Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
229,00 Regular Price 286,75

Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics

SKU
60000968
Waardering:
9.5 /10
229,00 Regular Price 286,75
Je bespaart 57,75
Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics aanpassen
-
+

Op voorraad

of
 • Bestel voor 23:59 uur en het wordt morgen gratis bij je bezorgd!
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Discreet geluid in je kantoor, keuken, winkel, etc.

Met deze complete geluidsinstallatie van Power Dynamics zorg je op een nette manier voor muziek in een ruimte. De 4 speakers kunnen namelijk netjes in het plafond ingebouwd worden waardoor ze nagenoeg niet opvallen. De versterker biedt meerdere mogelijkheden voor het afspelen van muziek en indien gewenst is het zelfs nog mogelijk om extra speakers aan te sluiten*. Om alles aan te sluiten wordt er een rol van 50 meter luidsprekerkabel meegeleverd. Met deze set heb je dan ook alles in huis om direct aan de slag te kunnen.

100 volt

De versterker in deze geluidsinstallatie is een 100 volt versterker met uiteraard bijpassende 100 volt luidsprekers. Het mooie van een 100 volt installatie is dat je o.a. geen rekening hoeft te houden met de lengte van de speakerkabels omdat er geen verlies optreedt. Tevens kan je alle speakers met elkaar doorverbinden, iets wat bij een conventioneel systeem onherroepelijk tot problemen leidt. Het aansluiten van een 100 volt systeem is doorgaans dan ook veel makkelijker en sneller te doen in vergelijking met een conventionele geluidsinstallatie.

Bluetooth, mp3 en 2 lijningangen

Het afspelen van muziek kan met deze installatie op meerdere manieren. Zo is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met een Bluetooth device zoals een smartphone, pc, laptop, etc. Muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt dan draadloos naar de installatie gestreamd. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Zet dan een playlist in mp3 formaat op een USB stick en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick af. Ook kan je op de RCA AUX lijningangen maximaal 2 apparaten aansluiten.

Speakers

De set wordt geleverd inclusief 4 plafondspeakers die op een nette en discrete manier in een plafond ingebouwd kunnen worden. De speakers zijn voorzien van een 6'' woofer en hebben een inbouwdiepte van slechts 77mm. De inbouwdiameter bedraagt 165mm.

Luidsprekerkabel

Voor het verbinden van de speakers met de versterker wordt de set geleverd inclusief een rol van 50 meter dubbel geïsoleerde luidsprekerkabel. Indien gewenst is het altijd mogelijk om extra speakerkabel bij te bestellen.

*Heb je liever een andere configuratie? Meer speakers, meerdere zones/ruimtes, speakers voor buiten, etc.? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
4
Aansluiting speaker
Schroef- of klemterminal
Fysieke specificaties
Kleur
Wit, Zwart
Binnen / Buiten
Binnen
Speaker samenstelling
Complete sets
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
60000968
EAN Code
8720105709661
Dit zit er in deze set:
Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W

Omschrijving

Deze plafondspeaker 100V 10W CSPB6 van Power Dynamics is geschikt voor het grote installatiewerk. Hierbij valt te denken aan 100V installaties in winkels, showrooms, kantoorpanden etc. Door gebruik te maken van 100V kunnen eenvoudig meerdere speakers in een installatie worden opgenomen. Ook is het met een 100V systeem mogelijk om lange lengtes aan speakerkabel te gebruiken zonder kwaliteitsverlies.

De CSPB6 is voorzien van een 6" woofer en een hoogwaardige transformator en beschikt over 5W en 10W tappings voor het instellen van het vermogen in de installatie. De speaker kan eenvoudig in het (systeem)plafond worden ingebouwd en zorgt ervoor dat het audiosysteem niet prominent aanwezig is in de ruimte. Desondanks heeft de CSPB6 een heerlijke klank en kan daardoor prima als achtergrondluidspreker dienst doen. Maar ook als omroepluidspreker is de CSPB6 een prima keuze!

Kenmerken

 • Heerlijk geluid en perfect voor achtergrondmuziek of omroep installatie
 • 100V luidspreker met 5W en 10W tappings
 • Levering per stuk

Specificaties

 • Frequentiebereik: 130Hz - 15kHz
 • Woofer: 6.5"
 • SPL @ 1W/1m: 92dB
 • Inbouwdiameter: 165mm
 • Inbouwdiepte: 77mm

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 188ø x 85mm
 • Gewicht: 0.7 kg
Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
1
Aansluiting speaker
Schroef- of klemterminal
Speaker type
100 Volt
Fysieke specificaties
Kleur
Wit
Binnen / Buiten
Binnen
Speaker samenstelling
Losse speakers
Speaker type
100 Volt
Woofer formaat
6 inch / 16cm
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
952.533
EAN Code
8715693099171
PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 50 meter rol PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 50 meter rol

Omschrijving

Ronde 2-aderige luidsprekerkabel met sterke, ronde buitenmantel. Geleverd als rol van 50m. Polariteitsaanduiding door gekleurde isolatie van de binnenaders.

