Best Kept Secret 2024: festivalinfo, line up & meer

Best Kept Secret 2024: festivalinfo, line up & meer

Best Kept Secret 2024 staat weer op de planning! Dit betekent dat tienduizenden muziekfanaten vanuit alle hoeken van de wereld naar Nederland trekken om te genieten van dit festival. Best Kept Secret 2024 vindt op 7, 8 en 9 juni plaats op het betoverde terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en staat bekend om de geweldige line-up en spectaculaire locatie. In deze blog lees je alles wat je moet weten over Best Kept Secret 2024. 

Festivalinformatie voor Best Kept Secret 2024

Best Kept Secret 2024 wordt gehouden van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni. Het festivalterrein in de Beekse Bergen is een adembenemende locatie en is ook nog eens gemakkelijk te bereiken voor bezoekers. Het festival is niet alleen een muzikale ervaring, maar biedt ook een breed aanbod aan eetkraampjes en bars op het terrein, van hamburgers en friet tot gezonde salades en andere vegan gerechten. De organisatie van Best Kept Secret 2024 zal er ook dit jaar weer alles aan doen om er een spectaculaire editie van te maken.

Best Kept Secret 2023: een terugblik

De vorige editie van Best Kept Secret in 2023 was een ongekend succes. Op de eerste dag van het festival stonden onder andere Alex G en The 1975 op het podium. Op de tweede dag traden grote namen als Angus Stone en Aphex Twin op. En de derde dag werd Best Kept Secret afgesloten met optredens van Alvvays & Kurt Vile en De Staat. Best Kept Secret 2023 trok in totaal zo'n 75.000 bezoekers. 

Best Kept Secret 2024 line-up

Met de Best Kept Secret 2024 line up belooft het vast en zeker weer een grandioos spektakel te worden!

De Best Kept Secret 2024 line-up is bekendgemaakt en wordt, zoals ieder jaar, geroemd om de unieke en spectaculaire lijst, gevuld met artiesten van diverse genres. Hieronder vind je een aantal bekende namen voor aankomende editie:

  • Disclosure: Disclosure is een invloedrijk Brits elektronisch muziekduo, bestaande uit de broers Guy en Howard Lawrence. Hun muziek bevat een mix van house en dancepop, waardoor ze wereldwijd bekend zijn geworden. Met hun kenmerkende geluiden en samenwerkingen met heel veel artiesten hebben ze de elektronische muziekwereld veroverd. Op het Best Kept Secret 2024 festival kunnen bezoekers verwachten dat het een geweldige show vol ontzettend gave beats en meeslepende melodieën wordt.
  • Justice: Justice, het Franse elektronische duo bestaande uit Gaspard Augé en Xavier de Rosnay, heeft de afgelopen jaren een extreme indruk achtergelaten in de wereld van elektronische en dance muziek. Hun unieke mix van electro, rock en dance heeft hen wereldwijde bekendheid opgeleverd. Op Best Kept Secret 2024 gaan ze zeker weten het publiek meeslepen met ontzettend goede muziek, waardoor het een onvergetelijk optreden belooft te worden.
  • PJ Harvey: PJ Harvey, de Britse singer-songwriter heeft gedurende haar carrière een heel divers albums opgebouwd. Haar muziek varieert van ruige rock tot gevoelige soft hits en haar teksten zijn voorzien van emotionele diepgang. Met haar krachtige stem en onderscheidende stijl weet PJ Harvey een diepe connectie met haar publiek te creëren. Op Best Kept Secret 2024 zal haar optreden een reis zijn door de verschillende onderdelen van haar indrukwekkende muzikale talenten.
  • Altın Gün: Altın Gün is een Nederlandse band die Turkse psychrock en folk vermengt met hedendaagse invloeden. De band, opgericht in Amsterdam, staat bekend om hun energieke en dansbare versies van traditionele Turkse muziek. Met hun unieke sound en energieke optredens hebben ze een breed publiek aangetrokken. Op Best Kept Secret 2024 kunnen bezoekers zich verheugen op een toffe ervaring vol Turkse melodieën en moderne vibes, waarbij Altın Gün hun verschillende muzikale invloeden tot leven brengt.

Met de vier bovenstaande artiesten zijn de verwachtingen weer hooggespannen voor Best Kept Secret 2024. Wacht dus niet langer en hou 7, 8 en 9 juni vrij in je festival agenda.

Best Kept Secret tickets

Er zijn verschillende soorten Best Kept Secret tickets beschikbaar, zoals dagtickets en weekendtickets. Ook kun je voor Best Kept Secret 2024 kiezen om op de camping te verblijven en te genieten van het ultieme festivalgevoel. We raden je aan om er als de kippen bij te zijn om een kaart te bemachtigen, want Best Kept Secret tickets zijn binnen no-time uitverkocht.

Best Kept Secret 2024 bezoeken?

Natuurlijk zijn er veel manieren om dit geweldige festival te bereiken, of je nu kiest voor eigen vervoer of de trein in combinatie met een shuttlebus. Best Kept Secret biedt diverse mogelijkheden om het je gemakkelijk te maken. Voor degenen die met eigen vervoer komen, is er een speciale kiss-and-ridezone direct voor de ingang en bij de camping, waardoor in- en uitstappen moeiteloos verloopt.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Duik in de wereld van pompende beats en elektronische sfeer op de beste house festivals van 2024! Speciaal voor jou, house liefhebber, heb ik de ultieme lijst samengesteld. Na het lezen van deze blog weet je zeker dat jouw festivalagenda gevuld zal zijn met de meest waanzinnige house ervaringen van het jaar 2024! Onze selectie met house festivals ...
ADE 2024 staat voor 16 tot en met 20 oktober 2024 op de planning. Met ADE 2024 in de festivalagenda maken veel festivalliefhebbers alweer allerlei plannen om naar Amsterdam te trekken voor één van de dikste festivals in Nederland. In deze blog behandelen we alles over ADE 2024, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of jij hierbij wilt zijn. ...
Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024! Wat is festival agenda 2024? Van begin april tot en ...
Wil jij dit voorjaar en deze zomer helemaal losgaan op een van de vele techno festivals, maar weet je nog niet welke? Geen probleem. Na het lezen van deze blog weet je precies welke techno festivals er zijn in 2024. We informeren je over de acht beste techno festivals, zodat jij weet waar je heen moet dit jaar! Beste techno festivals in Nederland ...
Chatten