Down The Rabbit Hole 2024: Alles wat jij moet weten!

Down The Rabbit Hole 2024: Alles wat jij moet weten!

Het klinkt nog ver weg, maar voor het komende festivalseizoen wordt al hard gewerkt om Down The Rabbit Hole 2024 tot in de puntjes voor te bereiden. Zo is na de geslaagde editie van 2023 ook al de nodige drukte rondom het organiseren van de komende editie: Down The Rabbit Hole 2024. De komende editie zal plaatsvinden op 5, 6 en 7 juli. Wil jij volgend jaar het konijnenhol weer induiken? Lees snel verder en kom alles te weten om jouw Down The Rabbit Hole 2024 ervaring onvergetelijk te maken!

Wat is Down The Rabbit Hole?

In recreatiepark De Groene Heuvels in Beuningen (Gelderland) wordt ieder jaar het Down The Rabbit Hole festival georganiseerd. Down The Rabbit Hole is een muziekfestival dat wordt georganiseerd door Mojo Concerts. Down The Rabbit Hole 2024 is van vrijdag tot zondag in volle gang. De eerste editie van DRTH vond plaats in 2014 en sindsdien is dit een razendpopulair festival geworden. Zo trok Down The Rabbit Hole in het startjaar rond de 10.000 bezoekers, wat na zeven edities een totaal van 45.000 bezoekers heeft weten te krijgen. Het Down The Rabbit Hole festival heeft haar naam te danken aan Alice in Wonderland, die een konijnenhol ingaat en in een lange val terechtkomt. Vanuit hier ontstaan haar belevenissen. Tijdens het Down The Rabbit Hole festival zijn er vier grote podia te bezoeken, die elk uur in gebruik zijn door fantastische artiesten en bands.

Down The Rabbit Hole 2023

Publiek geniet van een band die optreedt tijdens Down The Rabbit Hole 2022.

Bij de vorige editie is er weer alles aan gedaan om er gegarandeerd een feest van te maken. Met artiesten en bands die zichzelf op de beste manier hebben laten zien, is dit zonder twijfel gelukt. De volledige 45.000 Down The Rabbit Hole 2023 tickets waren bij deze editie uitverkocht en hebben een hoop plezier geleverd aan de 45.000 mensen die Down The Rabbit Hole hebben bezocht. De Down The Rabbit Hole line-up van 2023 was gevuld met fantastische artiesten, waarvan wij de publieke top vijf op een rijtje hebben gezet.

Publieke top 5 2023 

Eefje de Visser

Eefje de Visser, de Nederlandse singer-songwriter, betoverde het publiek op Down The Rabbit Hole 2023 met haar unieke mix van pop en elektronische muziek. Sinds haar debuutalbum De Koek in 2011 heeft ze een indrukwekkend carriere opgebouwd. Haar kenmerkende stem en geweldige teksten kwamen tot leven op het podium, waar ze hits als Bitterzoet en Stilstand uit heeft gebracht. Het publiek werd meegenomen op een emotionele reis, en de geweldige sfeer van Eefje de Visser's prestatie zal ongetwijfeld nog lang bij de festivalgangers blijven hangen. En ze is weer helemaal ready voor Down The Rabbit Hole 2024

Jungle

De Britse band Jungle bracht Down The Rabbit Hole 2024 in vuur en vlam met hun mix van funk, soul en elektronische muziek. Met hits als Busy Earnin en Happy Man zorgde Jungle voor een onvergetelijke danservaring. Het podium werd omgetoverd tot een jungle van licht en geluid, waar het publiek niet anders kon dan meegaan met de muziek. Jungle bewees opnieuw waarom ze bekend staan om hun geweldige liveoptredens en lieten een blijvende indruk achter op het festival. Wat ze natuurlijk voor Down The Rabbit Hole 2024 ook zeker weer gaan doen.

dEUS

De Belgische rockband dEUS, opgericht in 1991, leverde op Down The Rabbit Hole 2023 een krachtige en meeslepende set. Met een carrière die zich uitstrekt over enorm veel jaren, brachten ze klassiekers als Suds & Soda en Instant Street uit gebracht, naast nieuwere tracks die het publiek meenamen op een reis door de rijke muzikale geschiedenis van de band. De eclectische mix van rock en indie zorgde ervoor dat dEUS een van de hoogtepunten van het festival was. Deze hoogte punten zullen ze deze keer natuurlijk weer creëren voor Down The Rabbit Hole 2024.

