Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
699,00 Regular Price 865,35

Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics

SKU
60000973
Waardering:
9 /10
699,00 Regular Price 865,35
Je bespaart 166,35
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics aanpassen
-
+

Op voorraad

Kies je favoriete kleur Geselecteerd: Zwart
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Zwart Geselecteerd
699,00 Regular Price 865,35
of
 • Bestel voor 23:59 uur en het wordt morgen gratis bij je bezorgd!
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

100V geluidsinstallatie met Bluetooth en 12x inbouw speaker

Een complete set om direct te installeren. Met deze set voorzie je je kantoor, keuken, winkel, etc. van goed klinkende muziek. De set bestaat uit een Power Dynamics PRM120 versterker, 12 Power Dynamics NCSP5B zwarte inbouw speakers en een rol van 100 meter speakerkabel. De speakers zijn 'low profile' speakers wat wil zeggen dat ze na inbouw nagenoeg niet opvallen wat onder andere komt door het ontbreken van een merklogo. Het aanblik van een design interieur zal dan ook niet verstoord worden na de inbouw van deze speakers.

100 volt installatie

Een 100 volt installatie biedt enkele voordelen ten opzicht van een conventionele geluidsinstallatie. Zo is het geen probleem om gebruik te maken van lange speakerkabels, het levert geen verlies op. Daarnaast kan je de speakers gewoon met elkaar doorlussen zonder dat er problemen optreden. Dit maakt de installatie een stuk makkelijker omdat er veel minder kabels getrokken hoeven te worden.

Plafondspeakers

De 12 speakers die in deze set worden meegeleverd zijn 5.25'' inbouw speakers met een zeer goede geluidsweergave. Dit komt mede door de aparte woofer voor de lage tonen en de tweeter voor de hoge tonen (2-weg systeem). Met deze speakers heb je dan ook een volwaardige geluidsinstallatie voor dagelijks gebruik. Indien gewenst is het zelfs nog mogelijk om extra speakers aan te sluiten*.

Versterker

De versterker in deze set is een 120W versterker met meerdere ingangen voor externe audiobronnen en/of microfoons. Hierdoor is het mogelijk om het systeem ook als omroepinstallatie te gebruiken. De versterker beschikt over Bluetooth waardoor het mogelijk is om muziek draadloos vanaf een telefoon of tablet naar het systeem te streamen. Met de ingebouwde mp3 speler kan je mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart afspelen.

Volumeregelaar

Met de in deze set meegeleverde volumeregelaar is het mogelijk om het volume van alle of een deel van de speakers te regelen waarbij je de verdeling zelf kunt bepalen. Op deze manier creëer je eenvoudig en snel 2 zones. De ene zone heeft het door de versterker ingestelde volume en de speakers die na de regelaar komen kunnen vervolgens op hetzelfde volume of zachter spelen dan de speakers voor de regelaar.

Luidsprekerkabel

Voor het verbinden van de speakers met de versterker wordt de set geleverd inclusief een rol van 100 meter dubbel geïsoleerde luidsprekerkabel. Indien gewenst is het altijd mogelijk om extra speakerkabel bij te bestellen.


* Meer speakers, verschillende zones, (een combinatie met) speakers voor buiten, etc.? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
12
Aansluiting speaker
Schroef- of klemterminal
Fysieke specificaties
Kleur
Zwart
Binnen / Buiten
Binnen, Buiten
Speaker samenstelling
Complete sets
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
60000973
EAN Code
8720105709715
Dit zit er in deze set:
Power Dynamics VOL50 100V volumeregelaar 50W Power Dynamics VOL50 100V volumeregelaar 50W

Omschrijving

100 Volt PA volumeregelaar 50 Watt stereo met witte opbouwrand. Geschikt voor op- en inbouw montage.

Kenmerken

 • Audio transformator voor 100 Volt gebruik
 • Instelbare volume regelaar in 10 stappen en uitschakelaar
 • Wit (RAL9010) plastic voorpaneel, bedieningsknop en inbouwrand
 • Inbouwdiepte 62mm
 • Schroefverbinding
Power Dynamics PRM120 100V versterker 120W met o.a. Bluetooth & mp3 speler Power Dynamics PRM120 100V versterker 120W met o.a. Bluetooth & mp3 speler

