Plafond speakers Bluetooth

Plafond speakers Bluetooth zijn de oplossing om je favoriete nummer of album overal in je huis af te spelen. Met plafond speakers Bluetooth verbind je jouw speakers gemakkelijk draadloos met je telefoon, laptop of tablet. Sinds enkele jaren is Bluetooth dan ook niet meer weg te denken uit de muziekbranche. Bestel vandaag je plafond speakers met Bluetooth, dan zorgen wij dat ze razendsnel bij je bezorgd worden.

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 62

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    Bluetooth
Filteren

Producten 1-24 van 62

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Veelgestelde vragen over Plafondspeakers
🌍 Waar kan ik mijn plafondspeakers plaatsen?

Er is niet per se één plek waar je plafondspeakers het beste kunt plaatsen. In principe is een plafondspeaker op elke locatie te gebruiken, van de badkamer tot in de keuken. Wanneer je de speaker wilt plaatsen in een vochtige ruimte zoals een badkamer moet je wel kijken naar de IP-waarde. Een plafondspeaker kun je beter niet plaatsen in een heel erg hete ruimte, zoals een sauna of stoomcabine.

❓Welke plafondspeakers zijn geschikt voor mij?

Welke plafondspeakers het meest geschikt voor jou zijn, hangt volledig af van je eigen wensen. Op basis van die wensen bepaal je welk model het beste bij jou past. Je moet bijvoorbeeld kijken of je actieve of passieve plafondspeakers wilt. Een belangrijke afweging die je daarbij moet maken, is bijvoorbeeld of je jouw speakers wilt bedienen met een app op je telefoon of tablet of dat je het via een externe versterker wilt regelen.

🏡 Kun je plafondspeakers buiten plaatsen?

Er zijn zeker plafondspeakers die je ook prima buitenshuis kunt plaatsen. Je zult dan wel waterbestendige speakers moeten nemen, want bij regen kan het natuurlijk zomaar zijn dat er een regendruppel op je speakers komt. Kijk daarom goed naar de IP-waarde van de plafondspeakers, voordat je ze buiten plaatst.

🔌 Hoe moet je plafondspeakers aansluiten?

Het aansluiten en monteren van plafondspeakers varieert per model, zo zijn er actieve en passieve plafondspeakers die beiden op eigen manier aangesloten moeten worden. Maar over het algemeen is het aansluiten en monteren van plafondspeakers vrij eenvoudig. Kijk vooraf vooral in de handleiding hoe het bij de desbetreffende plafondspeakers werkt.

🔢 Hoeveel plafondspeakers moet ik in mijn ruimte plaatsen?

Hoeveel plafondspeakers jij nodig hebt, ligt vooral aan de omstandigheden en het formaat van de ruimte. In de keuken van een restaurant, met al het kabaal van de keukenapparatuur, zul je bijvoorbeeld meer volume nodig hebben dan in de badkamer. Daarnaast zijn andere factoren zoals het wattage en de grootte van de woofer belangrijk om te bepalen hoeveel plafondspeakers jij nodig hebt in de ruimte.

Voordelen van een Bluetooth inbouw speaker

Een Bluetooth inbouw speaker is vooral gemakkelijk doordat je de plafondspeaker draadloos verbindt via Bluetooth. Er zijn echter meer redenen waarom een Bluetooth inbouw speaker ideaal is voor bijvoorbeeld kantoren, bedrijfspanden of magazijnen. De voordelen een Bluetooth inbouw speaker zetten we voor je op een rijtje.

  • Opstarten is gemakkelijk: Zoals we al even benoemden is het draadloos verbinden de belangrijkste reden om plafond speakers Bluetooth te kopen. Hierdoor hoef je geen moeite te doen om je computer helemaal op te starten om via daar muziek af te spelen, maar kun je gewoon je mobiele telefoon of tablet verbinden en direct je muziek afspelen.
  • Minder bekabeling nodig: Bijna alle plafond speakers Bluetooth zijn in een set te verkrijgen. Zo’n set bestaat in bijna alle gevallen uit een actieve speaker en een passieve plafondspeaker. De actieve zorgt ook voor de versterking van de passieve speaker. Zo hoef je maar één speaker op een stopcontact aan te sluiten, wat nogal wat bekabeling scheelt. Bovendien heb je door de connectiviteit met Bluetooth ook geen kabel nodig om je audiobron met de speakers te verbinden.

Welke plafond speakers Bluetooth moet je kiezen?

Nu je de voordelen van plafond speakers Bluetooth weet, is het ook goed om te weten welke plafondspeakers je moet kiezen. Er zijn namelijk drie soorten plafond speakers Bluetooth die je allemaal gemakkelijk verbindt via Bluetooth. Daarbij maakt het niet uit of je ze in je huishouden, badkamer of kantoor wilt plaatsen.

Een actieve plafond speaker Bluetooth heeft het belangrijkste voordeel dat er een ingebouwde versterker is, waardoor je je mobiel, tablet of laptop alleen maar in de buurt van de plafondspeakers hoeft te houden om bijvoorbeeld je favoriete podcast onder de douche te luisteren met je plafond speakers Bluetooth. Uiteraard moet de speaker nog wel worden voorzien van stroom. Denk er daarom aan dat je de plafond speakers Bluetooth dicht bij een stopcontact te plaatsen.

Belangrijke factoren bij een Bluetooth plafond speaker

Een Bluetooth plafond speaker is in heel veel opzichten heel erg gemakkelijk, maar er zijn wel enkele zaken om rekening mee te houden bij het gebruik ervan. We zetten de belangrijkste factoren om op te letten bij een Bluetooth plafond speaker voor je op een rijtje.

  • Audiobron in de buurt van plafondspeaker: Wanneer je telefoon, tablet of laptop draadloos verbonden is met je plafondspeaker is het wel goed om te weten dat je de audiobron in de buurt van de speakers moet houden. Met Bluetooth kun je vaak wel enkele meters van het apparaat weglopen, maar bij een te grote afstand gaat de plafondspeaker storen.
  • Maximaal één apparaat tegelijk te verbinden: Daarnaast is het bij plafond speakers Bluetooth ook goed om te weten dat er maximaal één apparaat tegelijkertijd draadloos verbonden kan worden met je speakers.
  • Niet volledig draadloos: Uiteraard heb je wel een stopcontact nodig in de buurt van de Bluetooth inbouw speaker. Naast de stekker heb je ook een speakerkabel van de actieve naar de passieve plafondspeaker nodig.

Plafond speakers Bluetooth kopen?

Heb je de keuze gemaakt om plafond speakers Bluetooth in huis, op kantoor of in een winkel te plaatsen? Bestel vandaag, dan zorgen wij dat je razendsnel kunt genieten van je favoriete muziek op je plafond speakers. Zijn er nog zaken onduidelijk over plafond speakers Bluetooth? Neem contact op met onze productspecialisten, zij helpen je graag verder.

Chatten