Internet radio met cd speler

Met een internet radio met cd speler blaas je jouw oude cd-collectie nieuw leven in. In ons assortiment met internetradio's vind je een breed scala van internet radio’s met cd spelers, die je gemakkelijk kunt verbinden met het internet maar ook kunt gebruiken om je favoriete cd af te spelen. Bekijk direct onze internet radio’s met cd speler!

Filteren
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    CD
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Internetradio's
📻 Waar moet je op letten bij het kopen van een internetradio?

Bij het kopen van een internetradio moet je letten op je eigen internetverbinding en extra functies. Het belangrijkste om op te letten is jouw eigen internetverbinding. Zonder een stabiele internetverbinding kun je namelijk geen gebruikmaken van internetradio. Een andere belangrijk punt om rekening mee te houden zijn de extra functies. Wanneer je bijvoorbeeld je telefoon wilt verbinden is het handig om een internetradio met Bluetooth te hebben.

❓Kan je radio luisteren zonder wifi op een internetradio?

In sommige gevallen is het wel mogelijk om radio te luisteren op je internetradio als je geen wifiverbinding hebt, omdat ze via een netwerkkabel met het internet verbonden kunnen worden. Een andere optie is een internetradio met DAB, FM of Bluetooth, waardoor je niet altijd internet nodig hebt om toch muziek te kunnen luisteren. Zo kun je ‘m gebruiken wanneer je internet hebt maar kun je ‘m ook in je schuur, waar je mogelijk geen internet hebt, gebruiken.

📡 Wat heb je nodig om internetradio te ontvangen?

Om tienduizenden radiostations van over de hele wereld te ontvangen op je internetradio heb je een netwerkverbinding nodig waarmee jouw radio ‘online’ kan gaan. Dit kan door middel van een netwerkkabel naar de router of door draadloos verbinding te maken met je wifinetwerk.

🔝 Wat is de beste internetradio?

De beste internetradio is voor iedereen anders. Voor de één is een model van een paar tientjes goed genoeg, terwijl anderen juist een uiterst luxe toestel met alles erop en eraan willen. Bepaal daarom altijd goed voor jezelf welke functies en kwaliteit je van de internetradio verwacht.

💸 Wat kost een internetradio?

Een internetradio kost bij MaxiAxi.com tussen een paar tientjes tot een paar honderd euro. De kostprijs varieert door de steeds vernieuwende functies en hardware, maar wordt daarnaast ook bepaald door bijvoorbeeld de bouwkwaliteit. De kostprijs van een internetradio hangt dus simpelweg van een aantal factoren af.

Waarom een internet radio met cd speler?

Als je ervan houdt om muziek te luisteren, is een internet radio met cd speler een uitstekende keuze. Een internet radio is niet voor niets een van de meest gekozen internetradio’s in ons assortiment. Het geluid van een internet radio met cd speler is op de eerste plek altijd van de hoogste kwaliteit. Ook willen veel mensen hun jarenlang verzamelde cd-collectie niet zomaar weggooien en dan is een internet radio met cd speler een goede uitkomst. Bovendien heeft een fysiek album van je favoriete artiest veel meer charmes dan het streamen van de muziek vanaf je telefoon. Kortom, wil je cd's afspelen maar ook gebruik kunnen maken van internetradio? Dan is een internet radio met cd speler een échte aanrader.

Voordelen van een internetradio met cd speler

Er zijn veel voordelen aan het kopen van een internetradio met cd speler. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

  • Keuzevrijheid: Het eerste voordeel van een internetradio met cd speler is dat je volledige keuzevrijheid hebt. Je hoeft niet te wachten totdat jouw favoriete nummer eindelijk eens wordt gedraaid op het radiostation. Doe je cd in de speler en luister jouw favoriete plaatje. Toch liever radio luisteren? Dan kun je kiezen uit een van de tienduizenden radiostations.
  • Altijd de beste geluidskwaliteit: Een internetradio met cd speler biedt altijd de beste geluidskwaliteit. De kwaliteit van de geluidsweergave van een internetradio is gewoonlijk al beter dan die van traditionele radiozenders, maar met een cd speler is het geluid ook zonder internet van de beste kwaliteit.
  • Puur gemak: Vrijwel iedereen kent het gemak van een cd speler wel. Stop je cd met je favoriete nummers in de radio en hij speelt alleen de muziek van je cd af en dan alles ook nog eens zonder reclame. Tevens hoef je niet meer te zoeken naar een bepaald radiostation of de juiste frequentie. Een internetradio met cd speler is puur gemak.

Internet radio met cd speler kopen?

Heb je genoeg over een internet radio met cd speler en het kopen ervan gelezen? In ons assortiment vind je talloze opties om toe te voegen aan je huishouden. Heb je toch nog vragen over een internet radio met cd speler kopen? Onze productspecialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Chatten