Complete geluidsinstallaties

Complete geluidsinstallaties zijn de ideale oplossing voor jouw feestje. Doordat complete geluidsinstallaties zorgvuldig zijn samengesteld door een team van productspecialisten hoef jij je niet meer druk te maken over de samenstelling van jouw geluidsinstallatie. Sluit de complete geluidsinstallatie aan en feesten maar!

Meer
Filteren

Producten 25-48 van 117

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 25-48 van 117

Van hoog naar laag sorteren
Veelgestelde vragen over Complete geluidsinstallaties
🔊Wat zit er in een complete geluidsinstallatie?

In een complete geluidsinstallatie zitten speakers en de versterking die benodigd is voor deze specifieke speakers. Daarnaast wordt de bekabeling die benodigd is om de apparatuur onderling te verbinden ook vaak meegeleverd. Een complete geluidsinstallatie is dus van alles voorzien wat jij nodig hebt om audio af te kunnen spelen.

🔈Waarvoor gebruik je een complete geluidsinstallatie?

Complete geluidsinstallaties zijn voor vele toepassingen te gebruiken. Denk aan een drive in show als DJ, een geluidsinstallatie voor in een café of voor thuisgebruik. Voor elke situatie is er wel een complete geluidsinstallatie samengesteld die de klus kan klaren.

🔉Wat is het verschil tussen speakers en een complete geluidsinstallatie?

Bij een complete geluidsinstallatie is er rekening gehouden met de benodigde versterking voor je speakers. Daarnaast ben je er zeker van dat de juiste kabels mee worden geleverd om bijvoorbeeld je speakers met de versterker te verbinden.

❓ Hoe bepaal ik welke geluidsinstallatie ik nodig heb?

De keuze voor een geluidsinstallatie hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is de grootte van de ruimte waar het geluid geproduceerd moet worden een belangrijke factor. Ten tweede moet je nagaan hoeveel personen aanwezig zijn. En ten derde is het soort activiteit waar je de complete geluidsinstallatie gebruikt erg belangrijk om te bepalen welke geluidsinstallatie je nodig hebt. Voor een muziekoptreden zul je een professionele geluidsinstallatie nodig hebben, terwijl je voor een huisfeest voor een lager bedrag de juiste installatie al kunt vinden.

Wat is een geluidsinstallatie?

Een complete geluidsinstallatie is samengesteld door onze productspecialisten. Tijdens het samenstellen van een audio-installatie hebben wij zorgvuldig gekeken naar welke versterker het best bij de speaker past of welke microfoon je het best kan gebruiken bij een karaoke set. Een geluidsinstallatie is dus een soort van alles-in-één pakket. Hierdoor weet je zeker dat je speakers bijvoorbeeld naadloos aansluiten op de versterker en dat de microfoon daadwerkelijk met de versterker verbonden kan worden.

Wat zijn de voordelen van een complete geluidsinstallatie?

Naast dat de set door onze specialisten is samengesteld zijn er nog een aantal voordelen zoals: 

  • Het aanschaffen van een complete geluidsinstallatie zorgt ervoor dat je goedkoper uit bent. Indien je de artikelen los zou aanschaffen ben je namelijk duurder uit.
  • De benodigde kabels om de set aan te sluiten worden meegeleverd. 

Wie heeft de geluidsinstallaties samengesteld?

Zoals eerder aangegeven hebben wij een team wat bestaat uit productexperts. Door hun ervaringen weten zij welke producten ontzettend populair zijn en wat op elkaar aansluit. Vanzelfsprekend zijn de muziekinstallaties eerst uitgebreid getest.

Heb ik een subwoofer nodig?

Sommige audio-installaties bestaan uit twee speakers met een subwoofer. De subwoofer is verantwoordelijk voor de lage tonen, ook wel bass genoemd. Een subwoofer gebruik je als je wilt dat de bassen goed hoor- en voelbaar moeten zijn. Indien je de geluidsinstallatie voor een groter publiek gaat gebruiken, dan raden wij je zeker aan om een complete geluidsinstallatie met een subwoofer aan te schaffen!

Welke geluidsinstallatie moet ik kopen?

Dit hangt ervan af waar je de set voor wilt gaan gebruiken. Indien je een knalfeest wilt geven in een grotere ruimte heb je natuurlijk een installatie nodig met meer power. Wil je thuis een feestje geven? Dan kies je over het algemeen voor een wat kleinere installatie. Het is dus per situatie verschillend. Vanzelfsprekend staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Waar moet je op letten?

Voor je overgaat tot een aankoop wil je natuurlijk wel zeker zijn dat je de juiste installatie koopt. Denk daarom goed na over de volgende opties: 

  • Heb je een set met actieve of passieve speakers nodig? Kort samengevat: Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Dit zorgt ervoor dat het echte plug-and-play speakers zijn. De passieve speaker is voor de gevorderde gebruiker, hier moet je namelijk zelf een versterker op aansluiten en dat is soms nog wel lastig. Dit hebben we natuurlijk wel voor je opgelost door een versterker aan de geluidsinstallatie toe te voegen die naadloos aansluit op de speakers. Wanneer je toch speakers op je versterker wilt aansluiten, raden we je aan om deze blog te lezen.
  • Wat wil je met de installatie gaan doen? Indien je bijvoorbeeld een karaokeavondje wilt houden dan heb je een microfoon nodig. Het is dan belangrijk dat je kiest voor een muziekinstallatie met microfooningang.
  • Welke functies wil je gaan gebruiken? Dagelijks streamen we muziek via onze smartphone, tablet of laptop naar de speakers. Bluetooth is dus een ontzettend belangrijke functie, maar denk ook eens na over een USB of SD poort. Zo zijn er tal van functies die je moet overwegen voor je overgaat tot een aankoop. 

Complete geluidsinstallatie kopen

Na het lezen van bovenstaande hopen wij je voldoende geïnformeerd te hebben. In de ideale situatie ben je nu natuurlijk helemaal klaar om je bestelling te plaatsen. Heb je toch nog vragen? Dan staan onze productexperts klaar om al je vragen te beantwoorden.

Chatten