BeamZ Complete Lichtset voor de DJ (Met gratis lichtbrug!)
999,95 Regular Price 1.342,05

BeamZ Complete Lichtset voor de DJ (Met gratis lichtbrug!)

SKU
60000357
Waardering:
9.2 /10
999,95 Regular Price 1.342,05
Je bespaart 342,10
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Complete lichtset met gratis lichtbrug

Op zoek naar een complete lichtshow? Dan is deze complete BeamZ lichtset voor de DJ met gratis lichtbrug precies wat je zoekt. Maar uiteraard is deze set niet alleen geschikt voor DJ's. Ook voor scholen, verenigingen en andere locaties waar zo af en toe gefeest wordt is deze set een perfecte uitkomst. Wij doen er, geheel gratis, een complete lichtbrug bij zodat je direct iets hebt om je lampen aan op te hangen. Ideaal dus wanneer de set na gebruik weer opgeborgen moet worden of voor mobiel gebruik bij DJ's en drive-inn shows die met deze set nooit meer hoeven te kijken waar en hoe ze de lampen gaan ophangen.

LED techniek, energiezuinig en duurzaam

Doordat de gehele show uit LED effecten bestaat is een lange levensduur van de lichtbron gegarandeerd, het om de haverklap vervangen van lampen is dus niet nodig. Een ander voordeel van het gebruik van LED techniek is dat de gehele show erg energiezuinig is. Hierdoor kan alles op een enkel stopcontact aangesloten worden zonder dat de stoppen eruit vliegen vanwege te hoog stroomverbruik.

DMX sturing

Voor de DMX lichteffecten geldt uiteraard dat het, indien gewenst, mogelijk is om deze via DMX aan te sturen. Maar dit kan ook later en is zeker geen noodzaak want alle lichteffecten in deze set kunnen volledig zelfstandig werken (automatisch of geluidsgestuurd).

Bekijk de filmpjes

Voor de effecten van de lichteffecten afzonderlijk verwijzen wij je graag naar de filmpjes.

Specificaties
SKU
60000357
Categorieën
Merk
BeamZ
DMX
Ja
Lichtbron
LED
Inclusief afstandsbediening
Ja
Aantal lampen in set
13
EAN Code
8720105703966
Dit zit er in deze set:
BeamZ Nomia dubbele muziekgestuurde LED moonflower BeamZ Nomia dubbele muziekgestuurde LED moonflower

Omschrijving

Deze BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is een goedkope oplossing voor iedereen die met een beperkt budget toch een mooie lichtshow wil neerzetten. Omdat de lenzen onder een hoek staan heeft dit effect een breed stralingsbereik waardoor de Nomia met een ruimte vullend lichtspektakel komt.

LED techniek.
De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is voorzien van LEDs wat hem zeer betrouwbaar maakt. Het vervangen van gesprongen lampen (nét voor een feest) is verleden tijd. LEDs hebben een veel langere levensduur dan gloeilampen en gaan vele duizenden uren mee. Daarnaast is LED techniek ook veel zuiniger in gebruik. Daar waar een lichteffect met een gloeilamp al snel 100Watt verbruikt ben je met deze BeamZ Nomia dubbele LED moonflower met 20Watt klaar. En omdat er voor LEDs geen ingewikkelde trafo's nodig zijn is het nu ook mogelijk geworden om meer effect uit een zelfde, of zelfs kleinere, behuizing te halen. Bij de Nomia is men er in geslaagd om de welbekende moonflower, het effect met de bewegende gekleurde stippen, dubbel in een behuizing te stoppen. Hiermee is het stralingsbereik meteen een stuk breder en daarmee kan de BeamZ Nomia dubbele LED moonflower ook breed worden ingezet. Of je hem nu thuis wilt gebruiken, als lichteffect bij je (mobiele) disco of als sfeervol effect in je café of bar, met de Nomia kan het allemaal.

