BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof
211,00 Regular Price 243,94

BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof

SKU
60001271
211,00 Regular Price 243,94
Je bespaart 32,94
BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof aanpassen
-
+

Op voorraad

Hoeveel vloeistof wil je? Geselecteerd: 5 liter
BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof
5 liter Geselecteerd
211,00 Regular Price 243,94
 • Bestel nu en het wordt dinsdag gratis bij je bezorgd!
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Professionele rookmachine
Stap in de wereld van professionele rookeffecten met de BLAZE1200 van beamZ. Een krachtige rookmachine die elke evenementenlocatie, zoals clubs of bruiloftlocaties, kan transformeren met indrukwekkende rookpluimen. Deze rookmachine is zeer krachtig. Hij beschikt namelijk over een vermogen van 1200W waarmee hij elke minuut een ruimte van 215m³ kan voorzien van dichte rook. Daarnaast biedt de BLAZE1200 ook een visuele toevoeging op de rookpluimen. Door de ingebouwde LED’s te combineren met de rookmachine, zal er een spectaculair effect worden geproduceerd.

De grote voordelen
De BLAZE1200 beschikt over 24x 4W LED’s die de kleuren rood, groen, blauw en amber (RGBA) uitstralen. Door deze kleuren te combineren kun je praktische elke andere kleur maken. Na 3 minuten opwarmen vanuit een koude start is de BLAZE1200 klaar voor gebruik. Daarnaast duurt het slecht 50 seconden om de BLAZE na een pauze weer op temperatuur te krijgen. Met zijn ruime 2,8 liter tank, voorzien van LED-verlichting om het vloeistofniveau gemakkelijk te monitoren, ben je verzekerd van urenlang rookplezier. Een volle tank staat (afhankelijk van het gebruik) garant voor rookpluimen op langdurige/meerdere feesten. Met deze set wordt daarom 5 liter rookvloeistof meegeleverd.

Veelzijdig en krachtig
De BLAZE1200 is ontworpen om zowel horizontaal als verticaal te functioneren. Je plaatst hem eenvoudig op de grond voor verticale rookpluimen, maar kunt hem net zo handig op zijn zijkant plaatsen waardoor je van horizontale rookpluimen kunt genieten. Wat hem extra veelzijdig maakt, is dat je hem ook in een truss kunt hangen, waardoor deze rookmachine ook voor het professionele doeleinden geschikt is op bijvoorbeeld een groot podium. Je kunt hier trussklemmen voor bestellen.

Volledige controle
De BLAZE1200 wordt geleverd met een tweetal afstandsbedieningen. Een draadloze waarmee je de rookmachine vanuit elke hoek van de kamer kunt bedienen én een bedrade afstandsbediening. Deze afstandsbediening stelt je in staat gedetailleerde aanpassingen te doen. Zo kun je een timer instellen, de rookoutput veranderen en DMX-configuraties instellen. Via het bedieningspaneel op de BLAZE1200 kun je dergelijke wijzigingen aanbrengen. 

Tips:
Geurvloeistof:
Geef de rook een extra dimensie door een geurvloeistof toe te voegen in het reservoir. Ervaar hoe de rook een heerlijke geur krijgt. BeamZ heeft diverse geurvloeistoffen beschikbaar, zoals aardbei en vanille. 
Reinigingsvloeistof:
Het is aan te raden om reinigingsvloeistof met de set mee te bestellen. Zeker als je van plan bent om de rookmachine niet veelvuldig te gebruiken. Resten van de rookvloeistof kunnen achterblijven in de leidingen van de machine. Met een reinigingsvloeistof voorkom je dat en houd je de levensduur en prestaties van de BLAZE1200 langer goed. 
CO2 vloeistof
Wil je de BLAZE1200 inzetten als special effect op podium, raden we aan om CO2 vloeistof mee te bestellen. Waar normale rook langdurig blijft hangen, is CO2 vloeistof binnen afzienbare tijd volledig weg. Je ziet CO2 rookwolken vaak terug op festivals en in clubs.

