Vonyx actieve 2.1 Bluetooth / DJ geluidsinstallatie - 1600W
619,95 Regular Price 729,70

Vonyx actieve 2.1 Bluetooth / DJ geluidsinstallatie - 1600W

SKU
60000513
Waardering:
9.5 /10
619,95 Regular Price 729,70
Je bespaart 109,75
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Direct aan de slag met deze complete Vonyx 2.1 geluidsinstallatie

Eenvoudig, snel, hard en diepe bassen.... het zijn slechts enkele steekwoorden die deze Vonyx 1600W complete 2.1 installatie omschrijven. Deze complete installatie is echt in een handomdraai neer te zetten en daardoor perfect voor tijdelijk of mobiel gebruik. Het aansluiten van slechts 3 kabels is alles wat er nodig is om deze set klaar voor gebruik te maken. Zet de beide speakers op de meegeleverde standaards, verbind ze met de meegeleverde speakerkabels met de woofer, steek de stekker van de subwoofer in het stopcontact en zorg als laatste voor muziek met behulp van Bluetooth, de interne mp3 speler of sluit een microfoon aan. Klaar!

Eenvoud ten top!

Is het echt zo simpel? Ja! Doordat de subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker die ook de beide 12" tops aanstuurt worden zaken als kabels en losse apparatuur tot een minimum beperkt zodat aansluiten echt een fluitje van een cent is. In bovenstaande voorbeeld heb je in slechts een paar minuten geluid als je bijvoorbeeld een telefoon of tablet via Bluetooth draadloos verbindt. Ook met de interne mp3 speler heb je in no time muziek, steek gewoon een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in het betreffende slot en de interne mp3 speler doet de rest. Voor het aansluiten van een mixer van een DJ setup is nog een extra kabel nodig (niet meegeleverd) om de mixer met de geluidsinstallatie te verbinden maar ook dat is natuurlijk een werkje van niks. Deze Vonyx geluidsinstallatie is door zijn eenvoud en de meegeleverde standaards ideaal voor tijdelijk of mobiel gebruik.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van deze Vonyx 2.1 installatie zijn eindeloos. Voor bedrijven of verenigingen die de set bij een feestje willen gebruiken is de set perfect. Opzetten kost een paar minuten en vanwege de microfoonaansluiting kan er een microfoon rechtstreeks op de installatie aangesloten worden. Zo kan er eventueel eerst een toespraak gegeven worden waarna het feest vervolgens los barst. De mobiele DJ wil natuurlijk voor en na zijn optreden zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het op- en afbouwen. Door een minimum aan kabels en losse apparatuur is deze set in een paar minuten aangesloten op zijn setup. Bijkomend voordeel is dat hij geen gesleep heeft met losse versterkers en dergelijke. Voor of na zijn optreden kan hij via Bluetooth of de interne mp3 speler zijn publiek van muziek voorzien terwijl hij ondertussen de rest aan het op- of afbouwen is. Door de ingebouwde handvaten kunnen de speakers en de subwoofer eenvoudig opgetild en verplaatst worden. De beide standaards worden geleverd inclusief een handige tas zodat ook het gesleep met de standaards tot een minimum beperkt wordt.


Op zoek naar een veelzijdig systeem voor jouw vereniging, school, bedrijf, drive in show, etc.? Dan is deze Vonyx complete 2.1 geluidsinstallatie ongetwijfeld precies wat je zoekt!

Specificaties
SKU
60000513
Categorieën
Merk
Vonyx
Tophat
Ja
Vermogen
1600 Watt
Aantal microfoons
0
Type microfoon
Geen microfoon
Speaker type
Actief
Inclusief afstandsbediening
Nee
Set bevat
Speakers, Subwoofer
Set bevat
Subwoofer
Aantal microfooningangen
Geen
Ingebouwde versterker
Ja
Aantal speakers
2
EAN Code
8720105705144
Dit zit er in deze set:
Vonyx SL12 universele passieve speaker 12'' - 600W Vonyx SL12 universele passieve speaker 12'' - 600W

Omschrijving

De SL12 van Vonyx is een 600W max. luidspreker die voor vele toepassingen gebruikt kan worden maar vooral bij DJ's en drive in shows goed zijn weg weet te vinden. Maar ook voor mancaves en andere ruimtes waar een lekker stevig geluid gewenst is de SL12 de juiste keuze. De SL12 heeft door de 12'' woofer een goed basgeluid wat door het bass reflex systeem nog eens extra wordt versterkt. De beide handvaten aan de zijkant zorgen ervoor dat je de SL12 eenvoudig met je mee kunt nemen en dat maakt de SL12 perfect voor de mobiele DJ en drive in shows.

