5 redenen om een bubble machine te kopen

5 redenen om een bubble machine te kopen

Een bubble machine creëert een geweldig leuk effect. Voor zowel jong als oud zijn er genoeg redenen te bedenken waarom je er een in huis zou moeten halen. In deze blog vertellen we je de 5 voornaamste redenen waarom jij echt een bubble machine, zoals de bellenblaasmachine ook wel genoemd wordt, moet kopen!

1. Super gaaf effect

De eerste en voornaamste reden is dat de bubble machine natuurlijk een ongelofelijk gaaf effect creëert. De duizenden bellen die sommige bubble machines kunnen produceren zorgen er voor dat elk feestje buiten onvergetelijk wordt. Dit unieke effect zie je overigens niet erg vaak bij feesten of festivals. Dus naast dat al die bellen er leuk uitzien haal je ook nog een machine in huis die onderwerp van gesprek zal zijn. Van jong tot oud met al die bellen in de lucht komt het kind in iedereen naar boven, succes gegarandeerd!

2. Een bubble machine is makkelijk in gebruik

De bubble machine is uiterst gemakkelijk te bedienen. Je vult simpelweg het reservoir voor de vloeistof tot aan de markering. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van de bubble machine aanzetten en de bellen vliegen je binnen no-time al om de oren. Een kind kan de was doen! Omdat de bubble machine gemakkelijk in gebruik is pak je hem al snel uit de kast voor elk feestje of evenement.

Er zijn overigens ook bubble machines met afstandsbediening. Wat natuurlijk heel erg handig is. Je hebt de bediening letterlijk zelf in de handen. Precies op de momenten dat jij wilt dat de bubbels geproduceerd worden druk je op de knop.

3. Glow in the dark

Ook wanneer je een glow in the dark party wil gaan organiseren is de bubble machine een super vette toevoeging. Je maakt dit special effect namelijk gemakkelijk onderdeel van je glow in the dark party. Door het gebruik van UV bellenblaasvloeistof lichten de bellen op zodra er een blacklight op schijnt. Je hoeft dus enkel andere vloeistof toe te voegen en je zet de bubble machine in voor een compleet ander soort feestje. Al met al dus een geweldige toevoeging voor je glow in the dark party. Deze mogelijkheid toont al wel de veelzijdigheid van de bubble machine. Echt voor allerlei toepassingen is dit product te gebruiken.

De BeamZ B500LED bellenblaasmachine op een glow in the dark feestje.

4. Fantastisch voor kinderen

De bellenblaas machine is enorm leuk voor kinderen. Urenlang vermaak is gegarandeerd met een bubble machine. Voor een kinderfeestje of juist voor in de tuin spelende kinderen de bubble machine is hoe dan ook geweldig voor het vermaak van kinderen. Eindeloos staren naar het mooie effect of achter de bellen aanvangen om ze kapot te prikken, het kan allemaal! Elk kind vermaakt zich met een bubble machine.

Een bellenblaasmachine op batterijen zoals de Beamz B100 is een goed voorbeeld van een bubble machine die ontzettend leuk is voor kinderen. Je plaatst hem gemakkelijk in de tuin zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn.

Verbaasde kinderen door het zien van heel veel bellen van de Beamz B100 bellenblaasmachine.

5. Val op!

Wil jij opvallen en de aandacht van mensen op een originele manier naar je winkel of beursstand toetrekken? Dan is een bubble machine de perfecte uitkomst. Zonder dat je groots uitpakt val je toch op een leuke en originele manier op in de massa. De bellen van de bellenblazer waaien alle kanten op en trekken hoe dan ook de aandacht van langslopend publiek. De bubble machine trekt de aandacht op een originele manier en dat zonder dat dit voor ergernis zal zorgen. Waar andere aandachttrekkers soms veel lawaai maken of zorgen voor rotzooi is een bubble machine op vrijwel geen enkele manier vervelend voor de omgeving.

Een vrouw omringt door bellen van de Beamz SB2000

Wij helpen je kiezen

Om het maken van een keuze voor een goede bellenblaasmachine iets te gemakkelijker te maken hebben we een aantal bellenblaasmachines op een rijtje gezet.

BeamZ B100 bellenblaasmachine met 1 liter bellenblaasvloeistof

De BeamZ B100 bellenblaasmachine wordt als set geleverd met 1 liter bellenblaasvloeistof.
Met de B100 heb je gegarandeerd succes bij kinderen. Geen enkel kind kan stil blijven zitten bij het zien van de vele bellen die er door de lucht zweven. Deze set is dan ook ideaal voor een feestje in de tuin of als gimmick bij bijvoorbeeld een beursopening. De set is kant en klaar en kan direct na ontvangst gebruikt worden. Giet simpelweg de vloeistof in de machine en je bent ‘ready to go’.

BeamZ B500LED Bellenblaasmachine transparant met LED's incl. 5 liter vloeistof

De BeamZ B500LED weet, ondanks zijn compacte behuizing, een behoorlijk aantal bellen te blazen. Met behulp van de BeamZ bellenblaasvloeistof is succes gegarandeerd. De B500LED mag een plug-and-play apparaat genoemd worden. Je moet enkel en alleen nog de bellenblaasvloeistof toevoegen om een schitterend belleneffect te krijgen. De machine is transparant en voorzien van LED's waardoor de machine continu van kleur verandert voor een extra leuk effect. De krachtige ventilator zorgt ervoor dat de bellen gelijk de lucht in worden geblazen zodat je direct kunt genieten van de bellenblaasmachine.

BeamZ SB2000LED Rook- en Bellenblaasmachine met LED's

De BeamZ SB2000LED produceert met rook gevulde bellen. Op het moment dat de bel uit elkaar spat ontstaat er op die plek een klein rookwolkje. Een ontzettend gaaf effect!
De ingebouwde 3-in-1 LED's kunnen in rood, groen en blauw oplichten. Door het mengen van deze 3 kleuren ontstaat de mogelijkheid om weer andere kleuren zoals geel of paars te creëren.
De machine is voorzien van extra ventilatoren die de bellen extra hoog blazen. De BeamZ SB2000LED is door zijn veelzijdigheid ook buiten de disco en dans-scene te gebruiken, zoals in het theather, op evenementen of gewoon bij je feestje.

Bubble machine kopen

Zoals je ondertussen vast hebt begrepen zijn er vele redenen om een bubble machine te kopen! Weet je niet precies welk model het beste voor jou is? Neem gerust contact op met onze klantenservice en laat je adviseren! Kan je niet wachten om een bubble machine te gebruiken en wil je hem zo snel mogelijk in huis hebben? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Bestel je bubble machine vandaag nog en ontvang hem razendsnel in huis!

Gerelateerde producten

Chatten