Hoe maak jij van jouw keet in 5x stappen een echte nachtclub?

Hoe maak jij van jouw keet in 5x stappen een echte nachtclub?

Wil jij weten hoe je jouw keet moet omtoveren tot een echte nachtclub? Wij benoemen in deze blog vijf essentiële stappen om jouw ruimte te upgraden met stijlvolle decoratie, schitterende discolichten en een krachtige geluidsinstallatie. Met onze productkennis en ons ruime aanbod helpen we je een heel eind op weg.

Voordat we beginnen, wat is een keet eigenlijk?

Een keet is een sociale gelegenheid waar vooral jongeren in een dorp of op het platteland bij elkaar komen. Hier vieren jongeren feestjes en hebben ze gezelligheid met elkaar. Een keet ontstaat vaak omdat een groep vrienden een gezamenlijke plek zoekt voor gezelligheid. Vaak worden keten gemaakt van eerder gebruikte faciliteiten zoals een schuur, garage of een caravan. Nu jij weet wat een keet is, gaan we je in stappen uitleggen hoe jij jouw keet omtovert tot nachtclub!

Een aantal drankjes staan hier weergeven op de bar in de keet.   

Stap 1: Keet decoratie is een must

Om te beginnen willen we je natuurlijk helpen met je keet decoratie. Denk aan versiering, wandborden en leuke flessen voor bijvoorbeeld op de bar of koelkast. Hieronder staan een aantal ideeën voor keet decoratie.

 • Posters en vlaggen: Hang posters op van je favoriete biermerken, grappige quotes of vlaggen van je favoriete voetbalclub als keet decoratie. Dit maakt jouw keet niet alleen persoonlijk en uniek, maar geeft ook karakter aan de ruimte. 
 • Bierdopjes: Verzamel bierdopjes van verschillende merken en maak er mooie keet decoratie van. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je keet maken op een groot wandbord of een bepaald logo op de muur. Dit doe je door de bierdopjes vast te lijmen op een wandbord of de muur. Het is een leuke manier om je keet gezelliger te maken.
 • Bierflesjes en andere flessen: Gebruik lege bierflesjes en andere flessen ter decoratie. Maak de flesjes schoon en zet bijvoorbeeld zoveel mogelijke verschillende bierflesjes en andere flessen op een plank boven of bij de bar.
 • Shotjes/drank hoek: Maak een drank hoek in je keet voor drankjes. Maak gebruik van een plank of tafel en plaats daarop je favoriete drankjes, glazen en andere dingetjes zoals: cocktailmixer en shotglazen. 
 • Spelletjes: Een setje speelkaarten, een voetbaltafel of een dartbord; het mag allemaal niet ontbreken in je keet. Spelletjes zijn leuk om te doen met je vrienden. Zo word je keet nooit saai! Een hapje, drankje, spelletje en dat alles onder het genot van leuke muziek, wat wil je nog meer? 
 • Klein podium: Als er een DJ in je vriendengroep is of als je een zanger wilt uitnodigen, is het handig om een kleine verhoging te maken in je keet, zodat de artiest goed zichtbaar is. Je kunt dit eenvoudig zelf doen met pallets en andere planken. Als het allemaal te ingewikkeld voor je is, hebben we ook op maat gemaakte podia.

Bier en chips op een tafel in de zithoek.

Stap 2: zorg voor genoeg zitplekken in je keet

Het belangrijkste blijft toch wel een statafel of bar met barkrukken. Dit geeft een extra sfeertje in je keet, omdat het voor het échte cafégevoel zorgt. Een zithoek is ook en gezellige optie in je keet. Dit doe je door met een bank, stoelen, kussens en dekens een leuke zitcorner te maken. Zet er een tafel bij voor snacks en drinken. En voilà; je hebt een gezellige zithoek voor jou en je vrienden! 

Stap 3: Kies mooie kleurrijke discolampen

We willen er natuurlijk voor zorgen dat je keet helemaal gevuld wordt met verlichting. Dit kan met gave discolampen uit ons assortiment. We zetten voor jou graag een aantal soorten opties op een rij, zodat jij precies weet met welke discolampen jij de blits maakt!

 • Party laser: Dit is een uitstekende optie voor jouw keet. Dit lichteffect kent veel verschillende kleuren en patronen die een feest echt compleet maken. Door deze te combineren met een rookmachine, worden de laserstralen van je laser nog zichtbaarder en mooier!
 • Stroboscoop: Een stroboscoop mag zeker niet ontbreken in jouw keet. Met een stroboscoop heb jij flitsende avonden met je vrienden in de keet. Popmuziek of juist hardstyle? Met een stroboscoop maakt de muziekstijl niet veel uit. De discolamp geeft namelijk een gaaf flitsend effect.
 • Bar: Een bar is zeker ideaal voor jouw keet. Je kunt namelijk een gigantische lichtshow creëren. Alleen wat heeft deze discolamp allemaal te bieden? Een bar is uitgebreid, eenvoudig en compact. Een bar heeft meerdere kleuren en effecten en is eenvoudig te bedienen met de vrijwel altijd meegeleverde afstandsbediening. Hierdoor kun jij de discolamp van een afstandje laten verlichten zoals jij het wil. 
 • Parren: Wil je een grote hoeveelheid feestverlichting in jouw eigen keet hebben? Dan is een setje parren de perfecte oplossing! Deze discolampen kunnen een grote hoeveelheid licht produceren door de meerdere LED’s die in elke spot zitten. Parren kunnen vaak reageren op muziek waardoor je 
  verlichting precies op de volume pieken van de muziek beweegt. Ook is het mogelijk om met de meegeleverde afstandsbediening de parren te bedienen.

