100V omroepinstallatie met 5 speakers, Bluetooth en mp3 speler voor sportveld, fabriekshal, etc. 200W
999,00 Regular Price 1.352,20

100V omroepinstallatie met 5 speakers, Bluetooth en mp3 speler voor sportveld, fabriekshal, etc. 200W

SKU
60000486
Waardering:
9.4 /10
999,00 Regular Price 1.352,20
Je bespaart 353,20
of
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Laat iedereen de tussenstand horen met deze 100V omroepinstallatie voor o.a. sportvelden

Niemand hoeft de tussenstand, wissel van teams of pauzes meer te missen met deze krachtige 200W omroepinstallatie. De installatie bestaat uit een krachtige versterker met o.a. Bluetooth en mp3 speler, vijf hoornluidsprekers met een vermogen van 40W, een tafelmicrofoon en 2x 100 meter luidsprekerkabel voor het aansluiten van de speakers. Het systeem beschikt over de mogelijkheid om 4 zones in te richten die aan/uit geschakeld kunnen worden maar waarvan het volume per zone ook is in te regelen. De gehele set wordt compleet geleverd en is direct klaar voor installatie zodat je er na ontvangst direct mee aan de slag kunt.

Vermogen

Met een vermogen van 200W heeft deze set voldoende vermogen om het geluid over een groot gebied te verspreiden. Door de speciale hoornvorm draagt het geluid uit de speakers zeer ver. De speakers zijn speciaal voor het weergeven van spraak ontworpen voor een maximaal resultaat bij gesproken berichten. Dit wil niet zeggen dat er geen muziek met deze installatie afgespeeld kan worden maar de geluidskwaliteit zal niet optimaal zijn. De prioriteit bij deze set ligt bij het weergeven van spraak over grote afstanden.

100 Volt

Deze omroepinstallatie is een 100V installatie. Het grote voordeel van een dergelijke installatie is dat er nagenoeg geen verlies optreedt bij lange speakerkabels. Het is dus geen enkel probleem om tussen de versterker en speakers (of speakers onderling) tientallen meters luidsprekerkabel te hebben. Dit in grote tegenstelling tot conventionele systemen die bij lange speakerkabels enorme vermogensverliezen kennen. Voor het plaatsen van de speakers heb je dus enorm veel vrijheid en ze hoeven zeker niet zo dicht mogelijk bij de versterker geïnstalleerd te worden. Met de 2 rollen van 100 meter speakerkabel heb je dan ook alle vrijheid om de speakers op de gewenste plek op te hangen.

Tafelmicrofoon

Voor het inspreken van berichten wordt bij deze set een Power Dynamics TM370 tafelmicrofoon meegeleverd. Deze microfoon is voorzien van een 4-tonig aankondigingssignaal welke, net als het volume van de microfoon, eenvoudig in volume te regelen is. De gebruiker van de microfoon wordt door middel van LED verlichting duidelijk op de hoogte gesteld van de status van de microfoon. Zodra de microfoon "on-air" is brandt er een rode LED ring op de microfoon. Ook de 'talk' knop laat duidelijk zien wat de status is door te knipperen tijdens het laten horen van het aankondigingssignaal en groen te branden tijdens het "on-air" zijn. Per ongeluk "on-air" zijn is bij deze omroepinstallatie zeker niet nodig. Indien er muziek via de installatie gedraaid wordt is het mogelijk om deze automatisch te laten dimmen zodra de microfoon aan gaat. Na het bericht zal de muziek vervolgens weer geheel automatisch terugkeren.


Op zoek naar een andere samenstelling? Meer of juist minder speakers, een combinatie van verschillende speakers of andere wensen?
Neem gerust contact met onze klantenservice op voor advies, uitleg of een offerte op maat.

Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
5
Fysieke specificaties
Kleur
Grijs
Binnen / Buiten
Binnen, Buiten
Speaker samenstelling
Complete sets
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
60000486
EAN Code
8720105704932
Dit zit er in deze set:
Power Dynamics HS40 hoornluidspreker 100V voor buiten - 40W Power Dynamics HS40 hoornluidspreker 100V voor buiten - 40W

Omschrijving

Power Dynamics HS40 hoornluidspreker voor 100V omroepinstallaties

De Power Dynamics HS40 is een weerbestendige hoornluidspreker en daardoor geschikt voor vast installatie buiten. De HS40 heeft een vermogen van 40W en beschikt daarnaast nog over enkele andere vermogentappings voor gebruik met een 100V versterker. Hij wordt geleverd inclusief een montagebeugel zodat hij na ontvangst direct kan worden opgehangen.

