7x beamZ lasers voor 2024: lees ze hier!

7x beamZ lasers voor 2024: lees ze hier!

Met beamZ lasers weet je zeker dat je een spectaculaire lichtshow neer kunt zetten. De mogelijkheden voor én met beamZ lasers zijn oneindig. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze zetten wij zeven modellen op een rij. Uiteraard leggen we in dit blog ook uit waarom dit de beste beamZ lasers voor 2024 zijn.

1. BeamZ Athena accu disco laser

BeamZ Athena om te kunnen genieten van een kleurrijk lichtspektakel!

Deze beamZ laser is voorzien van een rode laser met een vermogen van 100 mW en een groene laser van 50 mW, die er samen voor zorgen dat je kunt genieten van een kleurrijk lichtspektakel met maar liefst 32 spectaculaire bewegende patronen en figuren. Naast het duo lasersysteem beschikt deze beamZ Athena laser over een RGB LED, waardoor je lichtshow ook nog eens uit zeven verschillende kleuren kan bestaan. Naast de lasers en RGB LED beschikt deze beamZ laser over een ingebouwde accu, waardoor je ‘m werkelijk overal kunt gebruiken zonder dat je ‘m in de buurt van een stopcontact hoeft te plaatsen.

2. BeamZ rood/groen Apollo Multipoint laser

BeamZ Apollo: voor prachtige rode en groene stralen!

Deze beamZ laser is, met name door de goede prijs-kwaliteitverhouding, de perfecte laser voor thuisgebruik of bij kleine feestjes. Met deze laser weet je zeker dat jij en je vrienden genieten van een tweekleurige lasershow met wel honderden rode en groene lichtstralen. Deze laserstralen geven simpelweg een prachtig sterrenhemel-effect.

Een ander pluspunt van de beamZ Apollo laser is dat dit model ontzettend veelzijdig is door de instelbare snelheid, waardoor je de snelheid van de flitsende laserstralen en het bewegen van de patronen en figuren kunt regelen. Bovendien is de Apollo zeer eenvoudig te bedienen door aan de achterkant van het apparaat de geluidsgestuurde modus of de voorgeprogrammeerde lichtshow te activeren. Zo geniet je van lichtshows zonder dat je helemaal zelf de lichtshow móét creëren.

3. BeamZ Phantom 12000 Pure Diode analoge RGB laser

Een geweldige lichtshow met de beamZ Phantom 12000

 

De Phantom is bij uitstek de beamZ laser voor professionele doeleinden. Dat de Phantom écht geen speelgoed is, kun je ook zien aan de besturingsmogelijkheden. De beamZ Phantom 12000 wordt voornamelijk aangestuurd via DMX of ILDA. Met de laatstgenoemde besturing maak je gebruik van een software om zo zelf plaatjes en logo’s te ontwerpen en te laten projecteren door de laser. Met DMX heb je zelf de volledige controle over de lichtshow. Door het enorme aantal mogelijkheden zijn de meest fantastische lasershows te maken met deze Phantom 12000.

Doordat het een analoge laser betreft, is het bovendien mogelijk om de RGB laserstralen apart van elkaar te dimmen waardoor er uiterst geavanceerde kleurverlopen mogelijk zijn. Zo kun je genieten van licht- en donkergroene lichtstralen, maar is in- en uitfaden ook mogelijk waardoor het kleurverloop beter tot z’n recht komt. Deze beamZ laser zie je dan ook met regelmaat op gigantische festivals in zowel binnen- als buitenland.

4. BeamZ Bianca dubbele laser met gobowiel

Prachtige figuren en patronen dankzij het gobowiel van de beamZ Bianca

Met de dubbele laser en een ingebouwd gobowiel geniet je met de beamZ Bianca altijd van afwisselende en bewegende lasershows. De beamZ laser beschikt dus over een ingebouwd gobowiel, waarmee er maar liefst 12 verschillende figuren geprojecteerd kunnen worden die eenvoudig aan te sturen zijn. Met de afstandsbediening kun je kiezen uit zes verschillende voorprogramma’s, kun je de kleuren van de laserstraal bepalen, maar kun je ook kiezen voor de automatische of geluidsgestuurde modus.