Eenvoud en veiligheid.
De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is erg makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen. Pak hem uit, steek de stekker in het stopcontact en de Nomia is nu al bijna klaar voor gebruik. Selecteer of je een automatisch programma wilt of dat de Nomia op muziek moet reageren met een schakelaar achterop. Indien je de Nomia geluidsbestuurd gebruikt is de geluidsgevoeligheid af te stellen met een draaiknop op de achterzijde waardoor hij perfect op de muziek zal reageren. Tevens is hier nog een draaiknop te vinden waarmee je de snelheid in kan stellen. De BeamZ Nomia dubbele LED moonflower is uiteraard voorzien van een ophangbeugel. Voor de extra veiligheid is er een oog aan de achterzijde gemonteerd waar een extra beveiliging mee kan worden gecreëerd zodat de Nomia nooit zomaar naar beneden kan vallen. Het gebruik van deze extra veiligheid is bij professioneel gebruik zelfs verplicht.

Ben je beginnend DJ en zoek je een mooi maar betaalbaar lichteffect? Zit je te denken aan een uitbreiding van jouw lichtshow of wil je wat meer sfeer in je café of bar? Dan is de Nomia dubbele moonflower echt iets voor jou.


Kenmerken
 • Langere levensduur door LED techniek
 • Energiezuinig
 • Gebruiksvriendelijk
 • Automatisch of geluidsbestuurd
 • Instelbare snelheid en gevoeligheid
 • Dubbel effect in één behuizing
 • Brede stralingshoek
 • Incl. ophangbeugel
 • Met oog voor extra valzekering

Specificaties
 • 80 LEDs (32x rood, 16x groen, 24x blauw, 8x wit)
 • Aansluitspanning 220V~240Vac / 50Hz
 • Opgenomen vermogen 20Watt

Levering
 • 1x Nomia lichteffect
 • 1x Handleiding
 • 1x Netsnoer

Afmetingen en gewicht
 • Afmetingen 24 x 27 x 14,8cm
 • Gewicht 1,6kg
BeamZ S700 rookmachine 700 watt met rookvloeistof BeamZ S700 rookmachine 700 watt met rookvloeistof

Omschrijving

BeamZ S700, krachtige rookmachine voor thuis

De BeamZ S700 is een krachtige rookmachine die vooral rondom huis zijn mannetje staat. De lichtshow van een feestje in de woonkamer of schuur / garage kan met de S700 een extra dimensie krijgen door de zichtbaar wordende licht- of laserstralen. De S700 is dan ook onmisbaar voor de (mobiele) thuis DJ.

Bediening

De bediening van de S700 is simpel en een kind kan dan ook de was doen. Schakel de machine in en op de afstandsbediening gaat de rode LED branden. Na ongeveer 3 minuten zal de groene LED gaan branden wat aangeeft dat de machine klaar is voor gebruik. Druk nu op de knop en de machine zal rook gaan spuiten. Indien het verwarmingselement te veel afkoelt zal de machine de rookproductie stoppen en heropwarmen. Dit is ook weer te zien aan de rode LED die zal gaan branden en dit duurt ongeveer 1 minuut. Door de 3 meter lange kabel kan de machine eenvoudig vanaf een centrale plek zoals een DJ Booth bediend worden.

Vloeistof

De machine wordt met een volle tank (400ml) geleverd zodat je er direct mee aan de slag kunt. Mocht de rookvloeistof op raken dan kan je met vrijwel elke BeamZ rookvloeistof de tank weer vullen. Wil je een extra dimensie aan het effect toevoegen? Kijk dan eens bij een van de verkrijgbare geurvloeistoffen. Voeg een klein beetje vloeistof toe aan je rookvloeistof en de rook uit de machine heeft een heerlijke geur!

Plaatsing

Deze rookmachine kan gewoon op de vloer neergezet worden maar hij kan ook opgehangen worden aan een T-bar of plafond met behulp van de meegeleverde ophangbeugel.


