Karaoke microfoon met selfie functie

Met de selfie functie kan je foto’s van jezelf maken zonder dat je de karaoke microfoon neer hoeft te leggen. Hierdoor kan je blijven oefenen en tegelijkertijd je smartphone opdracht geven om een foto te maken. Handig toch?

Filteren
Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Functies
    Selfie
Filteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Karaoke microfoons
❓Hoe werkt een karaoke microfoon?

De exacte werking van een karaoke microfoon verschilt per exemplaar. Zo zijn er bijvoorbeeld karaoke microfoons die met een kabel verbonden worden met een versterker of karaoke set, maar bestaan er ook karaoke microfoons met een ingebouwde speaker. Bovendien bestaan er ook draadloze karaoke microfoons. Let echter wel op dat niet alle karaoke microfoons zomaar met elke karaokeset te verbinden zijn.

🔌 Hoe sluit ik een karaoke microfoon aan?

Hoe je een karaoke microfoon aansluit, is erg afhankelijk van het soort karaoke microfoon. Bekabelde microfoons sluit je doorgaans aan op de microfoonaansluiting van een versterker, actieve speaker of karaoke set. Wanneer je over een draadloze microfoon en ontvanger beschikt, zul je de ontvanger op een versterker of actieve speaker aan moeten sluiten.

🕵 Hoe werkt een stermvervormer

Een stemvervormer zorgt ervoor dat je jouw stemgeluid vervormd door speakers hoort. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een veel lager stemgeluid of juist een hoog geluid. Afhankelijk van de stemvervormer zijn er natuurlijk ook nog meer leuke effecten mogelijk.

🎤 Wat is karaoke?

Karaoke is het principe waarbij je - meestal in een groepje met amateurs - probeert om bekende nummers zo goed mogelijk na te zingen. Uiteraard wordt de zang van het nummer weggehaald, want jij gaat natuurlijk zelf de nummers zingen. Bij karaoke is het doel vooral om plezier te halen uit valse zang, verkeerd gezongen songteksten en een uithaal die niet helemaal klinkt zoals die bedoeld was.

🌏 Waar komt karaoke vandaan?

Karaoke kent zijn oorsprong op het Aziatische continent, in Japan om precies te zijn. Een Japanse muzikant ontwikkelde een apparaat voor zakenlieden, zodat ze verschillende liederen konden meezingen om na een drukke werkdag tot rust te komen. In de grote steden ontstonden steeds vaker kleinere ruimtes die men kon afhuren voor het zingen van karaoke en tot op de dag van vandaag puilen steden als Osaka en Tokyo uit van de karaokebars.

🎶 Wat betekent karaoke?

Het woord karaoke is opgebouwd uit twee delen, namelijk ‘kara’ en ‘oke’. Het eerste deel staat voor ‘leeg’, terwijl het tweede gedeelte van het woord ‘orkest’ betekent. Combineer je beide woorden, dan kom je dus tot ‘leeg orkest’. Deze term ontstond doordat men in het verleden gebruikmaakte van opnames van een orkest, waarbij geen zang aanwezig was.

Hoe het werkt

Een karaoke microfoon zorgt voor ontzettend veel plezier, maar eigenlijk wil je alles terug kunnen kijken toch?  Daarom hebben we karaoke microfoons met een selfie functie in ons assortiment. Je hoeft alleen maar een spetterend optreden te geven, je microfoon te verbinden met je smartphone en de juiste knoppen in te houden. Hierdoor maak je een foto en kan je altijd met een grote glimlach terugdenken aan het moment dat je een superster was.

Karaoke microfoon met selfie functie kopen?

Kies je favoriete kleur uit en bestel de karaoke microfoon met selfie functie direct. Voor 22:00 besteld is morgen in huis. Niet tevreden? Binnen 30 dagen kan je bij ons kosteloos retourneren.

Chatten