Awakenings 2024: alles wat je weten moet!

Awakenings 2024: alles wat je weten moet!

Awakenings 2024 staat voor de deur. Op 5, 6 en 7 juli 2024 barst het feest los op festivalterrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Als je van plan bent om naar Awakenings 2024 te gaan, ben je hier op de juiste plek en moet je dit festival zeker in je festival agenda zetten. In deze blog vind je alles wat je moet weten om optimaal te kunnen genieten van dit Awakenings 2024. 

Perfecte voorbereiding op Awakenings 2024

Als je van plan bent om naar Awakenings 2024 te gaan, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Hieronder vind je een aantal tips die je kunnen helpen om het maximale uit je festivalervaring te halen.

  • Koop op tijd je tickets: Awakenings is een populair festival en de kaartjes zijn vaak snel uitverkocht. Zorg er daarom voor dat je je tickets voor Awakenings 2024 op tijd koopt, zodat je zeker weet dat je erbij bent.
  • Bekijk de line-up en maak een planning: Op Awakenings 2024 staan weer veel verschillende artiesten zoals, 8kays, Cera Khin en Amotik. Bekijk daarom van tevoren de line-up en maak een planning, zodat je jouw favoriete acts niet mist.
  • Regel vervoer en een accommodatie: Awakenings ligt op een afgelegen locatie, dus zorg ervoor dat je vervoer naar het festivalterrein regelt. Daarnaast is het verstandig om op tijd een accommodatie te boeken, zodat je op het terrein van Awakenings een comfortabele plek hebt om te overnachten.

 

Hoe verliep Awakenings 2023?

Awakenings 2023 was compleet uitverkocht en ook bij de komende editie van Awakenings in 2024 wordt het weer bomvol.

Awakenings 2023, een groots spektakel waar meer dan 100.000 fans van techno van geweldige optredens genoten. Op vrijdag was de absolute headliner de Nederlandse Charlotte de Witte, die de boel volledig op z’n kop zette. Op de zaterdag konden de bezoekers van Awakenings 2023 losgaan bij het liveoptreden van Reinier Zonneveld. Tot slot genoten mensen zichtbaar van de liveact van Wallis, waar de lichteffecten voor een prachtige lichtshow zorgden.

Awakenings line-up

In de line-up voor Awakenings 2024 staan weer ontzettend veel namen die de afgelopen jaren veel indruk hebben gemaakt in de techno wereld. We hebben vier geweldige technoartiesten voor je opgesomd om je een goed beeld te geven van de komende editie van Awakenings Festival.

  • Chlär: Charles Accarisi is een elektronische dj en producer uit Zwitserland. Hij focust zich vooral op de techno wereld. Hij heeft momenteel vier singles uitgebracht die erg goed gaan. Hij is een opkomende artiest die heel actief is in de Berlijnse techno wereld. Op Spotify is een zijn nummer ‘Power to the Soul’ al meer dan 700.000 keer beluisterd. Daarom is hij niet te missen in de Awakenings line-up. 
  • Adam Beyer: Adam Beyer is een Zweedse techno DJ en producer met zo’n 750.000 luisteraars per maand op Spotify. Hij is de oprichter van het platenlabel ‘Drumcode’ dat een van de meest toonaangevende technolabels ter wereld is. Adam Beyer wordt geprezen om zijn innovatieve en energieke sets en heeft opgetreden op diverse grote techno festivals over de hele wereld.
  • 999999999: 999999999 is een Italiaans duo bestaande uit de producers Luca Mortellaro en Simone Bosetti. Hun stijl is geïnspireerd door de oudere technomuziek en acid en wordt gekenmerkt door zeer zware bassen en snelle ritmes. Het duo heeft opgetreden op grote techno festivals en evenementen in Europa en heeft ook verschillende albums uitgebracht.
  • Amotik: Amotik is een invloedrijke Zwitserse techno DJ en producer, bekend om zijn krachtige en hypnotiserende muziekstijl. Zijn tracks, gekenmerkt door zware baslijnen en ongehoorde geluiden, hebben indruk gemaakt op de techno wereld. Als getalenteerde DJ heeft Amotik opgetreden op wereldwijde techno evenementen, clubs en Awakenings Festival waar zijn sets worden geprezen vanwege hun energie en impact op het publiek. Daarom is de Awakenings line-up niet compleet zonder hem.
  • Speedy J: Jochem George Paap, beter bekend als Speedy J, is een bekende Nederlandse techno DJ uit Rotterdam. Hij staat bekend om zijn invloed op de techno wereld sinds zijn doorbraak met de release van "Pullover" in 1992. Hij heeft ook gewerkt met labels als Plus 8 en Novamute. Hij staat bekend om zijn innovatieve manier van muziek maken. 