Omschrijving

Power Dynamics PRM120, 120W 100V versterker met o.a. Bluetooth

De Power Dynamics PRM120 is een 100V versterker die met zijn vele opties en mogelijkheden perfect is voor omroepinstallaties en muziekinstallaties. De versterker beschikt over Bluetooth om zo draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet te kunnen streamen. Ook een ingebouwde mp3 speler ontbreekt niet om afspeellijsten die op een USB stick of SD kaart staan eenvoudig af te spelen waarbij het display de ID3 tag (titel / artiest informatie) weergeeft. De versterker beschikt over maar liefst 4 ingangen voor het aansluiten van audioapparatuur zoals een (muziek)computer, laptop, cd speler, etc. met daarnaast nog 2 ingangen voor het aansluiten van een microfoon. Indien gewenst zijn 2 audioingangen om te schakelen naar een microfooningang waardoor het aansluiten van 4 microfoons tot de mogelijkheden behoort. De PRM120 is dan ook perfect voor gebruik als omroep- of muzieksysteem in bijvoorbeeld magazijnen of fabriekshallen. Maar ook voor winkels, restaurants, etc. kan de PRM120 als centrale unit dienen voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek.

100V systemen

Het grote voordeel van een 100V systeem ten opzichte van een conventioneel systeem is dat er bij een 100V systeem geen rekening gehouden hoeft te worden met de lengte van de speakerkabel. Daar waar een speakerkabel bij een conventioneel systeem juist zorgt voor verlies is dit bij een 100V gewoon nihil. Een ander voordeel is dat er veel meer speakers op de versterker aangesloten kunnen worden die ook nog eens in een lange streng met elkaar verbonden kunnen worden. Dit vereenvoudigt de aanleg aanzienlijk. Als laatste is het bij een 100V systeem mogelijk om een volumeregelaar in de speakerkabel te installeren zodat het bijvoorbeeld mogelijk is om in een ruimte het volume aan te passen.

Hulp bij 100V systemen

Wij begrijpen dat het samenstellen van een 100V systeem wellicht lastig is, vooral als je hier nog nooit mee te maken hebt gehad. Neem daarom voor meer informatie of voor een offerte op maat gerust contact op met onze klantenservice, onze specialisten helpen je graag verder.

Kenmerken

 • 120W 100V versterker
 • 6 kanalen voor het aansluiten van audioapparatuur en/of microfoons
 • Ingebouwde USB / SD mp3 speler
 • Bluetooth voor draadloze audio streaming
 • LCD-paneel met ID3-tag
 • Ingangen:
  * 2x Mic / lijningangen 6,3mm Jack (schakelbaar met dip switch)
  * 2x RCA lijningangen
  * 2x XLR-microfooningangen met schakelbare fantoomvoeding (24V) en VOX-prioriteit
 • Uitgang: 1x RCA lijnuitgang
 • Bass- en treble-regelaars
 • 19", geschikt voor rack-montage (2U)
 • Noodvoorziening via 24V accu (niet meegeleverd)
 • Beveiligingen: oververhitting, kortsluiting en inschakelvertraging
 • Emergency mute ingang
 • Inclusief afstandsbediening

Specificaties

 • Vermogen: 120W
 • Frequentiebereik: 50Hz - 18.000kHz
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 432 x 345 x 88mm
 • Gewicht: 9.1kg
Power Dynamics NCSP5B low profile 100V plafondspeaker 5.25 Power Dynamics NCSP5B low profile 100V plafondspeaker 5.25" - 20W - Zwart

Omschrijving

Power Dynamics NCSP5B 100V low profile plafondspeaker

De NCSP5B is een 100V speaker die perfect is voor gebruik in restaurants, kantoren, showrooms, winkels en ga zo maar door. De speaker is voorzien van een zwarte grill (rooster) die door middel van magneten aan de speaker bevestigd wordt. Het quick-fit systeem zorgt ervoor dat de speaker snel en eenvoudig in bijvoorbeeld een systeemplafond geïnstalleerd kan worden. De speaker is 'low profile' wat wil zeggen dat hij na inbouw niet veel uitsteekt en daardoor mooi opgaat in het plafond voor een zeer strakke en onopvallende look.

