Inbouw speakers plafond wifi

Met inbouw speakers plafond wifi stream je jouw favoriete afspeellijst in de beste geluidskwaliteit. Wat is er nu mooier dan thuiskomen na een werkdag en tijdens het koken te luisteren naar uw favoriete muziek via je plafondspeakers? Door je inbouw speaker plafond met wifi te verbinden, luister je in je hele huis naar de beste hits. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment met inbouw speakers plafond wifi!

Filteren
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    WiFi
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Plafondspeakers
🌍 Waar kan ik mijn plafondspeakers plaatsen?

Er is niet per se één plek waar je plafondspeakers het beste kunt plaatsen. In principe is een plafondspeaker op elke locatie te gebruiken, van de badkamer tot in de keuken. Wanneer je de speaker wilt plaatsen in een vochtige ruimte zoals een badkamer moet je wel kijken naar de IP-waarde. Een plafondspeaker kun je beter niet plaatsen in een heel erg hete ruimte, zoals een sauna of stoomcabine.

❓Welke plafondspeakers zijn geschikt voor mij?

Welke plafondspeakers het meest geschikt voor jou zijn, hangt volledig af van je eigen wensen. Op basis van die wensen bepaal je welk model het beste bij jou past. Je moet bijvoorbeeld kijken of je actieve of passieve plafondspeakers wilt. Een belangrijke afweging die je daarbij moet maken, is bijvoorbeeld of je jouw speakers wilt bedienen met een app op je telefoon of tablet of dat je het via een externe versterker wilt regelen.

🏡 Kun je plafondspeakers buiten plaatsen?

Er zijn zeker plafondspeakers die je ook prima buitenshuis kunt plaatsen. Je zult dan wel waterbestendige speakers moeten nemen, want bij regen kan het natuurlijk zomaar zijn dat er een regendruppel op je speakers komt. Kijk daarom goed naar de IP-waarde van de plafondspeakers, voordat je ze buiten plaatst.

🔌 Hoe moet je plafondspeakers aansluiten?

Het aansluiten en monteren van plafondspeakers varieert per model, zo zijn er actieve en passieve plafondspeakers die beiden op eigen manier aangesloten moeten worden. Maar over het algemeen is het aansluiten en monteren van plafondspeakers vrij eenvoudig. Kijk vooraf vooral in de handleiding hoe het bij de desbetreffende plafondspeakers werkt.

🔢 Hoeveel plafondspeakers moet ik in mijn ruimte plaatsen?

Hoeveel plafondspeakers jij nodig hebt, ligt vooral aan de omstandigheden en het formaat van de ruimte. In de keuken van een restaurant, met al het kabaal van de keukenapparatuur, zul je bijvoorbeeld meer volume nodig hebben dan in de badkamer. Daarnaast zijn andere factoren zoals het wattage en de grootte van de woofer belangrijk om te bepalen hoeveel plafondspeakers jij nodig hebt in de ruimte.

Werking van wifi plafond speakers

Door je inbouw speakers plafond met wifi te verbinden, bedien je de speakers eenvoudig met een app op je mobiele telefoon of tablet. Zo regel je bijvoorbeeld de muziekstijlen en het volume op je audiobron. Ook wanneer je meerdere wifi plafond speakers in bijvoorbeeld je huis of kantoor wilt, bedien je deze stuk voor stuk vanuit de app op je telefoon of tablet.

Plaatsing van wifi inbouw speakers

Het plaatsen van wifi inbouw speakers is één van de belangrijkste onderdelen na het kopen van ervan. De positie van je installatie speakers is dus heel belangrijk en daarom moet je er goed over nadenken hoe en waar je ze wilt plaatsen voordat je ze koopt. Door wifi inbouw speakers goed te positioneren voorkom je bijvoorbeeld akoestische issues. Hang je plafondspeakers daarom niet te dicht bij elkaar en verdeel ze goed door de volledige ruimte(s).

Voordelen van plafond speakers wifi

Hoewel het grootste voordeel het gemakkelijke verbinden van je telefoon of tablet met de plafond speakers wifi is, zijn er uiteraard meer voordelen om deze speakers aan te schaffen. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de voordelen van plafond speakers wifi zetten we deze voor je op een rijtje.

  • Geen afstandsbeperking: Je kunt je vrij door het huis bewegen zolang zowel je telefoon of tablet als de inbouw speakers plafond wifi met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Ondanks dat de muziek wel via een app geselecteerd moet worden, hoef je deze dus niet continu in de buurt van de inbouw speakers plafond met wifi te houden.
  • Gemakkelijk meerdere speakers te koppelen: Het tweede voordeel is dat je heel erg gemakkelijk meerdere plafond speakers wifi koppelt aan je wifinetwerk, waardoor je ook nog eens muziek kunt afspelen in verschillende ruimtes. Zo plaats je bijvoorbeeld speakers in je keuken en woonkamer, zodat je overal dezelfde muziek hebt. Het is echter ook mogelijk om in elke ruimte andere muziek af te spelen. Zo geniet jij van nummers van bijvoorbeeld Bruce Springsteen, terwijl je dochter in haar slaapkamer naar One Direction kan luisteren.
  • Groter bereik en een stabielere verbinding: Ten derde hebben plafond speakers wifi het voordeel dat ze vrijwel altijd een groter bereik en stabielere verbinding hebben dan bijvoorbeeld Bluetooth speakers. Dat is dan ook de reden dat inbouw speakers plafond wifi regelmatig gezien worden als de betere variant van Bluetooth speakers.

Waar gebruik je inbouw speakers plafond wifi?

Inbouw speakers plafond met wifi worden voornamelijk gebruikt om bepaalde ruimtes te voorzien van achtergrondmuziek. Daarom worden deze speakers vooral gebruikt op kantoor of in wachtruimtes, maar inbouw speakers plafond wifi zijn ook in vrijwel elk huishouden ideaal om te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van plafond speakers in de keuken om je favoriete muziek op te zetten tijdens het kokkerellen of in de overkapping om ook in de late uurtjes op een mooie zomeravond te genieten van muziek in je tuin. Er zijn echter meer plekken waar inbouw speakers plafond wifi vaak voorkomen.

  • Badkamers: Met plafondspeakers in je badkamer kun je lekker meeblèren onder de douche of rustig chillen in bad met je lievelingsmuziek. Er zijn ook inbouw speakers plafond wifi in ons assortiment die ideaal voor je badkamer zijn.
  • Woonkamers: Met inbouw speakers plafond met wifi kan je zoon of dochter lekker relaxen op de bank, terwijl jij je favoriete muziek bijvoorbeeld in de keuken afspeelt. En het voordeel is ook nog eens dat je ze eenvoudig wegwerkt in het plafond, waardoor je niet meer naar de oerlelijke speakers in je woonkamer of keuken hoeft te kijken.
  • Restaurants: Ook in restaurants kom je regelmatig deze plafondspeakers tegen, zodat gasten een lekker achtergrondmuziekje horen tijdens het eten. Niets is sfeervoller dan muziek tijdens het eten, toch?

Inbouw speakers plafond met wifi kopen?

Wil jij inbouw speakers plafond met wifi bestellen bij MaxiAxi.com, maar heb je toch nog enkele vragen? Stel ze gerust aan onze productspecialisten. Ben je helemaal overtuigd dat plafondspeakers een goede aanvulling in je huishouden zijn? Bestel vandaag, dan zorgen wij dat de inbouw speakers plafond met wifi razendsnel jouw kant opkomen.

 

Chatten