Passieve speaker

De SL12 is een passieve speaker. Om de speaker te kunnen gebruiken is een versterker noodzakelijk. Met de juiste versterker kan je zo het maximale uit deze geweldige speaker halen en dan krijg je er ook echt wat voor terug.

2-weg

De SL12 is een 2-weg speaker wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over 2 speakers (de woofer en de tweeter). De bassen en middentonen worden weergegeven door de woofer terwijl de hoge tonen door de tweeter weergegeven worden. Door het geluid op deze manier te verdelen wordt een betere geluidskwaliteit verkregen. Voor de verdeling hoef je niets te doen, dit wordt in de speaker zelf geregeld.

Statief

Ga je de speaker vaak op verschillende locaties gebruiken? Dan is het raadzaam om een statief (of, wanneer je 2x de SL12 wilt bestellen, een setje statieven) aan te schaffen. Door gebruik te maken van een statief heb je namelijk altijd een geschikte plek voor de speaker en, bijkomend voordeel, je kunt hem altijd perfect op de juiste luisterhoogte plaatsen.


Kenmerken

 • Passieve 2-weg speaker
 • Woofer met grote magneet
 • Metalen grill voor optimale bescherming
 • Bekleed met dempend zwart vilt
 • Voorzien van handgrepen
 • Tophat voor plaatsing op statief
 • Levering per stuk

Specificaties

 • Vermogen: 300W
 • Piekvermogen: 600W
 • Woofer: 12''
 • Tweeter: Piëzo
 • Impedantie: 8 ohm
 • Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz
 • SPL @ 1W/1m: 92dB
 • SPL max: 121dB
 • Aansluitingen: 6,3mm jack en schroefterminals

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 34 x 41,5 x 61,5cm
 • Gewicht: 10,25kg
Vonyx Universele Luidsprekerstatief Set met Draagtas Vonyx Universele Luidsprekerstatief Set met Draagtas

Omschrijving

Met een speakerstandaard kun je het geluid beter spreiden in de ruimte en dit komt de kwaliteit van het geluid ten goede. Het nut van een speakerstandaard wordt nogal eens onderschat maar het is absoluut een toegevoegde waarde.

Met deze complete set van 2 verstelbare Vonyx luidsprekerstatieven zit je altijd goed. De diameter is universeel waardoor deze standaards in principe geschikt zijn voor alle speakers.

Door het Heavy Duty design ben je ervan verzekerd dat je speakers stevig staan. De maximale belasting is maar liefst 30kg per standaard. De set wordt geleverd met handige draagtas.


Kenmerken en specificaties

 • Geleverd per paar van 2 statieven in handige draagtas
 • Maximale gewichtsbelasting: 30kg per standaard
 • Veiligheidspin voor maximale stevigheid en beveiliging
 • Universele buisdiameter van 35mmØ
 • Verstelbare hoogte van 120 tot 175cm
 • Afmetingen ingeklapt: 13 x 10 x 92cm
Vonyx SMWBA18MP3 actieve 18 Vonyx SMWBA18MP3 actieve 18" subwoofer met Bluetooth - 1000W

Omschrijving

Vonyx SMWBA18MP3 subwoofer voor 2.1 geluidssystemen

Deze Vonyx SMWBA18MP3 actieve 1000W subwoofer met 18" woofer is de ideale basis voor een 2.1 geluidssysteem. De SMWBA18MP3 beschikt namelijk over twee uitgangen (2x 250W) waarop passieve speakers aangesloten kunnen worden. Hiermee kan een 2.1 geluidsinstallatie gecreëerd worden die zéér snel en eenvoudig is op te zetten. De versterkerunit beschikt tevens over een ingebouwde Bluetooth en mp3 module zodat de verzorging van muziek ook zeer snel en eventueel zelfs draadloos geregeld kan worden. Voor zang of toespraken is een microfooningang aanwezig zodat ook een microfoon rechtstreeks aangesloten kan worden. De Vonyx SMWBA18MP3 is een zeer veelzijdige actieve subwoofer die voor tal van toepassingen ingezet kan worden.