Raye

De Britse singer-songwriter Raye bracht een dosis energie en gevoel naar Down The Rabbit Hole 2023. Met hits als Love of Your Life en Regardless, wist Raye het publiek te betoveren met haar geweldige stem en aanstekelijke beats. Tijdens haar optreden creëerde ze een feestelijke sfeer en zorgde ze ervoor dat het publiek volledig opging in haar muziek. Raye bewees dat ze niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook een entertainer die weet hoe ze het publiek moet meenemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Down The Rabbit Hole line-up 2024

Na de succesvolle editie van vorig jaar, zal ook dit jaar weer een daverend succes worden. De Down The Rabbit Hole line-up is een enorme lijst. Wij hebben de drie headliners voor jou op een rijtje gezet.

Headliners Down The Rabbit Hole 2024

Een groep mensen geniet van een gitaarsolo tijdens Down The Rabbit Hole 

Blondshell:

beleef Blondshell op Down The Rabbit Hole 2024. Met haar unieke muziek, die ze zelf liefkozend 'Blondwave' noemt, verovert deze opkomende artiest de harten van muziekliefhebbers. Hits als Glimmering Lights en Golden Hues zullen het publiek meeslepen in een geweldige sfeer. Blondshell's nieuwe manier van benadering van elektronische muziek belooft een onvergetelijk en geweldig optreden te worden, waarbij ze haar eigen stempel op het festival zal drukken.

Ty Segall:

Ty Segall, de eclectische singer-songwriter, die Down The Rabbit Hole 2024 zal laten trillen op zijn grondvesten. Met zijn mix van rock, psychedelica en punk, heeft Ty Segall een erg hoge status bereikt. Hits als Manipulator en Goodbye Bread zullen het publiek meenemen op een ongekende muzikale reis. Bereid je voor op een stormachtig optreden vol rauwe energie en onmiskenbaar talent. 

Michael Kiwanuka:

Michael Kiwanuka, de getalenteerde Britse singer-songwriter. Met zijn warme stem en tijdloze nummers als Cold Little Heart en Love & Hate belooft Kiwanuka een gevoelige en emotionele ervaring te creëren. Zijn soul, folk en blues invloeden zullen Down The Rabbit Hole 2024 vullen met een unieke en meeslepende muzikale atmosfeer. Een optreden van Kiwanuka staat garant voor een geweldige reis door zijn erg ver gaande muzikale landschap.

 

Down The Rabbit Hole 2024 bezoeken?

In deze blog hebben we je alle nodige informatie gegeven die jij nodig hebt voor Down The Rabbit Hole 2024. Als je plannen had Down The Rabbit Hole 2024 te bezoeken, dan ben jij nu op de beste manier voorbereid om er een geweldig festival van te maken!

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Popfestivals zijn razendpopulair, maar door de vele popfestivals in 2024 kan het best een lastige keuze zijn welke festivals je zeker moet bezoeken. We zetten in dit blog daarom de vijf beste Nederlandse popfestivals in 2024 voor je op een rijtje. Met de festivals uit dit blog vul je jouw festivalagenda met te gekke popfestivals. #1 Paaspop - 29, ...
Paaspop 2024, dat plaatsvindt van 29 maart tot 31 maart, belooft weer een fantastisch festival te worden. Paaspop 2024 opent het festivalseizoen met een spectaculaire line-up en diverse activiteiten. We bespreken de hoogtepunten van vorig jaar, de artiesten, campingfaciliteiten en meer. Na deze blog ben je volledig voorbereid op Paaspop 2024! Wat ...
Het nieuwe festivalseizoen zit er alweer aan te komen, dat betekent dat ook Pinkpop 2024 er weer aan zit te komen! In deze blog lees je alles wat jij moet weten over Pinkpop 2024 dat op 21, 22 en 23 juni wordt georganiseerd. Zo geven we je informatie over de volgende onderwerpen van Pinkpop 2024: wat is Pinkpop, de vorige editie, de line-up en nog ...
Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024! Wat is festival agenda 2024? Van begin april tot en ...
Chatten