Megafoons met sirene

De megafoon met sirene trekt snel de aandacht van grote mensenmenigtes. De extra sirene functie is in veel situaties erg handig wanneer er een krachtig signaal afgegeven moet worden. Denk bijvoorbeeld aan ontruimingen, noodsituaties en brandoefeningen. Het geluid van de megafoon met sirene is onmiskenbaar. Heb jij een megafoon met sirene nodig? Bekijk dan snel het assortiment!

Filteren
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Extra functies
    Sirene
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Megafoons
❔Wat is een megafoon?

Een megafoon is een microfoon, versterker en luidspreker in een. Megafoons worden gebruikt om stemmen te versterken om zo een grote groep mensen aan te kunnen spreken.

📣 Hoe werkt een megafoon?

Megafoons hebben luidsprekers in de vorm van een trechter. Door deze trechter wordt het geluid van een ingebouwde speaker via de smalle kant ingestuurd en verlaat het geluid via de brede kant de megafoon. Deze trechtervorm zorgt voor een groot deel van het volume dat een megafoon kan produceren.

🕵Welke functies zitten er op een megafoon?

Naast het uitversterken van een stem beschikken hedendaagse megafoons over meerdere functies. Zo zijn er megafoons met Bluetooth of USB aansluiting zodat je muziek af kan spelen. Daarnaast zijn er megafoons die ook over een opnamefunctie beschikken om zo je boodschap herhaaldelijk af te spelen.

✅Waar moet je op letten bij aankoop megafoon?

Het wattage van de megafoon geeft een indicatie van het volume wat de megafoon kan produceren. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de afspeelmogelijkheden waar de megafoon over beschikt (denk aan Bluetooth of USB). Tevens is het verstandig om na te gaan of je een megafoon op batterijen wil of op accu. Ben je van plan de megafoon voor langere tijd te gebruiken? Hou er dan rekening mee dat een extra accu meenemen geen overbodige luxe zal zijn.

🔇 Kan ik gehoorschade krijgen door een megafoon?

Dat is mogelijk. Een megafoon is in staat om veel volume te produceren. Wanneer je te lang te dicht bij een megafoon bent die op hoog volume wordt gebruikt is gehoorschade een mogelijk gevolg. Probeer daarom het gebruik op te hoge volumes tot een minimum te beperken of gebruik gehoorbescherming wanneer je gehoor langdurig wordt blootgesteld aan te hoge volumes.

📢 In welke situaties gebruik je een megafoon?

Er zijn veel situaties waar megafoons veelvuldig worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan ontruimingen, BHV oefeningen, protesten, korte toespraken en grote sportevenementen. De megafoon leent zich uitstekend voor dit soort evenementen. 

Wat is een megafoon met sirene?

De megafoon met sirene verschilt niet tot nauwelijks van de andere modellen. Er is echter wel een toevoeging gedaan op het bestaande model. De sirenefunctie is toegevoegd, die meestal gemakkelijk te bedienen is met behulp van een specifieke knop. Wanneer deze knop wordt ingedrukt is het sirenegeluid hoorbaar, wanneer de knop wordt losgelaten stopt de sirenefunctie weer. De bediening van een megafoon met sirene is dus super simpel en het bereik is enorm.

Trek de aandacht van het publiek!

De megafoon met sirene beschikt natuurlijk ook over alle functies die je normaal gesproken verwacht. Je stemgeluid wordt uitversterkt waardoor je jezelf gemakkelijk verstaanbaar maakt voor grotere groepen. Het omroepen van een boodschap aan een groot publiek is met dit product een fluitje van een cent. En wil je echt de aandacht trekken? Dan zet je simpelweg de sirene aan en iedereen zal het horen.

De vele toepassingen van een megafoon met sirene

De megafoon met sirene is bij ontzettend veel situaties inzetbaar. In onderstaande opsomming vind je een aantal voorbeelden waarin een megafoon met sirene gebruikt kan worden:

  • Brandoefeningen
  • Ontruimingen
  • Demonstraties
  • Noodsituaties
  • Grote evenementen

Megafoon met sirene kopen

Wanneer je zeker weet dat dit artikel jou in veel situaties goed kan helpen bestel je gemakkelijk en snel bij MaxiAxi.com. Bestel vandaag nog om je bestelling vliegensvlug in huis te ontvangen. Heb je toch nog vragen of weet je niet precies welke functies jij nodig gaat hebben? Neem dan gerust contact op met de productspecialisten op onze klantenservice. Zij helpen je maar al te graag met je vraagstukken! Binnen 30 dagen retourneren is geheel kosteloos en je krijgt 2 jaar garantie op de door jou bestelde producten. Wacht dus niet langer en bestel snel bij MaxiAxi.com!

Chatten