2.1 installatie

De Vonyx SMWBA18MP3 is door de dubbele 250W speaker output geschikt om als basis te dienen voor een 2.1 geluidsinstallatie. Bij een 2.1 installatie wordt er gebruik gemaakt van twee full range speakers (tops) die ondersteuning krijgen van een subwoofer voor de lage tonen (bassen). De versterker van de SMWBA18MP3 biedt de mogelijkheid om er rechtsteeks twee speakers (250W per speaker) op aan te sluiten zodat er geen extra versterker nodig is voor de tops. Hierdoor kan een complete geluidsinstallatie in een handomdraai opgezet worden met maar een paar kabels en zonder losse versterkers e.d.

Connectiviteit en aansluitingen

Het mooie aan deze Vonyx subwoofer is dat hij zeer veelzijdig gebruikt kan worden. Voor een eenvoudige setup gebruik je gewoon de interne Bluetooth module waarmee je draadloos een verbinding kan maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Muziek die vervolgens op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt hoorbaar via de subwoofer (en de eventueel op de subwoofer aangesloten speakers). Met de interne mp3 speler kan mp3 muziek die op een USB stick of SD kaart staat rechtstreeks worden afgespeeld zodat ook op deze manier weinig nodig is om muziek weer te geven. Indien de subwoofer onderdeel uitmaakt van een DJ setup dan kan de DJ mixer eenvoudig via de RCA of 6,3mm jack aansluiting worden aangesloten (audiokabel niet meegeleverd). Voor zang of een toespraak kan een microfoon rechtstreeks op de woofer worden aangesloten. Hierbij bestaat de mogelijkheid om een echo toe te voegen aan het microfoonsignaal wat bij zang natuurlijk erg interessant kan zijn.


De Vonyx SMWBA18MP3 is met zijn vele mogelijkheden de perfecte basis voor tal van geluidssystemen. DJ's, bedrijven, verenigingen, etc. kunnen met behulp van de SMWBA18MP3 een geluidssysteem creëren wat bol staat van de mogelijkheden maar die qua aansluiting een fluitje van een cent is. Met de SMWBA18MP3 als basis kan met slechts een paar kabels een compleet geluidssysteem worden opgebouwd.


Kenmerken

 • Actieve 500W subwoofer
 • 2x 250W full range versterker
 • Bluetooth voor draadloze audio streaming
 • USB / SD slot voor interne mp3 speler
 • Stereo-lijningangen (RCA en 6.3mm Jack)
 • RCA lijnuitgang voor doorkoppelen naar andere geluidsinstallatie
 • Microfooningang met echo-functie
 • Metalen grill voor bescherming van de woofer
 • Geïntegreerde handgrepen
 • Bekleed met akoestisch vilt en slijtvast

Specificaties

 • Uitgangsvermogen:
  • Woofer: 500W
  • Tops: 2x 250W
 • Minimale impedantie tops: 8 Ohm
 • Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz
 • Woofer: 18"
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 41 x 55 x 60cm
 • Gewicht: 22.9kg
Vonyx luidsprekerkabel speakon - jack - 5 meter Vonyx luidsprekerkabel speakon - jack - 5 meter

Omschrijving

Deze Vonyx luidsprekerkabel met een lengte van 5 meter wordt gebruikt om een luidspreker met een versterker te verbinden. De kabel is aan de ene kant voorzien van een speakon connector en aan de andere kant van een 6,3mm mono jack connector. Deze flexibele Vonyx luidsprekerkabel zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding.

 • Flexibele luidsprekerkabel
 • Voorzien van hoge kwaliteit connectoren
 • Connectoren:
  • speakon
  • 6,3mm mono jack (m)
 • Kabellengte: 5 meter
 • Buitendiameter: 6.8mm
 • Ader: 2x 1.2mm

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:Vonyx actieve 2.1 Bluetooth / DJ geluidsinstallatie - 1600W
Uw waardering
Chatten