Kenmerken

 • Metalen behuizing met ophangbeugel
 • Levering inclusief een volle tank rookvloeistof
 • Voorzien van venster voor tankinhoud
 • Afstandsbediening met een kabellengte van 3 meter
 • Na ontvangst direct klaar voor gebruik
 • Maakt de licht- en/of laserstralen van je lichtshow zichtbaar

Specificaties

 • Verwarmingselement: 700W
 • Rookvolume per minuut: 75m³
 • Opwarmtijd: 3 minuten
 • Heropwarmtijd: 1 minuut
 • Tankinhoud: 400ml
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 26 x 15 x 13cm
 • Gewicht: 2,5kg
Specificaties
Technische specificaties
Heropwarmtijd in minuten
1
Opwarmtijd in minuten
3
Output richting
Horizontaal
Output volume per minuut
75m³
Vermogen
700 Watt
Extra opties
Ophangbeugel
Fysieke specificaties
Type rookmachine
Rookmachine
Tankinhoud
400 ml
Ingebouwd licht
Nee
Lengte
26,0 cm
Breedte
14,5 cm
Hoogte
13,0 cm
Gewicht in kg
2,5 kg
Aansluitingen
DMX
Nee
Type stekker
IEC C13 Power Lead 3c
Stroomverbruik
700 Watt
Overige specificaties
Merk
BeamZ
Serie
BeamZ rookmachines
SKU
160.438
EAN Code
8715693263978
Garantie
2 jaar
Taal handleiding
Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans
BeamZ Stalen Lichtbrug 3 meter met 2 T-stukken BeamZ Stalen Lichtbrug 3 meter met 2 T-stukken

Omschrijving

Je verlichting op de juiste hoogte met de BeamZ LB60 lichtbrug

De BeamZ LB60 lichtbrug is de perfecte oplossing voor de (mobiele) DJ die zijn lichtshow telkens weer moet opbouwen op verschillende locaties. Deze zwaar uitgevoerde lichtbrug bestaat uit twee 150cm lange ladder truss delen die met elkaar verbonden kunnen worden zodat er een overspan van 3 meter ontstaat. Op de beide statieven kan een T-bar worden geplaatst voor extra ruimte voor bijvoorbeeld Par spots. De max. hoogte van de LB60 lichtbrug is 3 meter en de max. gewichtsbelasting is 60kg.

Stabiliteit

Wanneer al je lichtapparatuur in de lichtbrug hangt dan wil je uiteraard niet dat de boel omvalt. De LB60 wordt geleverd met twee statieven met 3-poot. Door deze 3-poot staat het geheel uiterst stabiel. Je lichtapparatuur is dan ook veilig wanneer je de LB60 gebruikt.

Montage

De LB60 is zo geconstrueerd dat hij snel en eenvoudig is op te zetten. Door handige koppelingen is het geheel makkelijk te monteren zodat je je lichtshow snel hebt staan. De beide T-bars zijn voorzien van gaten zodat bijvoorbeeld de Par spots aan de bar gemonteerd kunnen blijven. Zo kan je de beide T-bar met de spots in één keer op het statief zetten en dat scheelt uiteraard veel tijd. Ook de horizontale ladder truss is voorzien van montagegaten voor het ophangen van lichteffecten. Uiteraard is het ook mogelijk om de verlichting met behulp van haken op te hangen. Montagebouten en moeren voor de zowel de lichtbrug als het ophangen van de verlichting worden meegeleverd.

De BeamZ LB60 lichtbrug met zijn dubbele T-bar is de perfecte oplossing voor de mobiele DJ of drive inn show. Maar ook daar waar de lichtshow na gebruik weer weggehaald moet worden is de LB60 een ware uitkomst.

Kenmerken

 • Eenvoudig op te zetten
 • Levering incl. 2x T-bar voor bijv. Par spots
 • Statieven met 3-poot voor maximale stabiliteit
 • Levering inclusief montagemateriaal voor lichtbrug en verlichting
 • Voorzien van een metalen base clamp

Specificaties

 • Overspan: 3 meter
 • Totale breedte incl. T-bars: 4,2 meter
 • Max. hoogte T-bar: 4 meter (minimale hoogte ±2,5 meter)
 • Max. belastbaar gewicht: 60kg
 • Materiaal: Metaal
 • Buisdiameter: 38mm
 • Gewicht: 25kg
 • Kleur: Zwart
BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo BeamZ LED Wildflower Scanner 10W RGBW LED met Gobo

Omschrijving

Deze LED Wildflower creëert zelfstandig een flitsende lichtshow. Stop de stekker in het stopcontact en je zult versteld staan. De LED Wildflower heeft een 10W RGBW LED die een geweldige lichtopbrengst heeft en ook nog eens duizenden kleuren kan creëren. Om het effect nog beter te maken is de Wildflower voorzien van een gobo waardoor er mooie figuren geprojecteerd worden. Dit plug-en-play-effect heeft geen externe controller nodig. Hij werkt automatisch of kan geluidsgestuurd werken waardoor hij op muziek reageert.


