Wifi radio tuner

De wifi radio tuner zorgt ervoor dat je gemakkelijk draadloos je tuner met wifi verbindt om zo naar de duizenden (inter)nationale radiostations te luisteren. Een wifi radio tuner biedt de best mogelijke audiokwaliteit voor radio en is gemakkelijk aan te sluiten op bestaande geluidsinstallaties. Upgrade je geluidsinstallatie snel met een wifi radio tuner om zo optimaal van al je favoriete radiozenders te genieten.

Filteren
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    WiFi
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Tuners
💸 Welke tuner versterker moet ik kopen?

Welke tuner jij het best kan kopen hangt erg af van de afspeelmogelijkheden die je wenst. De handige filter opties kunnen je helpen bij het zoeken naar een tuner met al de afspeelmogelijkheden die jij wil gaan gebruiken. Hou er ook rekening mee dat de audio-ingang op je versterker matcht met de uitgang op de tuner.

🎶 Is het mogelijk een tuner met Spotify te verbinden?

Ja, dat is mogelijk. Je hebt dan wel een tuner met Bluetooth nodig. Je verbindt deze tuner met bijvoorbeeld je smartphone of tablet en speelt via dit apparaat je favoriete nummers af. De Bluetooth verbinding zorgt ervoor dat de muziek via je tuner over je geluidsinstallatie wordt afgespeeld.

🔊 Wat doet een tuner?

Een tuner zorgt ervoor dat je verschillende soorten media af kan spelen over een geluidsinstallatie die nog niet over deze afspeelmogelijkheden beschikt. Je sluit een tuner normaal gesproken aan op een versterker zodat je naar o.a radio kan luisteren of je favoriete cd’s af kan spelen.

📡 Wat is een digitale radio tuner?

Een digitale radio tuner maakt het mogelijk om naar internetradio te luisteren op je huidige geluidsinstallatie. Vaak koppel je de digitale radio tuner met je wifi netwerk of maak je gebruik van een netwerkkabel. Je sluit de digitale radio tuner vervolgens aan op je versterker of actieve speaker en luistert gemakkelijk naar de vele beschikbare internetradiozenders. 

Wat is een wifi radio tuner?

Een wifi radio tuner verschilt in essentie niet heel veel van een normale radio tuner, maar in tegenstelling tot een normale tuner verbind je de wifi radio tuner met je wifinetwerk. Met een wifi radio tuner krijg je toegang tot meer dan duizenden radiostations van over de hele wereld, van zenders uit Brazilië tot stations uit Duitsland. Bovendien komt het signaal van wifi radio tuner via het internet binnen, waardoor je nooit meer problemen hebt met het ontvangen van radiostations. Met een stabiele internetverbinding geniet je tevens van een uitstekende geluidskwaliteit.

De voordelen van een internet radio tuner wifi

Naast het feit dat je duizenden radiostations van over de hele wereld kunt ontvangen, heeft een internet radio tuner wifi meer voordelen. Om je een goed beeld te geven van een wifi radio tuner zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.

  • Beste geluidskwaliteit: Doordat het signaal van een internet radio tuner met wifi via het internet binnenkomt, heb je nooit meer last van haperingen of storingen. Daardoor geniet je altijd van de best mogelijke geluidskwaliteit.
  • Zenders gemakkelijk op te zoeken: Een tweede voordeel van een internet radio tuner met wifi is dat je eenvoudig je favoriete zenders op kunt zoeken. Alle zenders staan op volgorde van A t/m Z, waardoor je gemakkelijk kunt scrollen tussen alle zenders. Zelfs de lokale radiostations, zoals RTV Oost, zijn eenvoudig te vinden en te ontvangen op je wifi radio tuner.

Tuner met wifi aan je geluidsinstallatie toevoegen

Een tuner met wifi is ideaal om toe te voegen aan je bestaande geluidsinstallatie. Is jouw huidige tuner toe aan een flinke upgrade? Dan is een tuner met wifi een ideale vervanger! Een tuner aansluiten op je huidige geluidsinstallatie is écht een fluitje van een cent. Stream je favoriete radiostation gemakkelijk naar je geluidsinstallatie en geniet van de beste geluidskwaliteit.

Wifi tuner kopen?

Met een wifi tuner geniet je simpelweg van je favoriete muziek in hoge audiokwaliteit. Bestel vandaag een wifi tuner, dan zorgen wij dat die razendsnel jouw kant op komt! Heb je nog vragen over een wifi tuner? Onze productspecialisten staan voor je klaar.

Chatten