Reviews

Wij willen al onze klanten de gelegenheid geven om zowel onze webshop en het bestelproces als de bestelde producten te beoordelen. Daarom ontvang je na het plaatsen van een bestelling een e-mail met het verzoek om je mening te geven. Hiermee help je andere klanten om een goed beeld te krijgen van MaxiAxi en bij het maken van een productkeuze.

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat er alleen echte reviews geplaatst worden. Daarom ontvangen alleen klanten een uitnodiging voor het plaatsen van een review. 

Productreviews

Alle productreviews worden voor plaatsing door een medewerker gelezen en gecontroleerd. Daarbij beoordelen we alle reviews gelijk, positief of negatief.
Reviews kunnen worden afgekeurd wanneer ze niet voldoen aan de richtlijnen. Redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld:

  • Grof en/of aanstootgevend taalgebruik.
  • Links of andere contactinformatie in de review.
  • De productreview gaat puur over de bestelling, niet over het product.
  • De huidige productprijs wordt benoemd.
  • De review is in een andere taal dan Nederlands of Engels.

Zoals gezegd mag een review uiteraard ook negatief zijn en ook taal- of spelfouten zijn voor ons geen reden om een review af te keuren.

Reviews over MaxiAxi

Voor de beoordeling van onze webshop werken we samen met onze partners KiyOh en Trustpilot. Ook zij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van reviews en zorgen er via geautomatiseerde systemen en reviewspecialisten voor dat alle reviews echt zijn en voldoen aan de richtlijnen.

Chatten