Karaoke microfoon met stemvervormer

Karaoke microfoons zorgen dat jij een onvergetelijke avond met vrienden, collega’s of familieleden hebt. Karaoke microfoons kun je gemakkelijk verbinden met een karaokeset of speaker waardoor iedereen kan genieten van jouw stemgeluid. Bij MaxiAxi kies je uit een groot aantal verschillende microfoons, zoals subsoorten met Bluetooth, een echofunctie of lichteffecten.

Meer
Filteren
Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Functies
    Stemvervormer
Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Karaoke microfoons
❓Hoe werkt een karaoke microfoon?

De exacte werking van een karaoke microfoon verschilt per exemplaar. Zo zijn er bijvoorbeeld karaoke microfoons die met een kabel verbonden worden met een versterker of karaoke set, maar bestaan er ook karaoke microfoons met een ingebouwde speaker. Bovendien bestaan er ook draadloze karaoke microfoons. Let echter wel op dat niet alle karaoke microfoons zomaar met elke karaokeset te verbinden zijn.

🔌 Hoe sluit ik een karaoke microfoon aan?

Hoe je een karaoke microfoon aansluit, is erg afhankelijk van het soort karaoke microfoon. Bekabelde microfoons sluit je doorgaans aan op de microfoonaansluiting van een versterker, actieve speaker of karaoke set. Wanneer je over een draadloze microfoon en ontvanger beschikt, zul je de ontvanger op een versterker of actieve speaker aan moeten sluiten.

🕵 Hoe werkt een stermvervormer

Een stemvervormer zorgt ervoor dat je jouw stemgeluid vervormd door speakers hoort. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een veel lager stemgeluid of juist een hoog geluid. Afhankelijk van de stemvervormer zijn er natuurlijk ook nog meer leuke effecten mogelijk.

🎤 Wat is karaoke?

Karaoke is het principe waarbij je - meestal in een groepje met amateurs - probeert om bekende nummers zo goed mogelijk na te zingen. Uiteraard wordt de zang van het nummer weggehaald, want jij gaat natuurlijk zelf de nummers zingen. Bij karaoke is het doel vooral om plezier te halen uit valse zang, verkeerd gezongen songteksten en een uithaal die niet helemaal klinkt zoals die bedoeld was.

🌏 Waar komt karaoke vandaan?

Karaoke kent zijn oorsprong op het Aziatische continent, in Japan om precies te zijn. Een Japanse muzikant ontwikkelde een apparaat voor zakenlieden, zodat ze verschillende liederen konden meezingen om na een drukke werkdag tot rust te komen. In de grote steden ontstonden steeds vaker kleinere ruimtes die men kon afhuren voor het zingen van karaoke en tot op de dag van vandaag puilen steden als Osaka en Tokyo uit van de karaokebars.

🎶 Wat betekent karaoke?

Het woord karaoke is opgebouwd uit twee delen, namelijk ‘kara’ en ‘oke’. Het eerste deel staat voor ‘leeg’, terwijl het tweede gedeelte van het woord ‘orkest’ betekent. Combineer je beide woorden, dan kom je dus tot ‘leeg orkest’. Deze term ontstond doordat men in het verleden gebruikmaakte van opnames van een orkest, waarbij geen zang aanwezig was.

Stemvervormer, de allerleukste functie!

De stemvervormer is misschien wel de leukste functie op een karaoke microfoon. Eigenlijk zegt de naam het al, met een karaoke microfoon met stemvervormer kan je jouw stem volledig vervormen waardoor je een hele andere stem hoort. Vaak zijn dit de grappige stemmetjes die heel laag of juist heel hoog zijn. Bij MaxiAxi zijn we groot fan van deze functie en hebben we ontzettend veel lol gehad met de stemvervormer functie. Daarom is deze functie een absolute aanrader voor iedereen die een avondje karaoke gaat houden of een leuk cadeau zoekt.

Verschillende vervormingen

Je kan kiezen uit verschillende tonen. Hierbij kan je denken aan hoge tonen en lage tonen. Met een hoge toon krijg je het bekende piepstemmetje, alsof je helium hebt gebruikt. Door een karaoke microfoon met stemvervormer te gebruiken creëer je dit heliumeffect op een ongevaarlijke manier. Daarnaast heb je natuurlijk nog de lage tonen, welke je regelmatig in griezelige films langs hoort komen.

Karaoke microfoon met stemvervormer kopen?

Ben je op zoek naar een karaoke microfoon met stemvervormer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor een uitgebreid assortiment karaoke microfoons met stemvervormerfunctie. Voor 22:00 besteld is morgen in huis. Heb je toch de verkeerde kleur gekozen? Of had je toch liever die andere microfoon besteld? Geen probleem. Bij MaxiAxi heb je altijd het recht om je bestellingen binnen 30 dagen kosteloos te retourneren.

Chatten