5. BeamZ Anthe II dubbele laser

De beamZ Anthe II, dé laser voor de beginnende DJ!

De beamZ Anthe II is dé laser bij uitstek voor de beginnende DJ of entertainer maar ook voor horecagelegenheden zoals bij bowlingbanen, discotheken en cafés. Deze beamZ laser beschikt over een dubbele laser, waardoor de ruimte standaard verandert in een kleurrijk schouwspel. Door het hoge vermogen van 650 mW wordt de complete (dans)vloer bedekt met geweldige lichteffecten. Met de beamZ Anthe II creëer je gegarandeerd een spectaculaire lichtshow.

6. BeamZ Acrux party laser

De beamZ Acrux is dé party laser voor alle feesten!

De BeamZ Acrux is een party laser die speciaal is ontworpen voor gebruik bij feestjes. Het is een compacte laser met een vermogen van 200 milliwatt, waardoor hij heldere en intense laserstralen produceert. Het apparaat is ontworpen om te worden gebruikt in kleine tot middelgrote locaties zoals huiskamers en feestzalen. Kortom, de BeamZ Acrux party laser is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een compacte, krachtige en veelzijdige laser voor feestjes.

7. BeamZ Dahib disco laser

De beamZ Dahib met rode en groene laserstralen en allerlei verschillende patronen en effecten

De BeamZ Dahib is een disco laser die voornamelijk geschikt is voor thuisgebruik. Het apparaat beschikt over rode en groene laserstralen en verschillende ingebouwde patronen en effecten, die automatisch kunnen worden afgespeeld of handmatig kunnen worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. De Dahib is een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve laser voor een huis- of tuinfeest.

Zaken om op te letten bij laserlichten

Je hebt nu een goed beeld van vijf geschikte laserlichten, maar we geven je graag nog wat extra zaken om op te letten bij het kopen van een laserlicht. De onderstaande zaken zijn zeker goed om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een beamZ laser.

  • Geluidsgestuurde & automatische modus: Veel laserlichten, met name voor beginners en thuisgebruik, hebben een geluidsgestuurde en automatische modus. Wanneer lasers op de volumepieken van de muziek kunnen reageren, spreek je van een laser met geluidsgestuurde modus. Bij de automatische modus heb je de mogelijkheid om meerdere voorgeprogrammeerde lichtshows te kiezen.
  • Analoog of TTL: Als tweede punt is het goed om altijd na te denken of je een analoge of TTL laser wilt. Het verschil tussen beide modellen is dat een analoog laserlicht gedimd kan worden. TTL lasers kunnen enkel aan- en uitgezet worden.
  • Kleuren van de laser: beamZ lasers kunnen vaak diverse kleuren projecteren, maar welke kleuren een laser exact produceert verschil per model. Zo zijn er rood-groene lasers, maar ook RGB lasers.

De beste beamZ laser voor elk budget!

Na het lezen van dit blog weet je exact waar je op moet letten bij het aanschaffen van een beamZ laser. Bij MaxiAxi.com kun je terecht voor alle soorten verlichting voor ieder budget! Heb je nog vragen voor onze productspecialisten. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Chiel Kamphuis

Productspecialist voor installatie speakers, podium/truss & lichteffecten

Gerelateerde berichten
Lasers zijn, zeker bij optredens en festivals, razendpopulair. Met lasers creëer je eenvoudig een geweldige lichtshow, maar het ruime assortiment maakt het niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Om je een beetje op weg te helpen nemen we je in dit blog mee in de werking van lasers, waar je bij aankoop op moet letten en wat de ene nu duurder...

Gerelateerde producten

Chatten