100V Omroepinstallatie

De HS40 hoornluidspreker is ideaal voor gebruik in omroepinstallaties. Door de hoornvorm wordt het geluid over grote afstand geprojecteerd zodat op bijvoorbeeld sportvelden, in fabriekshallen of bij bruggen de spreker goed te verstaan is. Uiteraard is het ook mogelijk om muziek door de speakers te laten weergeven.

100V systeem

De HS40 is een speaker die gebruikt dient te worden in een 100V geluidssysteem. Het voordeel van een 100V systeem is dat het hierbij mogelijk is om de speaker met elkaar door te lussen wat de installatie vaak vereenvoudigt. Tevens is bij een 100V systeem de lengte van de speakerkabel niet van invloed op het signaal. Verlies door een lange speakerkabel is dus bij 100V systemen niet aan de orde. 

 Vragen? Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met onze klantenservice.


Kenmerken

 • Hoog vermogen hoornluidspreker
 • ABS plastic behuizing
 • Weerbestendig, geschikt voor installatie buiten
 • Levering per stuk en inclusief montagebeugel

Specificaties

 • Vermogentappings: 10, 20 & 40W
 • Systeem: 100V
 • Frequentiebereik: 400Hz - 10kHz
 • SPL @ 1W/1m: 103dB
 • IP rating: IP66

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 315 x 207 x 368mm
 • Gewicht: 3kg
Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
1
Speaker type
100 Volt
Fysieke specificaties
Kleur
Grijs
Binnen / Buiten
Binnen, Buiten
Speaker samenstelling
Losse speakers
Speaker type
100 Volt
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
952.204
EAN Code
8715693306866
Power Dynamics PDV240MP3 100V 4-zone versterker met o.a. Bluetooth Power Dynamics PDV240MP3 100V 4-zone versterker met o.a. Bluetooth

Omschrijving

Power Dynamics 100V versterker met 4 regelbare zones, Bluetooth, mp3 speler en radio

De Power Dynamics PDV240MP3 is een 100V versterker met 4-zones die apart van elkaar aan en uit te zetten zijn maar qua volume ook apart van elkaar zijn in te stellen. Door deze mogelijkheid kan eenvoudig een multizone geluidssysteem worden opgezet voor muziekvoorziening in bijvoorbeeld de horeca of openbare ruimtes. De PDV240MP3 heeft een vermogen van maar liefst 240W voor de aansturing van de aangesloten speakers. De versterker is verder voorzien van Bluetooth, mp3 speler, radio en natuurlijk lijningangen voor microfoon en overige audiobronnen. Met de PDV240MP3 als centrale unit kan een uitgebreid geluids- of omroepsysteem worden samengesteld. De versterker wordt geleverd met 'oortjes' zodat montage in een 19" rack mogelijk is.

Bluetooth, mp3, radio, microfoon en lijningangen

De PDV240MP3 is voorzien van vele mogelijkheden voor weergave of streaming van muziek. Zo is hij voorzien van Bluetooth waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met een smartphone of tablet. Op die manier kan muziek op het gekoppelde apparaat worden afgespeeld waarna deze draadloos naar de versterker wordt gestreamd. De ingebouwde mp3 speler maakt het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Zet simpelweg de gewenste muziek in mp3 formaat op een USB stick of SD kaart en steek deze in het betreffende slot. De interne mp3 speler doet de rest. Naast Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler is de PDV240MP3 ook voorzien van een FM radio. Voor een goede ontvangst is achterop de versterker een antenne aanwezig. Voor het aansluiten van externe apparatuur is de versterker voorzien van lijningangen waarop microfoons, cd spelers, computers, etc. aangesloten kunnen worden.

