Concert at SEA 2024 - alle info!

Concert at SEA 2024 - alle info!

Concert at SEA 2024 staat voor 27, 28 en 29 juni in de festivalagenda. Concert at SEA is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt op de Brouwersdam in Zeeland en ook dit jaar zal het Concert at SEA 2024 tienduizenden bezoekers naar Zeeland trekken. Het festival staat bekend om zijn prachtige locatie, diverse line-up en geweldige sfeer. In deze blog gaan we dieper in op Concert at SEA 2024 en wat het zo bijzonder maakt.

Waar vindt Concert at SEA 2024 plaats?

Concert at SEA 2024 vindt plaats op de Brouwersdam, een dam die het Grevelingenmeer scheidt van de Noordzee. De locatie van dit prachtige festival is schitterend, met het strand en de zee als decor voor de podia. Bezoekers kunnen van de muziek genieten terwijl ze het zand tussen hun tenen en de zeebries in hun haren voelen.

Throwback op Concert at SEA 2023

Concert at SEA 2023 was een feest zoals nooit tevoren. Drie dagenlang was het een en al gezelligheid op de Brouwersdam. Uiteraard was BLØF, zoals iedere editie, aanwezig om het concert te openen, waarbij de bekende nummers uit de speakers klonken. Naast de Zeeuwse band waren ook andere grote namen zoals Flemming, Suzan & Freek en Guus Meeuwis aanwezig op Concert at SEA 2023. Bij de laatste editie werd er alles aan gedaan om er een spectaculair feest van te maken, waardoor er bij verschillende optredens vuur, rook en geweldige lichteffecten te zien waren.

Concert at SEA 2024 line-up

De Concert at SEA 2024 line-up is zeer gevarieerd en heeft nationale artiesten uit verschillende genres. Ook bij Concert at SEA 2024 is er voor elk wat wils, van rock en pop tot hiphop en elektronische muziek. Eerdere headliners waren onder meer Pearl Jam, The Script en Kensington. Voor de komende editie staan in ieder geval de volgende namen op de Concert at SEA 2024 line-up.

  • BLØF: BLØF organiseert Concert at SEA sinds 2006 en is dan ook zelf steevast op Concert at SEA te vinden op het Zeeland Podium. Op zaterdagavond sluiten zij het Concert at SEA-weekend aan de Zeeuwse kust af. Het recept blijft ongewijzigd vertrouwd, dus wie eerder bij een concert van BLØF op Concert at SEA is geweest, weet wat ze kunnen verwachten: een reeks hits, meezingers en nog meer bekende krakers!
  • Bizzey: Bizzey is een welbekend fenomeen dat al jaren op de grootste podia staat, en dit jaar zal hij er een geweldige show van maken op het Zeelandse Podium bij Concert at SEA.
  • Douwe Bob: was al een keer eerder voor publiek op Concert at Sea met een memorabel optreden. In 2015 bracht de Nederlandse singer-songwriter zijn unieke sound naar Zeeland, en zoals destijds, kunnen we in 2024 opnieuw een indrukwekkend spektakel van Douwe Bob verwachten op dit geweldige festival.
  • The Dirty Daddies: Deze band weet er ieder optreden weer een groot succes van te maken. Een show met vuureffecten, rookmachines en knallende nummers is gegarandeerd met The Dirty Daddies. Op vrijdag blazen de heren het dak er compleet van af bij Concert at SEA 2024.

Kaartverkoop Concert at SEA 2024

De kaartverkoop van Concert at SEA 2024 is in volle gang. Als potentiële bezoeker heb je diverse mogelijkheden, die we stuk voor stuk voor je op een rij zetten.

  • Dagkaart vrijdag of zaterdag →  €85,00
  • Dagkaart donderdag→ €80,00
  • Weekend 2 dagen (vrijdag en zaterdag) → €166,00
  • Weekend 3 dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) → €199,95

Verder heb je ook nog festivalkaarten mét overnachting tot je beschikking in de kaartverkoop voor Concert at SEA 2024. Naast normale kaarten kun je ook kiezen voor speciale festivalkaarten, namelijk comfort of mindervaliden kaarten. Met comfort kaarten kun je genieten vanaf een verhoogd platform en heb je een eigen bar en toiletvoorziening. Mindervaliden kaarten zijn enkel voor mensen in een rolstoel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op Concert at SEA 2024.

Concert at SEA 2024 zet zich, net als bij eerdere edities, in voor duurzaamheid en neemt verschillende maatregelen om de impact op het milieu te beperken. Zo maakt het festival gebruik van hernieuwbare energiebronnen, recycleert het afval en moedigt het bezoekers aan om met het openbaar vervoer of de fiets naar het festival te reizen. Bovendien draait Concert at SEA-backstage volledig op groene stroom. De belangrijkste reden om te investeren in duurzaamheid is om vervuiling van de Zeeuwse kust zoveel mogelijk te voorkomen.

Concert at SEA 2024 bezoeken?

Concert at SEA 2024 is een must-visit muziekfestival voor iedereen die van muziek en de zee houdt. De prachtige locatie, diverse line-up, geweldige sfeer en inzet voor duurzaamheid maken het een unieke en onvergetelijke ervaring. Dus als je op zoek bent naar een festival dat muziek, natuur en duurzaamheid combineert, dan is Concert at SEA 2024 de perfecte keuze. Nog verdere plannen nodig dit festival seizoen bekijk dan zeker onze festival agenda!

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024! Wat is festival agenda 2024? Van begin april tot en ...
Popfestivals zijn razendpopulair, maar door de vele popfestivals in 2024 kan het best een lastige keuze zijn welke festivals je zeker moet bezoeken. We zetten in dit blog daarom de vijf beste Nederlandse popfestivals in 2024 voor je op een rijtje. Met de festivals uit dit blog vul je jouw festivalagenda met te gekke popfestivals. #1 Paaspop - 29, ...
Best Kept Secret 2024 staat weer op de planning! Dit betekent dat tienduizenden muziekfanaten vanuit alle hoeken van de wereld naar Nederland trekken om te genieten van dit festival. Best Kept Secret 2024 vindt op 7, 8 en 9 juni plaats op het betoverde terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en staat bekend om de geweldige line-up en ...
Duik in de wereld van pompende beats en elektronische sfeer op de beste house festivals van 2024! Speciaal voor jou, house liefhebber, heb ik de ultieme lijst samengesteld. Na het lezen van deze blog weet je zeker dat jouw festivalagenda gevuld zal zijn met de meest waanzinnige house ervaringen van het jaar 2024! Onze selectie met house festivals ...
Chatten