 • Max. Vermogen: 15A
 • Omhulzing: Zwart
 • Rol van 50 meter
 • Kabel dikte: 7,8mm
Power Dynamics PPA30 100V versterker 30W met Bluetooth en mp3 speler Power Dynamics PPA30 100V versterker 30W met Bluetooth en mp3 speler

Omschrijving

Power Dynamics PPA30, 30W 100V versterker voor kleine installaties

De Power Dynamics PPA30 is een 100V versterker met een vermogen van 30W. Hij is dan ook perfect voor kleine achtergrondmuziek- of omroepinstallaties in bijvoorbeeld winkels, snackbars, wachtkamers, etc. De versterker is voorzien van Bluetooth voor draadloze audiostreaming vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Ook een mp3 speler speler ontbreekt niet. Voor de mp3 speler wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd. De versterker beschikt verder over 2 RCA lijningangen en 2 jack (6,3mm) microfooningangen. Hierdoor kan de PPA30 voor zowel kleine muziek- als omroepinstallaties (of een combinatie van beide) gebruikt worden.

Bluetooth en meer

De Bluetooth mogelijkheid maakt het mogelijk om de versterker draadloos met een Bluetooth device zoals een telefoon, tablet of laptop te verbinden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos naar de versterker gestreamd. Door deze draadloze oplossing zijn audiokabels niet nodig. Ook de ingebouwde mp3 speler zorgt voor draadloze mogelijkheden. Steek een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in het betreffende slot en de ingebouwde speler speelt de muziek voor je af. Op het display is hierbij informatie over het betreffende nummer af te lezen zoals titel en artiest. Voor het aansluiten van overige audioapparatuur zoals bijvoorbeeld een muziekcomputer, tv ontvanger, etc. zijn 2 RCA lijningangen aanwezig. Met behulp van een audiokabel (niet meegeleverd) is vrijwel elke audiobron aan te sluiten. 

Microfoons

De PPA30 beschikt over 2 microfooningangen. Hierdoor is het mogelijk om 2 microfoons op de versterker aan te sluiten. Dit maakt de PPA30 dan ook volledig geschikt om te gebruiken als versterker in een kleine omroepinstallatie. Zoals vermeld is een combinatie van zowel muziek- als omroepsysteem mogelijk.

Hulp bij 100V systemen

Een 100V systeem biedt in veel gevallen een uitkomst. Lange speakerkabels (zonder verlies), een groot aantal speakers, meerdere zones, volumeregeling per zone zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is bij 100V systemen. Wij begrijpen dat het samenstellen van een 100V systeem wellicht lastig is, vooral als je hier nog nooit mee te maken hebt gehad. Neem daarom voor meer informatie of voor een offerte op maat gerust contact op met onze klantenservice, onze specialisten helpen je graag verder.


Kenmerken

 • 30W 100V versterker
 • Bluetooth voor draadloze audio streaming
 • Ingebouwde USB / SD mp3 speler met equalizer
 • Afstandsbediening voor mp3 speler meegeleverd
 • 100V/70V of 8 Ohm aansluitmogelijkheid
 • Bass en Treble regeling voor optimale klank
 • Lijn- en microfooningangen
 • Lijnuitgang voor aansluiting van bijvoorbeeld een slave versterker

Specificaties

 • Vermogen: 30W
 • Microfooningangen: 2x 6,3mm jack
 • Ingangen: 2x RCA lijningang
 • Uitgang: 1x RCA lijnuitgang
 • Frequentiebereik: 50Hz - 18.000Hz
 • Aansluitspanning: 230Vac of 12Vdc voor multifunctionele inzet

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 270x 320 x 86mm
 • Gewicht: 3.3kg

 

Bundel voordeel

Complete geluidsinstallatie + 4 extra speakers

Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
+
4x
Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W

7.5% korting op de accessoire

Complete geluidsinstallatie + 2 extra speakers

Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
+
2x
Power Dynamics CSPB6 Plafondspeaker 100V 10W

5% korting op de accessoire

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:Geluidsinstallatie met 4 CSPB6 plafondspeakers en PPA30 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Uw waardering
Chatten