Afmeting en gewicht

 • Afmeting rookmachine: 43,5 x 29,5 x 23,5 cm
 • Gewicht set: 11,7 kg
Specificaties
Technische specificaties
Heropwarmtijd in minuten
0.50
Opwarmtijd in minuten
3
Output richting
Horizontaal, Verticaal
Output volume per minuut
215m³
Vermogen
1200 Watt
Extra opties
DMX, Timer functie
Fysieke specificaties
Type rookmachine
Rookmachine
Tankinhoud
2,8 Liter
Ingebouwd licht
LED
Quantity of LEDs
24
Kleuren
Rood, Groen, Blauw, Amber
Lengte
43,5 cm
Breedte
29,5 cm
Hoogte
23,5 cm
Gewicht in kg
7,1 kg
Aansluitingen
DMX
Ja
DMX connector type
XLR (3 pin)
Overige specificaties
Merk
BeamZ
Serie
Blaze
SKU
60001271
EAN Code
8720105712692
Garantie
2 jaar
Taal handleiding
Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans
Inclusief vloeistof
Ja
Dit zit er in deze set:
BeamZ FSMF5E-G standaard rookvloeistof - Groen - 5L BeamZ FSMF5E-G standaard rookvloeistof - Groen - 5L

Omschrijving

BeamZ FSMF5E-G universele rookvloeistof met standaard dichtheid - 5 liter

Deze BeamZ FSMF5E-G rookvloeistof is een hoge kwaliteit universele rookmachine vloeistof op waterbasis. De rookvloeistof is groen van kleur, volledig biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en irriteert niet. Doordat de rookmachine vloeistof op waterbasis is is deze veilig in gebruik. De vloeistof laat bij juist gebruik geen residu achter.


Let op:
De kleur van de rookvloeistof is groen, dit is NIET de kleur van de rook.
De rook welke uit de rookmachine komt is ongekleurd (grijs/wit).


Kenmerken

 • Rookvloeistof met een standaard dichtheid
 • Universeel te gebruiken
 • Neutrale geur
 • Vloeistof op waterbasis
 • Milieuvriendelijk
 • Biologisch afbreekbaar
 • Irriteert niet
 • Inhoud: 5 liter
BeamZ rookmachine BLAZE1200 - Horizontale en verticale rookmachine met licht - 1200W BeamZ rookmachine BLAZE1200 - Horizontale en verticale rookmachine met licht - 1200W

Omschrijving

Wil je een rookmachine kopen? Dan is de BeamZ BLAZE1200 misschien wel dé rookmachine voor jou! Met een output van maar liefst 215m³ per minuut mag de BLAZE1200 met recht een professionele rookmachine genoemd worden. De rookmachine wordt geleverd met een bedrade en draadloze afstandsbediening en is voorzien van 24 krachtige LED's voor schitterende effecten. Het mooie van de BLAZE1200 is dat hij zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden. De rookmachine heeft een tankinhoud van maar liefst 2,8 liter wat ruim voldoende is voor een avond vol rook. Omdat de tank door een LED verlicht wordt is het altijd goed te zien hoeveel rookvloeistof er nog in de tank zit. Vanuit een koude start heeft de rookmachine zo'n 3 minuten nodig om op te warmen, tussentijds heropwarmen duurt ongeveer 50 seconden. De BLAZE1200 rookmachine met licht is ideaal voor de grotere drive in shows maar kan natuurlijk ook perfect in een vaste installatie in clubs, bowlingcentra, etc. gebruikt worden.

Horizontale en verticale rookmachine

Was het zo dat vroeger een rookmachine alleen maar horizontaal kon spuiten, tegenwoordig zijn er ook modellen die als verticale rookmachine gebruikt kunnen worden. Door het nieuw ontworpen leidingsysteem is de BLAZE1200 zo'n rookmachine en hij is dus in staat om zowel horizontaal als verticaal rook te spuiten. Dit maakt hem universeel inzetbaar als gewone rookmachine (horizontaal) maar ook als special effect op bijvoorbeeld een podium (verticaal).

