Concert at SEA 2023 - alle info!

Concert at SEA 2023 - alle info!

Concert at SEA 2023 staat voor 22, 23 en 24 juni 2023 in de festival agenda. Concert at SEA is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt op de Brouwersdam in Zeeland en ook dit jaar zal Concert at SEA 2023 tienduizenden bezoekers naar Zeeland trekken. Het festival staat bekend om zijn prachtige locatie, diverse line-up en geweldige sfeer. In deze blog gaan we dieper in op Concert at SEA 2023 en wat het zo bijzonder maakt.

Waar vindt Concert at SEA 2023 plaats?

Concert at SEA 2023 vindt plaats op de Brouwersdam, een dam die het Grevelingenmeer scheidt van de Noordzee. De locatie van dit prachtige festival is schitterend, met het strand en de zee als decor voor de podia. Bezoekers kunnen van de muziek genieten terwijl ze het zand tussen hun tenen en de zeebries in hun haren voelen.

Throwback op Concert at SEA 2022

Na twee jaren zonder fysiek festival door de coronamaatregelen was Concert at SEA 2022 een feest zoals nooit tevoren. Drie dagen lang was het een en al gezelligheid op de Brouwersdam. Uiteraard was BLØF, zoals iedere editie, aanwezig om het concert te openen, waarbij de bekende nummers uit de speakers klonken. Naast de Zeeuwse band waren ook andere grote namen zoals Kensington, Racoon en Maan aanwezig op Concert at SEA 2022. Bij de laatste editie werd er alles aan gedaan om er een spectaculair feest van te maken, waardoor er bij verschillende optredens vuur, rook en geweldige lichteffecten te zien waren.

Concert at SEA 2023 line up

De Concert at SEA 2023 line-up is zeer gevarieerd en heeft nationale en internationale artiesten uit verschillende genres. Ook bij Concert at SEA 2023 is er voor elk wat wils, van rock en pop tot hiphop en elektronische muziek. Eerdere headliners waren onder meer Pearl Jam, The Script en Kensington. Voor de komende editie staan de volgende namen op de Concert at SEA 2023 line up.

 • BLØF: BLØF organiseert Concert at SEA sinds 2006 en is dan ook zelf steevast op Concert at SEA te vinden op het Zeeland Podium. Op zaterdagavond sluiten zij het Concert at SEA-weekend aan de Zeeuwse kust af. Het recept blijft ongewijzigd vertrouwd, dus wie eerder bij een concert van BLØF op Concert at SEA is geweest, weet wat ze kunnen verwachten: een reeks hits, meezingers en nog meer bekende krakers!
 • RONDÉ: De vierkoppige Utrechtse indiepopband zal voor de vierde keer terugkeren naar de Brouwersdam, waar ze dit jaar een geweldige show zullen neerzetten op het Zeeland Podium bij Concert at SEA.
 • Guus Meeuwis: Guus Meeuwis kwam al eerder naar Zeeland. In 2010 maakte de Brabander er een geweldig optreden van. Net als 13 jaar geleden mag je verwachten dat Guus Meeuwis er ook donderdag 22 juni 2023 weer een groot spektakel van maakt.
 • The Dirty Daddies: Deze band weet er ieder optreden weer een groot succes van te maken. Een show met vuureffecten, rookmachines en knallende nummers is gegarandeerd met The Dirty Daddies. Op vrijdag 23 juni blazen de heren het dak er compleet van af bij Concert at SEA 2023.

Kaartverkoop Concert at SEA 2023

De kaartverkoop van Concert at SEA 2023 is in volle gang. Als potentiële bezoeker heb je diverse mogelijkheden, die we stuk voor stuk voor je op een rij zetten.

 • Dagkaart donderdag, vrijdag of zaterdag →  €85,00
 • Weekend 2 dagen (vrijdag en zaterdag) → €166,00
 • Weekend 3 dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) → €199,95

Verder heb je normaliter ook nog festivalkaarten mét overnachting tot je beschikking in de kaartverkoop voor Concert at SEA 2023, maar die waren binnen no-time volgeboekt. Naast normale kaarten kun je ook kiezen voor speciale festivalkaarten, namelijk comfort of mindervaliden kaarten. Met comfort kaarten kun je genieten vanaf een verhoogd platform en heb je een eigen bar en toiletvoorziening. Mindervaliden kaarten zijn enkel voor mensen in een rolstoel. Zowel de comfort als de mindervaliden kaarten waren razendsnel uitverkocht. De kaartverkoop van Concert at SEA 2023 loopt dus op volle toeren, waardoor je er snel bij moet zijn om de laatste tickets te bemachtigen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op Concert at SEA 2023.

Concert at SEA 2023 zet zich, net als bij eerdere edities, in voor duurzaamheid en neemt verschillende maatregelen om de impact op het milieu te beperken. Zo maakt het festival gebruik van hernieuwbare energiebronnen, recycleert het afval en moedigt het bezoekers aan om met het openbaar vervoer of de fiets naar het festival te reizen. Bovendien draait Concert at SEA backstage volledig op groene stroom. De belangrijkste reden om te investeren in duurzaamheid is om vervuiling van de Zeeuwse kust zoveel mogelijk te voorkomen.

Concert at SEA 2023 bezoeken?

Concert at SEA 2023 is een must-visit muziekfestival voor iedereen die van muziek en de zee houdt. De prachtige locatie, diverse line-up, geweldige sfeer en inzet voor duurzaamheid maken het een unieke en onvergetelijke ervaring. Dus als je op zoek bent naar een festival dat muziek, natuur en duurzaamheid combineert, dan is Concert at SEA 2023 de perfecte keuze.

Gerelateerde berichten
 1. Festival agenda 2023: 22x top festivals voor het komende jaar! Festival agenda 2023: 22x top festivals voor het komende jaar!
 2. Popfestivals 2023: Hier moet je heen! Popfestivals 2023: Hier moet je heen!
 3. Best Kept Secret 2023: festivalinfo, line up & meer Best Kept Secret 2023: festivalinfo, line up & meer
 4. House festivals 2023 voor in je agenda! House festivals 2023 voor in je agenda!
Chatten