Vaste TV beugels

Vaste TV beugels zorgen ervoor dat je jouw TV op een vaste plek kan monteren. Wanneer je zeker bent van de plek waarop je TV moet komen te staan of hangen en diverse draairichtingen niet nodig of zelfs niet wenselijk zijn dan is een vaste TV beugel de perfecte oplossing.

Filteren
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Flexibiliteit beugel
    Vast
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Het voordeel van een vaste TV beugel

In veel woon- en slaapkamers staat de plek waar een TV komt te staan al vast. Een vaste TV beugel zorgt ervoor dat de TV op deze plek neergezet/gemonteerd kan worden. Veel vaste TV beugels zijn voorzien van kabelgoten waardoor de kabels van je TV niet meer zichtbaar zijn. Zo wordt je TV een mooi onderdeel wordt van je woon- of slaapkamer. 

Vaste TV beugel kopen

Bij MaxiAxi vind je een uitgebreid assortiment TV beugels. Vele vaste TV beugels zijn universeel en ook geschikt voor diverse maten TV’s. Zo is het bij de meeste vaste TV beugels uit ons assortiment mogelijk om een TV tussen de 32 en 55 inch te monteren. Kom je er qua afmetingen niet helemaal uit of weet je niet goed welke TV beugel je precies nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten. Zij helpen je namelijk graag bij het vinden van de juiste TV beugel.

Chatten