Karaoke microfoon met lichteffect

Ben je op zoek naar een karaoke microfoon met lichteffect? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor verschillende karaoke microfoons met ingebouwd lichteffect. Kies je favoriete kleur en bestel vandaag nog.  

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Functies
    Lichteffect
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Karaoke microfoons
❓Hoe werkt een karaoke microfoon?

De exacte werking van een karaoke microfoon verschilt per exemplaar. Zo zijn er bijvoorbeeld karaoke microfoons die met een kabel verbonden worden met een versterker of karaoke set, maar bestaan er ook karaoke microfoons met een ingebouwde speaker. Bovendien bestaan er ook draadloze karaoke microfoons. Let echter wel op dat niet alle karaoke microfoons zomaar met elke karaokeset te verbinden zijn.

🔌 Hoe sluit ik een karaoke microfoon aan?

Hoe je een karaoke microfoon aansluit, is erg afhankelijk van het soort karaoke microfoon. Bekabelde microfoons sluit je doorgaans aan op de microfoonaansluiting van een versterker, actieve speaker of karaoke set. Wanneer je over een draadloze microfoon en ontvanger beschikt, zul je de ontvanger op een versterker of actieve speaker aan moeten sluiten.

🕵 Hoe werkt een stermvervormer

Een stemvervormer zorgt ervoor dat je jouw stemgeluid vervormd door speakers hoort. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een veel lager stemgeluid of juist een hoog geluid. Afhankelijk van de stemvervormer zijn er natuurlijk ook nog meer leuke effecten mogelijk.

🎤 Wat is karaoke?

Karaoke is het principe waarbij je - meestal in een groepje met amateurs - probeert om bekende nummers zo goed mogelijk na te zingen. Uiteraard wordt de zang van het nummer weggehaald, want jij gaat natuurlijk zelf de nummers zingen. Bij karaoke is het doel vooral om plezier te halen uit valse zang, verkeerd gezongen songteksten en een uithaal die niet helemaal klinkt zoals die bedoeld was.

🌏 Waar komt karaoke vandaan?

Karaoke kent zijn oorsprong op het Aziatische continent, in Japan om precies te zijn. Een Japanse muzikant ontwikkelde een apparaat voor zakenlieden, zodat ze verschillende liederen konden meezingen om na een drukke werkdag tot rust te komen. In de grote steden ontstonden steeds vaker kleinere ruimtes die men kon afhuren voor het zingen van karaoke en tot op de dag van vandaag puilen steden als Osaka en Tokyo uit van de karaokebars.

🎶 Wat betekent karaoke?

Het woord karaoke is opgebouwd uit twee delen, namelijk ‘kara’ en ‘oke’. Het eerste deel staat voor ‘leeg’, terwijl het tweede gedeelte van het woord ‘orkest’ betekent. Combineer je beide woorden, dan kom je dus tot ‘leeg orkest’. Deze term ontstond doordat men in het verleden gebruikmaakte van opnames van een orkest, waarbij geen zang aanwezig was.

Karaoke voor kinderen

Een karaoke microfoon met lichteffect is natuurlijk het perfecte cadeau voor een verjaardag of om cadeau te geven tijdens de feestdagen. De ingebouwde LED’s creëren een kleurrijk lichteffect waardoor het karaokefeest compleet is. De kleurrijke discolichten in de microfoon veranderen van kleur en reageren op de muziek, dit noemen we ook wel muziek gestuurd.

Karaokeavond met lichtshow

Stiekem zien we dat onze karaokemicrofoons niet alleen ontzettend populair zijn bij kinderen maar ook zeker bij de ouders. Hoe leuk is het om ’s avonds de microfoon te pakken en met vrienden een karaokeavond te houden? De lichteffecten maken het nog completer waardoor het een onvergetelijke avond wordt.

Karaoke microfoon met lichteffect kopen?

Kies je favoriete karaoke microfoon uit en plaats je bestelling vandaag nog. Voor 22:00 besteld is morgen in huis. Is de door jou gekozen kleur toch niet helemaal naar wens? Geen probleem. Bij MaxiAxi kan je binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Chatten