Social Media Marketeer - fulltime - 40 uur

 

Word jij onze nieuwe Social Media Maestro? Bij MaxiAxi.com, een van de Nederlandse marktleiders op het gebied van licht- en geluidsapparatuur, zijn we door sterke groei op zoek naar een Social Media Marketeer. Deze rol is jouw kans om je stempel te drukken op ons groeiende merk en MaxiAxi daarmee naar nieuwe hoogtes te tillen. Als jij bruist van energie, barst van de creatieve ideeën en klaar bent om social media te domineren, dan is dit de baan voor jou!

Wat biedt MaxiAxi.com?

Ons hoofdkantoor, gelegen in Almelo, biedt een moderne en inspirerende werkplek. Vanuit ons state-of-the-art magazijn verspreiden we jaarlijks meer dan 200.000 pakketten vol muzikale magie. Bij MaxiAxi vind je alles van DJ-apparatuur en verlichting tot platenspelers. Ons motto: "Betaalbaar licht & geluid voor iedereen!"

Jouw rol als Social Media Marketeer:

Elke dag start je met een frisse blik op de laatste trends binnen onze branche. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze social media strategieën, van het creëren van boeiende content tot het analyseren van de impact daarvan. Op platforms als Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn en YouTube breng je ons merk tot leven. Je geniet van de hands-on aspecten van de rol en schakelt moeiteloos over naar strategische analyse waar nodig.

Wat zoeken we in jou?

  • Passie & Expertise: Je hebt aantoonbare ervaring in social media marketing, idealiter binnen een dynamische e-commerce omgeving.
  • Creativiteit & Initiatief: Je ideeën zijn fris en je bent altijd klaar om deze te transformeren in actie.
  • Communicatievaardigheden: Je bent zowel sterk in het schrijven als het spreken van de Nederlandse taal.
  • Teamspeler: Je werkt graag samen en deelt je ideeën met collega's.
  • Onbevangen: Je bent comfortabel en enthousiast om zelf de spotlight te pakken in videoprojecten, van YouTube-presentaties tot TikTok video’s.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij bieden cursussen en opleidingen om je vaardigheden te ontwikkelen.
  • Samenwerking: Een baan binnen een hecht familiebedrijf. Waar je veel leert van in- en externe marketing specialisten
  • Groei: Er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf.
  • Compensatie: Een aantrekkelijk salaris dat groeit met je ontwikkelingen.
  • Extra's: Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke personeelskortingen, regelmatig borrels en een informele werksfeer.

Interesse?

Ben je klaar om je carrière een boost te geven en het team van MaxiAxi.com te versterken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteer@maxiaxi.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Sven op +31 (0) 85 105 1927 of sven@maxiaxi.com.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chatten