Over MaxiAxi

Het beschikbaar maken van licht- en geluidsapparatuur voor iedereen. Dat was onze doelstelling toen we in 2009 met onze webshop begonnen en dat is onze doelstelling nog steeds.
Je kunt bij MaxiAxi terecht voor een uitgebreid assortiment licht- en geluidsapparatuur. Hierbij kan je denken aan speakers voor je feestje maar ook aan de gaafste lichteffecten en de leukste karaokesets. Naast consumentenelektronica is MaxiAxi ook het perfecte adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur.

Over MaxiAxi

We staan nooit stil

Sinds 2009 is er een heleboel veranderd op het gebied van online shoppen. Het is steeds meer ingeburgerd in het dagelijks leven en de verwachting van klanten is steeds hoger geworden. Een levertijd van enkele dagen die destijds heel normaal was is compleet achterhaald en bijvoorbeeld ook 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren was destijds nog totaal niet aan de orde.

We hebben altijd geprobeerd om voorop te lopen in deze ontwikkelingen, bijvoorbeeld met zo snel mogelijke levering, je bestelling afhalen op een afhaalpunt, gratis verzending en gratis retourneren. Alles voor een tevreden klant. De beste manier om een tevreden klant te krijgen is naar onze mening om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen maar om deze zelfs te overtreffen. Aan onze gemiddelde klantbeoordeling zien we dat we hierin slagen want we scoren ruim een 9,2 op basis van meer dan twaalfduizend beoordelingen.

De klantverwachting overtreffen door perfecte service

Naast de beste prijs vinden we service ontzettend belangrijk. Daarom hebben we een team met enthousiaste en ervaren productexperts. Ze hebben verstand van zaken waardoor we klanten perfect kunnen adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Maar natuurlijk ook ná aankoop. Wanneer het aansluiten van de apparatuur bijvoorbeeld toch wat lastiger blijkt te zijn dan gedacht.

Waar andere webshops naar onze mening net niet de laatste stap zetten op het gebied van service zijn we er bij MaxiAxi op gebrand om te laten zien dat betaalbare prijzen en de beste service goed samen kunnen gaan.

Het adres voor particuliere- en zakelijke bestellingen

Zoals je gelezen hebt kun je bij MaxiAxi terecht voor een uitgebreid assortiment consumentenelektronica. Maar wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor professionele licht- en geluidsoplossingen? Dagelijks helpen we bedrijven in diverse branches aan de beste licht- en geluidsystemen. Hierbij kun je denken aan kantoorpanden, magazijnen, horecagelegenheden en zelfs sportscholen.
We proberen de wensen helder te krijgen en vinden persoonlijk contact daarbij belangrijk. Vervolgens zorgen we dat we op korte termijn een op maat gemaakte offerte aanleveren. Ben je dus op zoek naar een audio-installatie? Of misschien wel een compleet podium? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten, zij adviseren je graag.


Trots onderdeel van de Tronios Group

MaxiAxi is onderdeel van de Tronios groep, één van Europa’s grootste spelers op het gebied van licht en geluidsartikelen en importeur van een groot aantal van onze prachtige merken zoals Vonyx, Fenton, BeamZ, Power Dynamics, Audizio en MAX Music.

Tronios heeft ‘Value for money’ hoog in het vaandel staan en sluit daarmee naadloos aan op de belangrijkste doelstelling van MaxiAxi: Het leveren van betaalbaar licht en geluid.

Tronios

Werken bij MaxiAxi?

We doen er niet alleen alles aan om onze klanten tevreden te houden, maar ook ons team! Ben je op zoek naar een leuke baan of stageplaats binnen een snelgroeiend bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie en misschien maak jij binnenkort deel uit van ons team.

MaxiAxi.com
Betaalbaar licht en geluid

Chatten