Audizio radio's

Ben je op zoek naar een DAB radio van Audizio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor diverse DAB radio’s van Audizo, in allerlei verschillende formaten en kleuren. Heb je bepaalde wensen? Gebruik dan onze filters aan de linkerzijde om zo tot de voor jou perfecte Audizio radio te komen.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 73

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 73

Van laag naar hoog sorteren

Van DAB radio tot microset

De collectie van Audizio biedt een breed scala aan verschillende soorten radio’s. Deze radio’s onderscheiden zich door het formaat maar ook door het aantal functies op de radio’s. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de Audizio Milan die zicht kenmerkt door het compacte formaat, deBluetooth functionaliteit en de mogelijkheid om naar DAB zenders te luisteren.

Heb je toch liever wat meer opties? Dan kan je kiezen voor de Audizio prato die beschikt over onder andere Bluetooth, USB, CD en DAB. Daarnaast zijn er een groot aantal modellen die je kan verbinden met WiFi waardoor duizenden zenders in ongekende geluidskwaliteit beluistert kunnen worden.

Officieel leverancier van Audizio

Sinds 2020 is MaxiAxi.com officieel leverancier van Audizio. Hierdoor kan je voor al je vragen over de radio’s van Audizio bij onze productspecialisten terecht. Heb je bijvoorbeeld een vraag over het instellen van de DAB radio? Neem dan direct contact op via telefoon, chat of e-mail en we helpen je binnen 24 uur

Omdat we officieel leverancier zijn van Audizio kan je bij ons terecht voor de scherpste aanbiedingen en maar liefst 2 jaar garantie. Hierdoor weet je zeker dat je aankoop een succes wordt. Naast de bekende radio’s kan je bij ons ook terecht voor platenspelers van Audizio, monitorarmen en tv-beugels. Daarnaast zullen we altijd als eerst de nieuwe collecties op voorraad hebben waardoor je bij ons aan het juiste adres bent voor al je Audizio producten.

DAB radio van audizio kopen

Heb je jouw favoriete radio gevonden en is het tijd om te bestellen? Plaats dan direct je bestelling. Bestel je vandaag dan heb je jouw bestelling supersnel in huis en kan je gaan genieten van al je favoriete radiozenders.

Chatten