Draai en kantelbare TV beugels

Een TV beugel die zowel draaibaar als kantelbaar is, zorgt ervoor dat je jouw TV in de ideale kijkpositie kunt plaatsen. Met dit type TV beugel bedoelt men in de regel een beugel die alle kanten op kan draaien. Bestel nu jouw favoriete TV beugel draaibaar en kantelbaar en geniet morgen al van jouw favoriete serie!

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Flexibiliteit beugel
    Draai- en kantelbaar
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een TV beugel draaibaar en kantelbaar?

Een TV beugel die draaibaar en kantelbaar is, is een speciaal type beugel waarmee je een televisie aan de muur kunt bevestigen. Wat deze beugel onderscheidt van standaard TV beugels zijn de volgende functies:

  • Draaibaar: Dit betekent dat je de televisie naar links of rechts kunt draaien. Dit is handig als je vanuit verschillende posities in de kamer naar de televisie wilt kijken. Bijvoorbeeld, als je zowel vanaf de bank als vanaf een eettafel in dezelfde ruimte naar de TV wilt kunnen kijken.
  • Kantelbaar: Dit betekent dat je de boven- of onderkant van de televisie naar voren of naar achteren kunt kantelen. Dit kan handig zijn om reflecties van licht te verminderen of om de ideale kijkhoek te bereiken als de televisie hoger aan de muur is bevestigd.

De combinatie van deze twee functies zorgt voor maximale flexibiliteit in het positioneren van de televisie, zodat je vanuit verschillende hoeken en posities in de kamer optimaal zicht hebt op het scherm. Een TV beugel die draaibaar en kantelbaar is, is vooral handig in ruimtes waar de kijkhoek vaak verandert of waar er meerdere zitplaatsen zijn van waaruit men naar de televisie kijkt.

Voordelen van een draai en kantelbare TV beugel

Een draaibare en kantelbare TV beugel biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaard TV beugel. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een TV beugel draaibaar en kantelbaar:

  • Flexibele kijkhoek: Dankzij de draai- en kantelfuncties kun je de televisie in bijna elke gewenste hoek positioneren. Dit betekent dat je vanuit verschillende plekken in de kamer een optimale kijkervaring kunt hebben.
  • Verminderde lichtreflectie: Door de TV te kantelen, kun je ongewenste lichtreflecties van ramen of lampen verminderen, wat zorgt voor een betere kijkervaring.
  • Toegang tot achterkant: Door de TV te draaien, kun je gemakkelijker toegang krijgen tot de achterkant van de televisie, wat handig kan zijn bij het aansluiten of wijzigen van kabels.

TV beugel draaibaar en kantelbaar kopen

Bestel je TV beugel die draaibaar en kantelbaar is op werkdagen voor 23.59 uur en ontvang je bestelling de volgende dag nog. Heb je vragen over TV beugels of één van onze andere producten uit de home & hifi-categorie? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten van de klantenservice. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over TV beugels en dus ook over TV beugels die draaibaar en kantelbaar zijn.

Chatten