Verblijf tijdens het festival

De meeste mensen kiezen op Awakenings 2024 voor het opzetten van een eigen tent!

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten na een hele dag feesten op Awakenings Festival. In Hilvarenbeek is er een eigen camping voor bezoekers van Awakenings Festival. De camping is opgedeeld in twee delen, namelijk de Grand camping  met een nachtprogramma en sportactiviteiten en het Relax Resort met wat meer luxe en rust zodat je meer slaap kunt pakken. Bij het Relax Resort is zelfs een wellnessruimte en krijg je gratis ontbijt. Op beide campings zijn er drie mogelijkheden om in te overnachten.

  • Neem je eigen tent mee: Het grootste gedeelte van de mensen op het Awakenings Festival kiest voor de eerste optie. Bouw je eigen tent op met je vrienden en duik de tent in na een lekker dagje gefeest te hebben.
  • Kies een van de glampings: Wanneer je er geen behoefte aan hebt om je eigen tent op te zetten, kun je kiezen voor een glamping. In plaats van in een traditionele tent te slapen, verblijf je in een luxueuze tent of een ander type accommodatie dat van alle gemakken is voorzien, zoals comfortabele bedden, elektriciteit, verwarming, en soms zelfs een eigen badkamer en keuken. Zo kom je helemaal tot rust na een dag losgaan op Awakenings 2024.
  • Huisje of Resort Hotel: Tot slot heb je de mogelijkheid voor een huisje of Resort Hotel. Hier kun je met een groepje vrienden slapen en heb je al het comfort dat je nodig hebt op Awakenings Festival.

Awakenings 2024 bezoeken

Wanneer je Awakenings in 2024 wilt bezoeken, weet je zeker dat je je mag verheugen op een onvergetelijke festivalervaring. Awakenings is simpelweg één van de grootste en meest toonaangevende techno festivals ter wereld en trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers van over de hele wereld. Awakenings 2024 staat bekend om zijn indrukwekkende line-up, met de beste technoartiesten, spectaculaire lichtshows en geluidskwaliteit van topniveau. Wacht dus niet langer en bemachtig je ticket voor Awakenings 2024.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Wil jij dit voorjaar en deze zomer helemaal losgaan op een van de vele techno festivals, maar weet je nog niet welke? Geen probleem. Na het lezen van deze blog weet je precies welke techno festivals er zijn in 2024. We informeren je over de acht beste techno festivals, zodat jij weet waar je heen moet dit jaar! Beste techno festivals in Nederland ...
Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024! Wat is festival agenda 2024? Van begin april tot en ...
Best Kept Secret 2024 staat weer op de planning! Dit betekent dat tienduizenden muziekfanaten vanuit alle hoeken van de wereld naar Nederland trekken om te genieten van dit festival. Best Kept Secret 2024 vindt op 7, 8 en 9 juni plaats op het betoverde terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en staat bekend om de geweldige line-up en ...
Duik in de wereld van pompende beats en elektronische sfeer op de beste house festivals van 2024! Speciaal voor jou, house liefhebber, heb ik de ultieme lijst samengesteld. Na het lezen van deze blog weet je zeker dat jouw festivalagenda gevuld zal zijn met de meest waanzinnige house ervaringen van het jaar 2024! Onze selectie met house festivals ...
Chatten