BeamZ effectmachines

Het assortiment effectmachines van BeamZ loopt erg uiteen. Zo biedt BeamZ effectmachines aan die perfect zijn voor de beginnende DJ of licht jockey of zelfs voor huis-tuin-en-keukengebruik. Maar ook voor de serieuze semi-professional of zelfs professional heeft BeamZ effectmachines die de klus klaren.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 148

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 148

Van laag naar hoog sorteren

Waarom een BeamZ effectmachine?

Effectmachines zijn toch wel de kers op de taart voor elke show. Door gebruik te maken van een effectmachine voeg je een hele nieuwe dimensie toe aan je show. Wanneer je gebruik maakt van een rookmachine komt het effect van je verlichting bijvoorbeeld nog spectaculairder naar voren. En wanneer je een bellenblaas of sneeuwmachine toevoegt aan de show vindt er zelfs een hele nieuwe vorm van interactie met je publiek plaats.

Soorten effectmachines

In de audiovisuele branche zijn er veel effectmachines op de markt. BeamZ onderscheidt zich met de volgende effectmachines.

 • BeamZ rookmachines
  De rookmachines van BeamZ zijn er voor zowel de echte beginner als voor de professional. BeamZ beschikt over een enorm uitgebreid assortiment rookmachines. Met dit uitgebreide assortiment is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte rookmachine te vinden. Van een slaapkamer tot een groot podium voor elke situatie is er wel een model dat perfect ingezet kan worden.
 • BeamZ bellenblaasmachines
  De bellenblaasmachines van BeamZ zijn van groot tot klein te verkrijgen. Met een kleiner model kan je bijvoorbeeld je tuin vol met bellen blazen, leuk voor de kinderen! Daarnaast biedt Beamz ook grote bellenblaasmachines aan die geschikt zijn voor een festival setting.
 • BeamZ sneeuwmachines
  Met de sneeuwmachines van BeamZ maak je jouw winter wonderland compleet. Zeker wanneer de echte sneeuw het af laat weten in de donkere maanden worden deze sneeuwmachines ingezet om een complete wintersfeer te creëren. Deze sneeuwmachines zijn een echte toevoeging voor elke skihut of kerstmarkt.
 • BeamZ vloeistoffen
  Alle bovenstaande effectmachines moeten van vloeistof worden voorzien om te kunnen functioneren. Met de vloeistoffen voor effectmachines voorzie je elke effectmachine van de specifiek benodigde vloeistof.

Officieel leverancier

MaxiAxi mag zichzelf officieel leverancier van het merk BeamZ noemen. De producten van BeamZ zijn een grote toevoeging op het assortiment effectmachines. Voor zowel de beginner als de professional biedt BeamZ effectmachines aan die blijven verbazen. Omdat MaxiAxi officieel leverancier is bieden wij 2 jaar garantie op alle producten van BeamZ .

BeamZ effectmachines kopen

Wil je een feestje bouwen en wil je het feest helemaal compleet maken? Dan raden we de effectmachines van BeamZ ten zeerste aan. Wanneer je een effectmachine voor 22.00 bestelt hebt je het artikel de volgende dag nog in huis. Heb je nog advies nodig omdat je niet precies weet welke effectmachine volstaat voor jouw situatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Chatten