Halloween buitenverlichting: deze opties heb je!

Halloween buitenverlichting: deze opties heb je!

Halloween buitenverlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een griezelige sfeer tijdens deze donkere, griezelige traditie. In deze blog lees je alles over de beste Halloween buitenverlichting voor iedere situatie. Ook vertellen we hoe je jouw huis en tuin met Halloween buitenverlichting om kunt toveren tot dé eyecatcher van de buurt. Wacht dus niet langer en lees hier alles over de verlichting voor jouw Halloween setting!

Halloween buitenverlichting: waarom heb jij het nodig?

Halloween buitenverlichting en andere decoraties zorgen ervoor dat jouw huis direct een griezelige entree heeft en dat niemand zomaar je oprit op durft te lopen. Halloween verlichting werkt als een échte magneet voor trick-or-treaters. Met Halloween buitenverlichting kun jij al je decoraties geweldig uitlichten en in de schijnwerpers zetten, zodat jij iedereen ziet hoe vet jouw Halloween setting is geworden.

Onze selectie voor Halloween 2023!

Terwijl de nachten langer worden en de herfstwind door de bomen waait, is het tijd om je huis in een griezelige sfeer te brengen. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat de beste Halloween buitenverlichting is. 

BeamZ Pro BS1500 RGBW LED stroboscoop

Bekijk nu de BeamZ Pro BS1500 RGBW LED stroboscoop online.

De BeamZ Pro BS1500W is een krachtige stroboscoop en een blinder met een duurzame aluminium behuizing. Deze stroboscoop is tevens helemaal waterdicht, zodat jij bij buien of onweer ook het lichtpunt van je straat bent tijdens de griezelige Halloween periode. Wil jij het effect van onweer zelf creëren? De witte lichtflitsen van de BeamZ BS1500W kunnen dit perfect nabootsen. Deze stroboscoop heeft de LED’s verdeeld over 12 segmenten, die allemaal verschillend in te stellen en aanstuurbaar zijn. Hierdoor licht jij jouw voortuin, huis, carport in welke kleurencombinatie dan ook. Met deze Halloween buitenverlichting kun je bijvoorbeeld je skelet laten oplichten met witte lichtflitsen om een extra griezelig effect te creëren. Stroboscopen zijn simpelweg de perfecte verlichting voor jouw Halloween.

BeamZ Pro BS1500W LED stroboscoop en blinder

Bekijk nu de BeamZ Pro BS1500W LED stroboscoop en blinder online. Klik hier!

De BeamZ Pro BS1500W is een krachtige stroboscoop en een blinder met een duurzame aluminium behuizing. Deze stroboscoop is tevens helemaal waterdicht, zodat jij bij buien of onweer ook het lichtpunt van je straat bent tijdens de griezelige Halloween periode. Wil jij het effect van onweer zelf creëren? De witte lichtflitsen van de BeamZ BS1500W kunnen dit perfect nabootsen. Deze stroboscoop heeft de LED’s verdeeld over 12 segmenten, die allemaal verschillend in te stellen en aanstuurbaar zijn. Hierdoor licht jij jouw voortuin, huis, carport in welke kleurencombinatie dan ook. Met deze Halloween buitenverlichting kun je bijvoorbeeld je skelet laten oplichten met witte lichtflitsen om een extra griezelig effect te creëren.

BeamZ StarColor72 outdoor LED floodlight

ontdek nu ons assortiment aan floodlights.

De BeamZ StarColor72 is een waterdichte LED floodlight, ideaal als Halloween buitenverlichting tijdens de donkere vochtige dagen. De StarColor72 is gemaakt van stevig aluminium en gehard glas, waardoor hij bestand is tegen slechte weersomstandigheden. Deze floodlight biedt een krachtige lichtopbrengst, waardoor je gemakkelijk je huis in de Halloween-sferen kunt brengen. Creëer gemakkelijk een groene, oranje of paarse gloed. Je kunt bijvoorbeeld een hangend spook verlichten om een extra griezelige schaduw te creëren. 

BeamZ BBP44 compacte accu uplight

Bekijk hier onze BeamZ44 compacte accu uplight!

