Product in de spotlight: beamZ BBP94

Product in de spotlight: beamZ BBP94

BeamZ BBP94 zijn enorm populaire uplights, onder meer omdat ze voor een supermooie sfeer zorgen bij een huis- of tuinfeest. Daarnaast zijn de beamZ BBP94 ideaal om in restaurants of bij evenementen objecten speciaal uit te lichten. In dit blog nemen we je mee in de redenen van de populariteit van de beamZ BBP94!

Wat is een beamZ BBP94?

De beamZ BBP94 is een draadloze uplighter met vier LED’s van 10 watt. Een beamZ BBP94 beschikt over een ingebouwde accu, waardoor je al gauw zo’n 9 uur lang kunt genieten van het geweldige effect van de uplights. Met een beamZ BBP94 kun je jouw tuin binnen no-time veranderen in een klein festival. Wil je opvallen tijdens een beurs of markt? Ook dan is deze uplighter dé perfecte oplossing!

Specificaties van de beamZ BBP94

Naast het hoge vermogen en de ingebouwde accu zijn er natuurlijk meer redenen waarom de beamZ BBP94 een veel gekozen uplighter is. Met deze uplights zijn er namelijk oneindig veel mogelijkheden, die we graag voor je op een rijtje zetten.

  • Verstelbare voet: De beamZ BBP94 heeft een verstelbare voet, die je in verschillende hoeken kunt zetten. Door de verstelbare voet kun je bepaalde hoeken of objecten mooi uitlichten door de voet te verstellen.
  • Kleuren (RGBWA-UV): Met de beamZ BBP94 heb je aan kleur in ieder geval geen gebrek. Deze uplights produceren rood, groen, blauw, wit en amberkleur licht. Door deze kleuren te mengen, ontstaan ​​er talloze andere kleuropties. Door het witte licht kunnen er bijvoorbeeld ook pastelkleuren geproduceerd worden, terwijl amber ervoor zorgt dat de witte kleur wat warmer aanvoelt. De laatste optie is UV, waardoor de beamZ BBP94 ook als een blacklight werkt. Leuk om bijvoorbeeld met Halloween een ​​donkere sfeer te creëren.
  • DMX: Zoals bijna alle uplights beschikt een beamZ BBP94 ook over DMX, zodat je de volledige controle hebt over het lichteffect. Met een DMX controller kun je een volledige lichtshow programmeren, wat vooral in combinatie met meerdere uplights een ontzettend mooi effect geeft.
  • Lichtgewicht: Doordat de BBP94 een écht lichtgewicht is, kun je ‘m ook gemakkelijk op andere plekken gebruiken. Zo kun je ‘m het ene feestje in de ene hoek van de kamer zetten en kun je ‘m de andere keer langs een buitenwand plaatsen.

Handige extra opties

De beamZ BBP94 uplights zijn voorzien van veel handige extra opties, die we je zeker niet willen onthouden. Deze functies zorgen ervoor dat je een nog mooiere sfeer op je huis- of tuinfeest hebt, zonder dat je telkens bij de uplights hoeft te staan. We zetten de handigste functies voor je op een rij.

De beamZ BBP94 uplight.

Auto modus

Ten eerste is de auto modus op een beamZ BBP94 heel erg handig. Zoals de naam al doet vermoeden, hoef je door deze modus niet meer continu bij de uplights in de buurt te blijven, maar zullen de voorgeprogrammeerde lichtshows automatisch vertoond worden. Bij de auto modus, ook wel standalone mode genoemd, kun je kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde lichtshows. Zo kun je kiezen of de kleur ineens, geleidelijk of als een golvende beweging verandert. Met deze voorgeprogrammeerde shows creëer je dus een unieke sfeer zonder dat je zelf geruime tijd bij de beamZ BBP94 hoeft te blijven staan.

Master/slave functie

Wanneer er meerdere uplights gebruikt worden, is het gebruikelijk om de uplights op elkaar aan te sluiten. Met de master/slave functie kun je de lichtstralen van elke beamZ BBP94 gelijk laten lopen zonder dat je elke uplighter apart moet bedienen. Je bedient alleen de master en de overige uplights volgen. Hierdoor heb je altijd hetzelfde effect op hetzelfde moment zonder dat je de uplights telkens zelf hoeft te bedienen.

Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid

Als laatste uitgelichte optie hebben we de geluidsgestuurde modus. In deze modus krijg je een wisselende lichtshow, waarbij de beamZ BBP94 reageert op de volumepieken van de muziek. Ook als je een paar keer in je handen klapt, zal de uplight hierop reageren. Het grote voordeel van de geluidsgestuurde modus op deze uplights is dat je de gevoeligheid in kunt stellen. Hierdoor kun je bepalen hoe gevoelig de uplights reageren op de muziek.

BeamZ BBP94W: één stapje hoger

Wanneer je toch nog op zoek bent naar een upgrade van de BBP94 is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de beamZ BBP94W. Dit model lijkt in essentie veel op de BBP94, maar heeft nog meer mogelijkheden. Zo beschikt een BBP94W over draadloze DMX en hebben de LED’s een vermogen van 12 watt, wat zorgt voor een zeer hoge lichtintensiteit. Door de draadloze DMX kun je de lichtshow van een afstandje regelen zonder dat je allerlei DMX kabels rondom de uplight(s) hoeft te leggen. Door de draadloze DMX zender stuur je eenvoudig één (of meerdere) BBP94W uplights aan.

BBP94 beamZ kopen?

Na het lezen van dit blog weet je exact wat de voordelen en de handige functies van de BBP94 beamZ zijn. Heb je toch nog vragen over een beamZ BBP94 of de BBP94W? Stel je vragen gerust aan onze productspecialisten van de klantenservice!

Chiel Kamphuis

Productspecialist voor installatie speakers, podium/truss & lichteffecten

Gerelateerde berichten
Een uplighter is een geweldige manier om een ruimte op te lichten en extra sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een uplighter voor thuis of de beurs, er zijn verschillende factoren om in gedachten te houden voordat je tot aankoop overgaat. In deze blog delen we zeven belangrijke zaken waar je op moet letten bij een uplighter. Wat is een ...

Gerelateerde producten

Chatten