Als je op zoek bent naar een instapmodel of een goed betaalbaar alternatief, dan hebben we ook nog andere feestverlichting voor jou! Hieronder vind je nog een aantal soorten verlichting die jou keet misschien nog wel een extra tint geven.

 

 

Stap 4: Welke speakers heb je nodig?

In een keet mag de muziek natuurlijk niet ontbreken, daarom zetten we een divers aantal speakers voor je op een rijtje. Hierdoor hopen we je duidelijkheid te geven, zodat je garandeert de beste keuze maakt voor jouw eigen keet.

 • Party speaker: Een party speaker is ideaal voor een keet als je op zoek bent naar één speaker met meerdere toffe functies. Een party speaker is makkelijk te bedienen en daarom perfect om te gebruiken in een keet. Een party speaker is vaak voorzien van lichteffecten, Bluetooth en een ingang voor een microfoon. Een party speaker mag dus niet ontbreken bij jou in de keet!
 • Geluidsinstallatie: Is één speaker voor jou te weinig en ben jij op zoek naar het echte werk? Kies dan voor complete geluidsinstallatie. Bij sommige geluidsinstallaties zit er zelfs een subwoofer bij voor extra bass. Deze sets zijn ontworpen en samengesteld door onze productexperts. Hierdoor kun jij maximaal feest vieren in jouw keet!
 • Actieve speaker set: Muziek vanuit twee kanten laten komen? Dan is een actieve speaker set perfect voor jou! De speakers geven een perfect geluid door je gehele keet. Ook is het mogelijk door Bluetooth om makkelijk met de speaker set te verbinden.

Rook uit de rookmachine in de keet.

Stap 5: Kies (extra) gave producten voor bij jou in de keet

Naast discolampen en speakers zijn er nog meer leuke producten die jou keet geweldig maken. We benoemen daar twee extraatjes die jou keet uniek en gaaf maken. 

 • Rookmachine: Wil jij dat de bovenstaande effecten voor een enorm spektakel zorgen? Dan is een rookmachine zeker iets voor jou! Met de rook van een rookmachine kun je de lichtstralen van verlichting en lasers laten shinen. Je herkent de vette lichtstralen die over de menigte schijnen bij festivals en andere uitgaansgelegenheden vast wel. Dit is een gaaf effect en dat kun jij ook krijgen bij jou in de keet met een rookmachine! 
 • Blacklight: Een white of neon party in je keet? Of wil je dat overige felle kleuren in je keet extra laten opvallen? Dan is een blacklight perfect voor in jouw keet! Met een blacklight kun je gave effecten creëren. Voorbeelden zijn dat mensen met witte, oranje en lichtgroene kleding extra opvallen. De blacklight discolamp is makkelijk aan te sturen via de afstandsbediening die er over het algemeen bij wordt geleverd. De blacklight is leuk voor themafeestjes en voor de feestsfeer tijdens jouw keetavond met je vrienden!

Het effect wat blacklight creëert.

 • Discobal: Tijdens een feestsfeer mag een discobal natuurlijk niet ontbreken. Een discobal zorgt namelijk voor een te gekke sfeer! Een discobal is al jaren oud, maar toch geeft het een gezellige disco feestsfeer. Een discobal geeft een geweldig effect. De discobal draait door het motortje, hierdoor wordt het felle witte licht uit een speciale lamp mooi weerkaatst door gehele keet. Het gevolg is dat de gehele keet onder de flikkerende glitters zit. Zowel het motortje als de lamp worden meegeleverd bij een aankoop van de discobal. Hierdoor kun jij jouw keet optimaal verlichten!

Een aantal biertjes die woorden getoond op een plank.

De inrichting van jouw keet kan beginnen

We hopen dat jij na het lezen van deze blog een aantal ideeën hebt gekregen om jouw keet in te richten. Mocht je nog geen geschikte licht en geluid apparatuur hebben gevonden uit de bovenstaande producten raden we je aan een kijkje verder op de website te nemen. Lukt het allemaal niet? Geen probleem! Onze klantenservice is bereikbaar van 9:00 - 17:00 uur om jou uit de brand te helpen.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Bij veel feestjes staat muziek centraal en om deze muziek weer te geven heb je natuurlijk de beste party speaker nodig. Er worden ontzettend veel verschillende speakers aangeboden en het is voor velen dan ook lastig om te bepalen wat de beste party speaker voor hun feestje is. In dit blog helpen we je bij het kiezen van de beste party speaker. Na ...
Het organiseren van een neon party is tegenwoordig helemaal ‘hot’. In dit blog nemen we je stap voor stap mee, zodat je precies weet waar je aan moet denken bij het organiseren. Een neon party kun je overal organiseren of je nu een Sweet Sixteen feestje of een gezellige avond met je studentenvereniging hebt. Wat is een neon party? Een neon ...
Een feestje is bijna altijd te vroeg afgelopen, dus je besluit om een afterparty te organiseren. Maar wat heb je nodig om een afterparty te organiseren en om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie? In deze blog bespreken we hoe je in maar vijf stappen een geslaagde afterparty organiseert. Wat is een afterparty? Een afterparty is d...
Ben je klaar om de ultieme surprise party voor je vriend(in), familielid of collega te organiseren? Met onze gouden tips wordt de surprise party gegarandeerd een onvergetelijk moment. Wij hebben in deze blog alles op een rijtje gezet wat je nodig hebt om in slechts enkele stappen een geslaagde surprise party te organiseren, van de gastenlijst tot ...
Chatten