Bediening

De BLAZE1200 BeamZ rookmachine wordt geleverd inclusief een bedrade en een draadloze afstandsbediening. Met de bedrade afstandsbediening kunnen verschillende instellingen gedaan worden zoals de rookoutput, de verlichting, de DMX instellingen en een timer met een regelbare interval en rookduur voor volledige automatische werking. Met de draadloze afstandsbediening kan de rookproductie op afstand in- of uitgeschakeld worden maar ook de output kan via de draadloze afstandsbediening geregeld worden. Op de rookmachine zelf is ook een bedieningspaneel met display aanwezig om zo alle instellingen op de rookmachine zelf te kunnen doen. Via DMX wordt de rookmachime via 8 kanalen aangestuurd waarbij je uiteraard de controle hebt over de rookproductie maar ook over de LED verlichting (o.a. kleur en strobe effect).

LED licht

De BLAZE1200 is voorzien van 24 LED's met een vermogen van 4 watt per LED. Elke LED heeft de kleuren rood, groen, blauw en amber in zich waarmee, door deze kleuren te mengen, ontelbaar veel kleuren gemaakt kunnen worden. Hierdoor krijgt het rookeffect een extra dimensie omdat het lijkt alsof de rook gekleurd uit de rookmachine komt.

Kortom, sta jij op het punt om een rookmachine te kopen en wil je een écht leuk effect voor een grote ruimte? Dan is deze BeamZ rookmachine BLAZE1200 dé machine voor jou!


Tips

De BLAZE1200 werkt met alle BeamZ rookvloeistoffen. Voeg voor een extra dimensie een beetje geurvloeistof toe aan de rookvloeistof en laat je publiek genieten van een heerlijke geur. Voor een hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur raden wij aan om de interne leidingen van de rookmachine periodiek te reinigen met BeamZ rookmachine reinigingsvloeistof.


Kenmerken

 • 1200W rookmachine met licht
 • Horizontale en verticale rookmachine
 • Creëert een verlichte rookkolom
 • LED verlicht rookvloeistofreservoir
 • Afstandsbediening met 5 meter kabel + draadloze afstandsbediening
 • DMX, handmatige of standalone modus
 • Ingebouwd bedieningspaneel met LCD display

Specificaties

 • Opwarmtijd: 3 minuten
 • Heropwarmtijd: 50 seconden
 • Rookoutput: 215m³ per minuut
 • Inhoud rookvloeistoftank: 2,8 liter
 • Aantal LED's: 24
 • Soort LED's: 4-in-1 RGBA LED's
 • LED kleuren: Rood, Groen, Blauw en Amber
 • DMX aansluiting: 3-pin XLR
 • Aantal DMX kanalen: 8
 • Stroomaansluiting: Powerconnector
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz

Afmetingen en gewicht

 • Afmetingen: 41 x 27 x 21cm
 • Gewicht: 6.1kg
Specificaties
Technische specificaties
Heropwarmtijd in minuten
0.50
Opwarmtijd in minuten
3
Output richting
Horizontaal, Verticaal
Output volume per minuut
215m³
Vermogen
1200 Watt
Extra opties
DMX, Timer functie
Fysieke specificaties
Type rookmachine
Rookmachine
Tankinhoud
2,8 Liter
Ingebouwd licht
LED
Quantity of LEDs
24
Kleuren
Rood, Groen, Blauw, Amber
Lengte
43,5 cm
Breedte
29,5 cm
Hoogte
23,5 cm
Gewicht in kg
7,1 kg
Aansluitingen
DMX
Ja
Aantal DMX kanalen
8
DMX connector type
XLR (3 pin)
Type stekker
Not Applicable
Stroomverbruik
1200 Watt
Overige specificaties
Merk
BeamZ
Serie
Blaze
SKU
160.540
EAN Code
8715693312034
Garantie
2 jaar
Taal handleiding
Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans
Inclusief vloeistof
Nee

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof
Uw waardering
Hoeveel vloeistof wil je? Geselecteerd: 5 liter
BeamZ BLAZE1200 rookmachine - voor horizontale en verticale rook - met 24x 4W RGBA LED’s - inclusief 5 liter vloeistof
5 liter Geselecteerd
211,00 Regular Price 243,94
Chatten