Coolwhite

Coolwhite is de specifieke kleurtemperatuur van wit licht. Het is een tint wit licht die wordt gekenmerkt door een heldere en koele uitstraling, vergelijkbaar met daglicht op een bewolkte dag.

De kleurtemperatuur van cool white licht varieert meestal tussen 5000 Kelvin (K) en 6500 Kelvin (K). Hoe hoger de Kelvin-waarde, hoe koeler en helderder het licht lijkt. Cool white licht wordt vaak gebruikt in verschillende verlichtingstoepassingen, waaronder commerciële, residentiële, en entertainmentverlichting.

In commerciële en kantooromgevingen wordt cool white verlichting vaak gebruikt vanwege de stimulerende en energieke uitstraling. Het helpt de alertheid en concentratie te bevorderen, waardoor het ideaal is voor werkplekken waar helder en functioneel licht nodig is.

In de entertainmentindustrie wordt cool white verlichting vaak gebruikt in podiumverlichting, evenementenverlichting en architecturale verlichting. Het kan worden gebruikt om een moderne en levendige sfeer te creëren, en om verschillende elementen van een evenement of locatie te accentueren.

Cool white LED-lampen zijn populair vanwege hun hoge energie-efficiëntie en lange levensduur. Ze bieden een helder en krachtig licht dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen in de licht- en geluidswereld.

Chatten