Tuner met CD-speler

Voor de liefhebbers van cd’s is de tuner met cd-speler de ideale uitkomst. Je speelt dankzij dit apparaat namelijk gemakkelijk je cd’s af over je huidige geluidsinstallatie. De tuner met cd-speler sluit je namelijk binnen een mum van tijd aan op een versterker of actieve speaker om zo over meerdere afspeelmogelijkheden te beschikken. Weer nieuw leven blazen in je cd collectie? Bestel snel je tuner met cd-speler bij MaxiAxi!

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    CD
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Tuners
💸 Welke tuner versterker moet ik kopen?

Welke tuner jij het best kan kopen hangt erg af van de afspeelmogelijkheden die je wenst. De handige filter opties kunnen je helpen bij het zoeken naar een tuner met al de afspeelmogelijkheden die jij wil gaan gebruiken. Hou er ook rekening mee dat de audio-ingang op je versterker matcht met de uitgang op de tuner.

🎶 Is het mogelijk een tuner met Spotify te verbinden?

Ja, dat is mogelijk. Je hebt dan wel een tuner met Bluetooth nodig. Je verbindt deze tuner met bijvoorbeeld je smartphone of tablet en speelt via dit apparaat je favoriete nummers af. De Bluetooth verbinding zorgt ervoor dat de muziek via je tuner over je geluidsinstallatie wordt afgespeeld.

🔊 Wat doet een tuner?

Een tuner zorgt ervoor dat je verschillende soorten media af kan spelen over een geluidsinstallatie die nog niet over deze afspeelmogelijkheden beschikt. Je sluit een tuner normaal gesproken aan op een versterker zodat je naar o.a radio kan luisteren of je favoriete cd’s af kan spelen.

📡 Wat is een digitale radio tuner?

Een digitale radio tuner maakt het mogelijk om naar internetradio te luisteren op je huidige geluidsinstallatie. Vaak koppel je de digitale radio tuner met je wifi netwerk of maak je gebruik van een netwerkkabel. Je sluit de digitale radio tuner vervolgens aan op je versterker of actieve speaker en luistert gemakkelijk naar de vele beschikbare internetradiozenders. 

Wat is een tuner met cd-speler?

Een tuner is van origine voornamelijk bedoeld als apparaat dat aan een bestaande geluidsinstallatie wordt toegevoegd om ook naar radio te kunnen luisteren. In de loop van de jaren heeft de tuner zich zo ontwikkeld dat het vaak mogelijk is meerdere soorten media af te spelen via de tuner. Toevoegingen zoals je ziet bij de tuner met cd-speler maken het dus mogelijk om naar andere soorten media te luisteren.

DAB+ tuner versterker met cd speler

Nieuw en oud is soms een gouden combinatie, zo ook bij de DAB+ tuner met cd-speler. Je schakelt gemakkelijk van het luisteren naar radio in de beste kwaliteit naar het beluisteren van cd’s die eveneens ongeëvenaarde audiokwaliteit bieden. Een DAB+ tuner met cd-speler sluit je moeiteloos aan op een versterker of actieve speaker. Het toevoegen van een cd player en DAB radio op een bestaande geluidsinstallatie is nog nooit zo simpel geweest!

De DAB tuner met cd speler wordt voornamelijk aangesloten op HiFi geluidsinstallaties die bijvoorbeeld in een woonkamer staan. De HiFi installatie wordt al gebruikt om het geluid van o.a de TV te versterken. Dit soort installaties beschikt echter vaak nog niet over de mogelijkheid meerdere soorten media af te spelen. Een DAB+ tuner met cd speler maakt het mogelijk om over zowel DAB radio als cd’s af te spelen over deze bestaande geluidsinstallatie.

Tuner met cd speler kopen

Na het lezen van deze tekst snap jij waarom je een tuner met cd-speler nodig hebt. Bestel je tuner cd speler vandaag nog en ontvang hem razendsnel in huis! Zit je toch nog met prangende vragen? Wees gerust, onze klantenservice staat klaar om je te helpen! Bel of mail ze gerust voor het antwoord op al je vragen over tuners met cd-spelers.

Chatten