De BeamZ BBP44 uplight geldt absoluut als een mooie optie als Halloween buitenverlichting. Deze BBP44 is extreem veelzijdig in te zetten tijdens Halloween door de RGBW LED’s, waardoor hij spookachtige kleuren kan creëren van pompoen-oranje tot griezelig groen. Dit zorgt natuurlijk voor een beangstigende sfeer; precies wat je moet hebben! Bovendien maakt de ingebouwde accu het mogelijk om de uplight overal neer te zetten waar jij wilt. Doordat de uplight ook de mogelijkheid heeft om op geluid te reageren, heb jij de mogelijkheid om hier spookachtig gebruik van te maken. Laat bijvoorbeeld een spookachtige voiceover of griezelig geluid afspelen en laat de BBP44 hierop reageren. 

BeamZ StarColor54

Bekijk onze BeamZ StarColor54! Klik hier

Als laatste optie raden we je de BeamZ StarColor54 wall washer / uplight LED bar aan. Deze Halloween buitenverlichting kan meer dan 16 miljoen verschillende kleuren produceren en is daardoor hoe dan ook geschikt als Halloween verlichting. Bovendien is de BeamZ StarColor54 waterdicht, waardoor je de mogelijkheid hebt om ook buiten een geweldige, spookachtige sfeer te creëren. Combineer de BeamZ StarColor54 met een rookmachine en creëer de illusie van een mistige spookachtige begraafplaats, waar mensen langs zullen moeten lopen. Dit zal je visite geheid de stuipen op het lijf jagen. LED-barren zijn simpelweg een must-have om jouw Halloween buitenverlichting te laten uitblinken.

Extra tips voor nóg mooiere Halloween-sfeer

Met Halloween buitenverlichting sta je gegarandeerd in de aandacht, maar wij hebben nog een extra tip voor een nog mooiere Halloween-sfeer. Wanneer je aan Halloween denkt, denk je natuurlijk aan een rookmachine. Maar hoe zet je een rookmachine in om een griezelige sfeer te creëren? Hieronder hebben we een tweetal opties.


Als eerste optie is het natuurlijk mogelijk om een eigen heksenketel te maken. Allereerst zorg je voor een gat voor een stofzuigerslang. Zet de slang om de spuitmond van je rookmachine en leg de andere kant in de heksenketel. Let op: het is wel handig om te weten dat een rubberen slang kan smelten door de warmte van de rookmachine. Leg er een kleine blacklight in, zet de rookmachine aan en je hebt je eigen heksenketel gecreëerd.

Een mooie combinatie van Halloween buitenverlichting en een heksenketel. Maak 'm zelf met een rookmachine en blacklight!

Een tweede optie is het aansluiten van een stofzuigerslang op je rookmachine. Let op: het is wel handig om te weten dat een rubberen slang kan smelten door de warmte van de rookmachine. Zet vervolgens de slang om de spuitmond van je rookmachine en leg de andere kant in een pompoen. Maak van de voorkant een Halloween gezicht en zet de rookmachine aan! En binnen no-time heb jij een griezelig effect, waarbij de rook op een bijzondere manier uit de pompoen komt. Hieronder zie je ons experiment!

Ben jij deze Halloween de uitblinker met Halloween buitenverlichting?

Na het lezen van deze blog weet je precies wat je nodig hebt voor een geweldige Halloween-editie. Kies direct jouw favoriete Halloween buitenverlichting en wij zorgen dat je het razendsnel in je eigen setting kunt plaatsen. Als je onze opties aanhoudt, weten wij zeker dat jij de uitblinker van het jaar bent in je straat. Heb je nog vragen voor de beste Halloween buitenverlichting? Onze klantenservice staat voor je paraat.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...
Een stroboscoop hoort simpelweg in je Halloween setting, maar er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we je precies uitleggen waar jij op moet letten om het effect van een stroboscoop het best tot uiting te laten komen tijdens Halloween. We hebben de vier belangrijkste tips onder elkaar opgesomd. Het effect ...
Rondom 31 oktober worden weer allerlei Halloween feesten over de hele wereld georganiseerd. Het moet een Halloween feest worden met een eng randje, een feest waar iedereen weer lekker kan griezelen als een heks of spook. Maar hoe je het beste Halloween feest 2024 organiseert en wat je daarbij nodig hebt? Dat lees je in deze blog! Locatie voor je ...
Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van deze blog heb je allerlei verschillende soorten Halloween verlichting gezien. Deze Halloween verlichting kan stuk voor stuk ingezet worden tijdens Halloween, zodat jouw ...

Gerelateerde producten

Chatten