2-weg systeem

De NCSP5B is een 2-weg speaker met een 5.25'' woofer. 2-weg wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer (lage tonen) en tweeter (hoge tonen) om zo een betere geluidskwaliteit te kunnen bieden. De NCSP5B klinkt dan ook zeer goed over het gehele frequentiegebied.

Tappings

In tegenstelling tot de conventionele speakers hebben de meeste 100V speakers vermogentappings. De NCSP5B heeft een 5W, 10W & 20W tapping voor de aansluiting op een versterker. Met deze 3 vermogentappings heb je voldoende keuze en mogelijkheden voor het aansluiten op een 100V versterker.

100V systeem kopen?

De NCSP5B is een 100V speaker waardoor hij enkel geschikt is voor aansluiting op een 100V versterker om zo een 100V systeem te creëren. Het voordeel van 100V systemen is dat deze systemen geen verlies kennen waardoor het gebruik van lange speakerkabels niet tot een noemenswaardig verlies leidt (in grote tegenstelling tot conventionele audiosystemen). Tevens is het, afhankelijk van de gekozen versterker, mogelijk om meerdere zones te creëren waarbij het volume per zone ingesteld kan worden of waarbij het zelfs mogelijk is om per zone de audiobron te kiezen. 100V systemen vind je dan ook vaak in kantoorpanden, magazijnen, winkels, restaurants, etc. Wil je meer weten of wil denk je dat een 100V systeem voor jou dé oplossing is? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.


Kenmerken

 • 100V plafondluidspreker
 • Magnetische stalen grille
 • Low profile, voor een strakke en nette afwerking
 • 2-Weg coaxiaal speaker
 • Levering per stuk
 • Kleur: Zwart

Specificaties

 • Vermogen: 20W
 • Woofer: 5.25''
 • Tweeter: 1/2''
 • Vermogentappings: 5, 10 & 20W
 • Frequentiebereik: 70Hz - 20000Hz
 • SPL @ 1W/1m: 88dB

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen:
  * Speaker: Ø186mm
  * Inbouwdiepte: 74mm
  * Inbouwdiameter: 161mm
 • Gewicht: 0.7kg
Specificaties
Technische specificaties
Aantal speakers
1
Aansluiting speaker
Schroef- of klemterminal
Speaker type
100 Volt
Fysieke specificaties
Kleur
Zwart
Binnen / Buiten
Binnen, Buiten
Speaker samenstelling
Losse speakers
Speaker type
100 Volt
Woofer formaat
5.25 inch / 13,5cm
Overige eigenschappen
Merk
Power Dynamics
SKU
952.607
EAN Code
8715693330052
PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 100 meter rol PD Connex 100V luidsprekerkabel 2x 1.5mm² 15A - Zwart - 100 meter rol

Omschrijving

Ronde 2-aderige luidsprekerkabel met sterke, ronde buitenmantel. Geleverd als rol van 100m. Polariteitsaanduiding door gekleurde isolatie van de binnenaders.

 • Max. Vermogen: 15A
 • Omhulzing: Zwart
 • Rol van 100 meter
 • Kabel dikte: 7,8mm

Bundel voordeel

Complete geluidsinstallatie + 8 extra speakers

Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
+
8x
Power Dynamics NCSP5B low profile 100V plafondspeaker 5.25" - 20W - Zwart

10% korting op de accessoire

Complete geluidsinstallatie + 4 extra speakers

Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
+
4x
Power Dynamics NCSP5B low profile 100V plafondspeaker 5.25" - 20W - Zwart

7.5% korting op de accessoire

Complete geluidsinstallatie + 2 extra speakers

Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
+
2x
Power Dynamics NCSP5B low profile 100V plafondspeaker 5.25" - 20W - Zwart

5% korting op de accessoire

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Uw waardering
Kies je favoriete kleur Geselecteerd: Zwart
Geluidsinstallatie met 12x NCSP5B inbouw speaker en PRM120 versterker met Bluetooth van Power Dynamics
Zwart Geselecteerd
699,00 Regular Price 865,35
Chatten