Tuner met bluetooth

Een tuner met Bluetooth biedt het beste van 2 werelden. Je luistert naar je favoriete radiostations met de beste audiokwaliteit of je schakelt naar de Bluetooth functie om naar al je Spotify playlists te luisteren of je zet een goede podcast op. Je hebt dus de mogelijkheid om de muziekkeuze aan de radio DJ over te laten of om het heft in eigen handen te nemen. Wie wil die flexibiliteit nou niet? Bekijk snel ons assortiment DAB tuners met Bluetooth!

Filteren
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    Bluetooth
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Tuners
💸 Welke tuner versterker moet ik kopen?

Welke tuner jij het best kan kopen hangt erg af van de afspeelmogelijkheden die je wenst. De handige filter opties kunnen je helpen bij het zoeken naar een tuner met al de afspeelmogelijkheden die jij wil gaan gebruiken. Hou er ook rekening mee dat de audio-ingang op je versterker matcht met de uitgang op de tuner.

🎶 Is het mogelijk een tuner met Spotify te verbinden?

Ja, dat is mogelijk. Je hebt dan wel een tuner met Bluetooth nodig. Je verbindt deze tuner met bijvoorbeeld je smartphone of tablet en speelt via dit apparaat je favoriete nummers af. De Bluetooth verbinding zorgt ervoor dat de muziek via je tuner over je geluidsinstallatie wordt afgespeeld.

🔊 Wat doet een tuner?

Een tuner zorgt ervoor dat je verschillende soorten media af kan spelen over een geluidsinstallatie die nog niet over deze afspeelmogelijkheden beschikt. Je sluit een tuner normaal gesproken aan op een versterker zodat je naar o.a radio kan luisteren of je favoriete cd’s af kan spelen.

📡 Wat is een digitale radio tuner?

Een digitale radio tuner maakt het mogelijk om naar internetradio te luisteren op je huidige geluidsinstallatie. Vaak koppel je de digitale radio tuner met je wifi netwerk of maak je gebruik van een netwerkkabel. Je sluit de digitale radio tuner vervolgens aan op je versterker of actieve speaker en luistert gemakkelijk naar de vele beschikbare internetradiozenders. 

Wat is een DAB tuner met Bluetooth

Om je hier een duidelijk beeld van te kunnen geven leggen we je eerst uit wat een tuner is. Een tuner wordt op een versterker aangesloten als een soort van media player. Maar weinig versterkers zijn voorzien van afspeelmogelijkheden daarom zal er nog een audiobron op de versterker aangesloten moeten worden. De DAB tuner met Bluetooth kan deze rol vervullen. De DAB tuner Bluetooth maakt het namelijk mogelijk om zowel naar DAB radio te luisteren als je telefoon of tablet te verbinden via Bluetooth. Zo zet je bijvoorbeeld gemakkelijk een DAB zender op en zal deze te horen zijn over je geluidsinstallatie.

Het voordeel van DAB & Bluetooth

Zowel DAB als Bluetooth brengen bepaalde voordelen met zich mee. Een tuner met DAB heeft als voordeel dat de audiokwaliteit van de radio-uitzendingen die je beluistert erg hoog is. Zo heb je geen last van gekraak of geruis. Met de Bluetooth functie koppel je gemakkelijk je telefoon of tablet met je tuner. De audio van je telefoon speelt zo af over je geluidsinstallatie. Je luistert door het toevoegen van een tuner met Bluetooth dus over je bestaande geluidsinstallatie gemakkelijk naar podcasts of playlists die op je telefoon staan.

Tuner met Bluetooth kopen

Voeg nog snel een tuner toe aan je geluidsinstallatie! Bestel je tuner met Bluetooth vandaag nog bij MaxiAxi en ontvang hem razendsnel in huis. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je altijd terecht bij een van onze productspecialisten. Daarnaast heb je bij MaxiAxi altijd 30 dagen zichttermijn en 2 jaar garantie op je tuner met Bluetooth.

Chatten