MAX karaoke microfoons

De karaoke microfoons van MAX zorgen altijd voor gezelligheid. Of je nou op zoek bent naar een cadeautje voor een verjaardag of graag een karaokeavond wilt gaan houden, de MAX karaoke microfoons zijn altijd een succes.

Meer
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Het merk MAX

MAX is gespecialiseerd in allerlei verschillende licht- en geluidsartikelen. Hierbij kan je denken aan de mooiste lichteffecten maar ook de gaafste karaoke microfoons. Het assortiment van MAX is zo breed dat er altijd wel wat voor je tussen zit. MaxiAxi is officieel leverancier van het merk MAX. Daarom kan je bij ons terecht voor de scherpste prijs en maar liefst 2 jaar garantie.

MAX karaoke microfoons

Het is nu aan jou om je favoriete karaoke microfoon te kiezen. Ga je voor een karaoke microfoon met ingebouwd lichteffect? En welke kleur past het best bij jou? Dit zijn allemaal vragen die we niet voor jou kunnen beantwoorden. We weten alleen zeker dat een karaoke microfoon altijd een echte hit is.

De MAX karaoke microfoons beschikken over de nieuwste technieken. Hierdoor kan je bijvoorbeeld via Bluetooth je favoriete muziek streamen naar je microfoon, handig als je de tekst even niet meer weet! Wil je graag een foto maken van je optreden? Dan kan je de selfiefunctie gebruiken. Hiermee kan je een foto maken zonder de microfoon neer te leggen.

Karaoke microfoon voor kinderen

Door het groot aantal functies op de MAX microfoon is de microfoon ontzettend leuk voor kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld hun stem vervormen of een liveoptreden geven voor vriendjes en vriendinnetjes.

MAX karaoke microfoon kopen?

Het is tijd om een nog meer plezier in huis te halen en dat doe je met de MAX karaoke microfoons. Kies je favoriete kleur en plaats je bestelling vandaag nog. Je hebt je karaoke microfoon dan super snel in huis. Heb je toch nog twijfels? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten, zij helpen je graag.

Chatten