Stereo set bluetooth

Met een stereo set Bluetooth haal je écht een alles-in-één-audioproduct in huis. Een stereo set bestaat uit een afspeelstation en twee (geïntegreerde) speakers. Een stereo set Bluetooth staat bekend om de Bluetooth-functie, maar heeft veel meer mogelijkheden zoals het afspelen van je favoriete cd’s of het ontvangen van DAB radio. Bekijk nu het aanbod stereo sets van MaxiAxi!

Filteren
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    Bluetooth
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Stereo set
🔊 Welke stereo set moet ik kopen?

Er zijn veel goede stereo sets, maar het is vooral goed om te kijken welke behoeften je belangrijk vindt bij een stereo set. Om het juiste model te vinden raden we je aan om te controleren welke functies je nodig hebt. Vind je Bluetooth of een CD-speler belangrijk? Ga dan voor een stereo set met CD speler of Bluetooth. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je aan de linkerkant op deze pagina een aantal handige filters om tot de beste stereo set te komen.

✅Wat is het voordeel van een stereo installatie?

Het voordeel van een stereo installatie is dat je gemakkelijk meerdere soorten media af kan spelen. Zo wissel je zonder moeite tussen bijvoorbeeld een FM tuner en een CD speler zonder dat je daar extra apparaten voor nodig hebt.

❓Wat is het verschil tussen stereo en mono?

_ Bij stereo worden de linker- en rechterspeaker apart van elkaar aangestuurd waardoor geluiden beter ‘geplaatst’ kunnen worden. Door in stereo naar muziek te luisteren heb je een veel mooier en breder klankbeeld. Bij mono geven beide speakers exact hetzelfde weer. Op zich is dat geen ramp, maar het zorgt voor minder beleving. Het geluid komt als het ware ‘uit het midden’ en er is geen plaatsing van bijvoorbeeld de instrumenten zoals dat bij stereo wel het geval is.

📾 Zijn losse speakers beter dan vaste speakers bij een stereo set?

Qua geluidskwaliteit is er geen verschil tussen losse of vaste speakers, het verschil zit ‘m puur in de beleving van het geluid. Wanneer je stereogeluid hebt, is het goed om de speakers wat verder uit elkaar te zetten zodat je een betere stereo geluidsbeleving hebt. Wanneer de speakers vastzitten en vlak bij elkaar zitten is de stereo beleving een stuk minder omdat het geluid uit vrijwel dezelfde richting komt. Met losse speakers kun je het stereobeeld vergroten waardoor je het geluid veel ruimtelijker ervaart.

Voordelen Bluetooth stereo set

Een Bluetooth stereo set heeft als belangrijkste voordeel dat je op ieder moment je stereo set kunt verbinden met je telefoon, laptop of tablet. Door je audiobron te verbinden met je Bluetooth stereo set kun je altijd gemakkelijk je favoriete nummers of albums afspelen. Zoek een podcast op Spotify, zoek een nummer of YouTube of start je playlist op Deezer. Hierdoor geniet je altijd van je eigen muziek of luister je je favoriete podcast op je stereo set.

Een ander voordeel is de keuze tussen de vele verschillende afspeelmogelijkheden. Je kunt gemakkelijk switchen tussen je eigen playlist en bijvoorbeeld Q-Music of Radio 538. Luister je toch liever naar een eigen CD? Dan is dat ook geen enkel probleem. De veelzijdigheid is een groot voordeel van een Bluetooth stereo set.

Extra mogelijkheden stereo set met Bluetooth

Hoewel een stereo set met Bluetooth dus bekendstaat om de mogelijkheid om te streamen via Bluetooth, gaven we dus al aan dat er veel meer mogelijke functionaliteiten zijn. Zo hebben veel stereo sets met Bluetooth een cd-speler, kunnen ze vaak FM en AM radio ontvangen en hebben ze de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf een USB-stick. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat je DAB radio kunt ontvangen. Dit maakt een stereo set met Bluetooth écht een perfecte speakerset. We hebben de mogelijkheden nog even op een rijtje gezet.

  • CD-speler: Blaas je CD-collectie nieuw leven dankzij de CD-speler van je stereo set Bluetooth. Gooi je CD’s dus niet zomaar weg, maar maak er juist gebruik van!
  • DAB radio: Deze functie is één van de nieuwe ontwikkelingen op een stereo set Bluetooth. DAB radio staat garant voor de beste geluidskwaliteit en dat zonder enige vorm van ruis of gekraak. Bij een stereo set met DAB komen de zenders die je kunt ontvangen automatisch naar voren.
  • FM/AM: Tegenwoordig kun je bijna alle radiozenders ontvangen met DAB, maar heel af en toe is een kleine lokale zender niet te ontvangen. Dan is het heel gemakkelijk om te switchen naar FM of AM. Met één druk op de knop ga je naar je favoriete radiozender.
  • USB-stick: Uiteraard is het ook mogelijk om je favoriete nummers of albums in mp3 op een USB-stick te zetten en deze in je stereo set Bluetooth te pluggen. Het voordeel hiervan is dat je altijd zelf kunt bepalen in welke volgorde je muziek wordt afgespeeld en je niet afhankelijk bent van een radio-dj.

De beste stereo installatie Bluetooth kiezen

De keuze voor de beste stereo installatie Bluetooth is niet gemakkelijk door het grote assortiment. Daarom begrijpen we dat het lastig kan zijn om tussen de vele mogelijkheden de beste stereo installatie Bluetooth te kiezen. Dat is ook de reden dat we enkele filteropties aan de linkerkant van de pagina over stereo sets hebben toegevoegd, zodat we het zo makkelijk mogelijk maken om een keuze te maken. Bluetooth is de afgelopen jaren zelfs zo belangrijk geworden dat een stereo set standaard beschikt over de functie. Met de vele mogelijkheden binnen ons assortiment moet het in ieder geval mogelijk zijn om de beste stereo installatie Bluetooth voor jou te vinden.

Stereo set Bluetooth kopen

Ben je helemaal om en ga je een stereo set Bluetooth kopen? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van MaxiAxi.com. Bij ons kun je namelijk terecht voor allerlei verschillende soorten. Kies nu je favoriete stereo set Bluetooth, plaats direct je bestelling en we zorgen dat de stereo set razendsnel bezorgd wordt. Met een stereo set Bluetooth van MaxiAxi geniet je morgen al eindeloos van je favoriete hits. Heb je toch nog een vraag voordat je een stereo set Bluetooth koopt? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Ze staan altijd voor je klaar!

Chatten