Kenmerken

 • Met gobo voor spectaculaire lichtshows
 • Plug-en-play, eenvoudig in gebruik
 • Automatisch of geluidsgestuurd
 • Hoge lichtopbrengst
 • Energiezuinig


Specificaties

 • Verbruik: 20W
 • 1 x 10W RGBW LED
 • Voeding: 220-240Vac / 50Hz
 • Gewicht: 1.65kg
 • Afmetingen: 322 x 190 x 102mm
BeamZ LED Spot FlatPAR 18x 1W met DMX en afstandsbediening BeamZ LED Spot FlatPAR 18x 1W met DMX en afstandsbediening

Omschrijving

LED spot Flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ, de perfecte en betaalbare LED spot voor elke DJ. Met maar liefst 18 LED's van 1 Watt per LED ben je verzekerd van een hoge lichtintensiteit. Door het mengen van de rood, groen en blauwe kleuren kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden. Voor een eenvoudig bedieningsgemak kan de LED spot eenvoudig bediend worden via de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kunnen verschillende kleuren en effecten opgeroepen worden met een druk op de knop. Uiteraard is stand-alone werking middels een automatisch programma of geluidsbesturing ook mogelijk. En voor de veeleisende gebruiker kan de LED spot via DMX (6 kanalen) aangestuurd worden.

Maar naast eenvoudig gebruikersgemak is deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook nog eens eenvoudig om te installeren. Via één stopcontact kunnen meerdere LED spots met elkaar gekoppeld worden door middel van een IEC verlengkabel. Zo hoeft niet elke spot op het stopcontact aangesloten te worden. Voor een master/slave koppeling (hiermee doen alle spots hetzelfde) en voor DMX sturing kan de DMX aansluiting gebruikt worden (3 polig XLR). Dit alles maakt het installeren van deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ ook kinderlijk eenvoudig, net als het gebruik.

De slanke en compacte behuizing is voorzien van twee beugels waarmee de LED spot eenvoudig opgehangen kan worden. Ook is door de dubbele beugel plaatsing op de vloer mogelijk. Dit alles maakt deze LED spot flatpar 18x 1W, DMX met afstandsbediening van BeamZ een ware alleskunner voor een zeer lage prijs.

Deze Flatpar is ook verkrijgbaar als complete set van vier Flatpars met T-balk.


Kenmerken

 • 18 super heldere1 Watt power LED's
 • DMX-bediening, muziekgestuurd of Auto-modus
 • Bediening via meegeleverde IR afstandsbediening
 • Master/Slave-gebruik mogelijk
 • Menu met LED display
 • Voorgeprogrammeerde programma's
 • Dimmen van 0-100% mogelijk
 • Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard
 • Koppelen van units (zowel stroomvoorziening en DMX) mogelijk
 • Energie besparende LED's met hoge lichtopbrengst
 • Ventilator gekoeld


Specificaties

 • 18 LED's (6x rood, 6x groen & 6x blauw)
 • 6-kanaals DMX bediening
 • DMX connector: 3-pins XLR
 • Doorkoppeling stroomvoorziening via IEC socket
 • Verbruik: 55 Watt
 • Aansluitspanning 230Vac/50Hz


Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 218 x 218 x 72
 • Gewicht: 1,2kg
BeamZ LED Mushroom II met afstandsbediening BeamZ LED Mushroom II met afstandsbediening

Omschrijving

BeamZ LED Mushroom II met afstandsbediening. De LED MUshroom II is een update van het welbekende Mushroom effect. De MUshroom II is een schitterend effect met maar liefst 6 high power LED's in de kleuren rood, groen, blauw, amber, wit en paars. Een waar kleurenspectakel dus met 90 bewegende lichtbundels. Het effect is erg eenvoudig in gebruik te nemen en behoeft een extra apparatuur om te kunnen werken. In feite is het niet meer dan de stekker in het stopcontact steken en klaar. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen eenvoudig enkele ingebouwde programma's opgeroepen worden waardoor iedereen dit effect kan bedienen.

