Hercules

Hercules DJ gear is niet meer weg te denken uit de wereld van de DJ. Al meer dan 30 jaar richt Hercules zich op het ontwerpen van o.a. dj controllers, koptelefoons en studiomonitoren n voor beginnende en gepassioneerde muziekliefhebbers.

Meer

De visie van Hercules

De visie van het dj merk Hercules is gericht op de combinatie van innovatie, betrouwbaarheid, technologie en gebruiksgemak. Met deze combinatie wil Hercules het draaien toegankelijk maken voor iedereen. Dit maakt het merk Hercules uitermate geschikt voor de beginnende DJ die met plezier vorderingen wil maken. Om die reden heeft Hercules een breed scala aan DJ sets voor beginners. Met deze DJ sets haal je als beginner een compleet pakket in huis zodat je direct aan de slag kan.

Waarom kies je voor Hercules?

De DJ gear van Hercules is uitermate gebruiksvriendelijk. Dat is dan ook gelijk een van de belangrijkste redenen om voor Hercules te kiezen. Ben je bijvoorbeeld een beginnende DJ of ben je als ouder op zoek naar een DJ controller voor je kinderen? Dan is een DJ controller van Hercules een uitstekende keuze. Doordat Hercules veel waarde hecht aan gebruiksgemak zijn de DJ controllers die zij produceren erg intuïtief. Dit zorgt ervoor dat je als beginner je dj controller al snel onder de knie krijgt.

Een ander groot voordeel van de producten van Hercules is de verschillende softwarepakketten waar bijvoorbeeld de controllers van Hercules mee samen kunnen werken. Zo is de software van Serato, DJUCED, Traktor en Virtual DJ met de meeste controllers te gebruiken. De uitgebreide versies van deze softwarepakketten worden ook door een flink aantal bekende DJ’s gebruikt. Doordat je met de controllers van Hercules gebruik maakt van deze software is de overstap van beginner naar professional een stuk makkelijker want je weet namelijk je weg al goed te vinden in de software.

Hercules DJ controllers

Hercules staat voornamelijk bekend om haar DJ controllers. Deze controllers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er controllers die erg compact zijn waardoor je de DJ controller bijvoorbeeld makkelijk in een tas doen om mee te nemen. Maar Hercules maakt naast compacte controllers ook uitgebreide controllers. Deze controllers hebben bijvoorbeeld pads voor effecten en samples en functies als beatmatch begeleiding. Zo maak je als DJ feilloze overgangen en voeg je gave elementen toe aan je sound.

In ons assortiment kan je bijvoorbeeld terecht voor de volgende DJ controllers:

  • Hercules DJControl Starlight
  • Hercules DJControl Inpulse 200
  • Hercules DJControl Inpulse 300
  • Hercules DJControl Inpulse 500
  • Hercules DJControl Compact
  • Hercules P32 DJ controller

Complete Hercules DJ sets

Als DJ heb je aan enkel een DJ controller natuurlijk niet genoeg. Zo heb je nog een koptelefoon nodig om je mix vooraf te kunnen beluisteren en speakers om de muziek over af te spelen. Om die reden zijn er bij MaxiAxi ook verschillende complete DJ sets te vinden. Met een complete set haal je alles in huis wat je nodig hebt en dat natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs.

Hercules kopen

Bij MaxiAxi kan je terecht voor een breed scala aan Hercules DJ gear. Zoals je van ons gewend bent bieden wij Hercules producten altijd voor de scherpste prijs aan tegen de beste service. En ben je toch niet helemaal 100% tevreden? Dan kun je je bestelling altijd binnen 30 dagen gratis terugsturen.

Heb je moeite bij het maken van je keuze? Neem gerust contact op met de productspecialisten van onze klantenservice. Zij helpen jou als beginnende DJ graag op weg.

 

Chatten