Omroepsysteem

De PDV240MP3 is voorzien van een prioriteitsfunctie op microfoon 1. Dit wil zeggen dat zodra er in de microfoon (aangesloten op ingang 1) wordt gepraat alle overige muziek wordt gedimd zodat alleen de gesproken boodschap hoorbaar is. Zodra de spreker klaar is komt de muziek automatisch weer terug. Deze functie maakt de PDV240MP3 zeer geschikt voor gebruik in een omroepsysteem of in een combinatie van omroep- en muzieksysteem.


Meer weten over 100V systemen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies, uitleg of een offerte op maat. 


Kenmerken

 • 100V PA versterker met 4 zones
 • Elke zone is in volume regelbaar
 • Zonevolumeregeling in 6 stappen
 • Ingebouwde USB / SD mp3 speler met FM radio
 • Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming
 • Beveiligd tegen overbelasting
 • Bel en brandalarm over alle kanalen
 • Bass/Treble regeling
 • 3 microfooningangen en 3 lijningangen
 • Telefoon paging
 • 19" Montage mogelijk met meegeleverde beugels (2U)
 • Noodstroom aansluiting voor 24V-accu (accu niet meegeleverd)

Specificaties

 • Vermogen: 240W
 • Aansluiting voor 100V en 8 Ohm speakers
 • Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz
 • Signaal ruisverhouding: >70dB
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 415 x 318 x 88mm
 • Gewicht: 11kg

Power Dynamics TM370 tafelmicrofoon voor o.a. 100V omroepinstallaties Power Dynamics TM370 tafelmicrofoon voor o.a. 100V omroepinstallaties

Omschrijving

Power Dynamics TM370 tafelmicrofoon met gong en 'on air' LED ring

Met de Power Dynamics TM370 tafelmicrofoon tover je je 100V systeem of ander geluidssysteem in een handomdraai om in een omroepsysteem. Bij het indrukken van de spreekknop zorgt een ingebouwde gong ervoor dat de aandacht gevraagd wordt voordat de boodschap verkondigd wordt. Een LED ring bij de microfoon laat aan de gebruiker zien wanneer hij of zij 'on air' is. Het volume van zowel de gong als de microfoon zelf kan eenvoudig achterop de voet geregeld worden. De microfoon wordt geleverd inclusief een netadapter voor de benodigde stroomvoorziening en een jack - jack (6,3mm) audiokabel voor verbinding met de geluidsinstallatie.


Kenmerken

 • High quality condensatormicrofoon
 • Vooraankondiging gong bij inschakelen microfoon
 • Zwanenhals voor gemakkelijke positionering
 • Verlichte LED ring rond de microfoon bij “on air”
 • Instelbaar volume voor microfoon en gong
 • Gebalanceerde (XLR) en mix out (6,3mm jack)
 • Solide metalen behuizing
 • Incl. netadapter en 6,3mm jack audiokabel (1.5m)

Specificaties

 • Microfoon: condensator
 • Fequentiebereik: 20Hz - 22kHz
 • Gevoeligheid: -54dB (+/- 3dB)
 • Impedantie: 500 ohm
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (via meegeleverde 12V netadapter)

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 155 x 132 x 380mm
 • Gewicht: 1.1kg
PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 100 meter rol PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 100 meter rol

Omschrijving

Ronde 2-aderige luidsprekerkabel met sterke, ronde buitenmantel. Geleverd als rol van 100m. Polariteitsaanduiding door gekleurde isolatie van de binnenaders.

 • Max. Vermogen: 15A
 • Omhulzing: Zwart
 • Rol van 100 meter
 • Kabel dikte: 7,8mm
PD Connex Signaalkabel XLR male/female 3-pins - 1.5 meter - zwart PD Connex Signaalkabel XLR male/female 3-pins - 1.5 meter - zwart

Omschrijving

 

PD Connex professionele hoge kwaliteit 1.5 meter gebalanceerde XLR (M - F) signaalkabel. Deze soepele signaalkabel is voorzien van hoogwaardige metalen XLR connectoren en staat garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

 • Professionele gebalanceerde soepele kabel
 • Voorzien van hoogwaardige metalen XLR connectoren
 • Incl. kabelbinder
 • Verschillende lengtes leverbaar

 

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:100V omroepinstallatie met 5 speakers, Bluetooth en mp3 speler voor sportveld, fabriekshal, etc. 200W
Uw waardering
Chatten