De Mushroom II van BeamZ is perfect geschikt voor feestjes in huis of voor de (mobiele) DJ. Door de brede spreiding van de lichtbundels maak je van je woonkamer of schuur snel en eenvoudig een ware discotheek. En door de hedendaagse LED technologie hoeven er geen dure lampen vervangen te worden en is het stroomverbruik tot een minimum beperkt.


Kenmerken
 • 6x 3W LEDs
 • IR-afstandsbediening
 • Voorgeprogrammeerde shows
 • Muziekgestuurd met instelbare gevoeligheid
 • Auto mode met instelbare snelheid

Specificaties
 • Vermogen: 20W
 • Aantal LED's: 6x RGBAWP (rood, groen, blauw, amber, wit & paars)
 • Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz
BeamZ Bianca dubbele Laser Disco 330mW RGB Gobo met remote BeamZ Bianca dubbele Laser Disco 330mW RGB Gobo met remote

Omschrijving

De BeamZ Bianca met zijn dubbele laser output is een hoogvermogen 330mW RGB laser (Rood, Groen en BLauw) met 12 Gobo's voor het creëren van afwisselende bewegende lasershows. De meegeleverde afstandsbediening maar het gebruik zeer eenvoudig waardoor iedereen met de Bianca overweg kan. Door een enorme hoeveelheid laserstralen die onder een grote hoek uit de behuizing komen heeft de BeamZ Bianca een zeer hoog bereik. Verwen je publiek met de BeamZ Bianca en zorg voor een onvergetelijke avond.

De BeamZ Bianca dankt zijn mooie lasershows aan de beide lasermodules die in de behuizing zijn gemonteerd. De 3 hoogvermogen modules in de kleuren Rood, Groen en Blauw hebben een totaal vermogen van maar liefst 330mW, voldoende dus voor zalen, schuren, showrooms, café's, etc. etc. Door het ingebouwde gobowiel met 12 verschillende gobo's (figuren) wordt een zeer brede lasershow verkregen die meteen de gehele dansvloer pakt. Doordat er enorm veel beweging aanwezig is zorgt de BeamZ Bianca direct voor een extase. Deze extase wordt extra vergroot bij gebruik van een rookmachine. Een beetje nevel in de ruimte zorgt voor zichtbare laserstralen wat het effect natuurlijk helemaal compleet maakt.

De aansturing van de Bianca is super eenvoudig. Met de meegeleverde afstandsbediening ben je helemaal "in charge". Met 6 verschillende modes, keuze uit de laserkleur en de keuze tussen automatische of geluidsbestuurde modes heb je voldoende mogelijkheden om een afwisselende lasershow te creëren.

Kenmerken

 • Rode, Groene en Blauwe laser
 • Afstandbediening meegeleverd
 • Laser met 12 gobos
 • Voorgeprogrammeerde shows
 • Geluid gestuurd
 • Auto mode met regelbare snelheid

Specificaties

 • Vermogen lasermodules:
  • Rood: 150mW @ 650nm
  • Groen: 30mW @ 532nm
  • Blauw: 150mW @ 445nm
 • Aansluitspanning: 12Vdc/1000mA (Netadapter meegeleverd)

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 108 x 107 x 55mm
 • Gewicht: 0.5kg

 

BeamZ bevestigingsklem 30-60mm voor lichteffecten, 50kg- G model - Zwart BeamZ bevestigingsklem 30-60mm voor lichteffecten, 50kg- G model - Zwart

Omschrijving

Schroefbevestigingsklem voor lichteffecten en universele doeleinden. Dit stevige "G" model past op buizen van 30-60mm diameter, kan een gewicht dragen van 50kg en is geschikt voor bijna alle lichteffecten. Heavy duty model Vlinder- en schroef bevestiging Geleverd in plastic zak

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:BeamZ Complete Lichtset voor de DJ (Met gratis lichtbrug!)
Uw waardering
Chatten