Keyboards

Bij ons vind je een ruim aanbod met keyboards waar jij heel veel plezier van kunt beleven. Of je nou een beginner bent of al jarenlang keyboard speelt, ons assortiment sluit zeker aan op je wensen! 

Filteren
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
  1. Kleur
    Wit
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Keyboards
🎹 Welk keyboard heb je nodig?

Dit hangt voornamelijk van de functies af die je zoekt. Ga je lessen nemen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een keyboard met aanslaggevoelige toetsen. Ga je een keyboard hobbymatig gebruiken? Dan kan je ook kiezen voor een wat minder luxe versie.

📖 Zit er een gebruiksaanwijzing bij het keyboard?

Bij al onze keyboards zit een handleiding. Je kan de handleiding ook downloaden op onze website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle functies en heb je alles bij de hand om een vliegende start te kunnen maken. Natuurlijk helpen we je ook graag met al je vragen.

🎹 Hoeveel toetsen bevat een keyboard?

Het grote verschil tussen de verschillende keyboards is het aantal toetsen. De keyboards met 61 toetsen zijn het populairst maar je kan ook kiezen voor een keyboard met 48, 54 of 88 toetsen. Al deze keyboards zijn bij ons te bestellen.

💭 Wat zijn aanslaggevoelige toetsen?

Een aantal van onze keyboards beschikt over aanslaggevoelige toetsen. Bij een keyboard met aanslaggevoelige toetsen registreert het keyboard hoe hard jij de toetsen indrukt. Hoe harder je op de toetsen drukt, hoe harder het volume zal gaan (net als bij een piano).

Keyboard kopen bij MaxiAxi

Wil jij één of meerdere keyboards kopen? Bij de zoektocht naar een keyboard die past bij jouw wensen en eisen is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat jouw specifieke eisen zijn. Daarom geven we je handige tips om makkelijker een keuze te kunnen maken tussen alle soorten keyboards:

  • Wil je graag leren hoe je een keyboard kunt bespelen? Dan zijn de beginners keyboards de beste keuze. Deze keyboards beschikken over een trainingsfunctie waardoor je spelenderwijs het muziekinstrument leert bespelen.
  • Heb je al veel ervaring met het bespelen van een keyboard? Kies dan een wat professioneler keyboard met aanslaggevoelige toetsen.
  • Ben je een beginner maar ga je wel muziekles nemen en verwacht je dus in de toekomst regelmatig te spelen? Investeer dan in een wat uitgebreider type.
  • Speel je graag op feesten en partijen? Kies dan uit onze keyboards met een standaard en een hoes. Dit ziet er nog professioneler uit.

Aanslaggevoelig keyboard

Tijdens je zoektocht heb je waarschijnlijk al meerdere malen de term keyboards in combinatie met aanslaggevoeilige toetsen zien staan. Maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Keyboards met aanslaggevoelige toetsen zijn geschikt voor het hard en zacht spelen van de muziek. Hierdoor klinkt de muziek een stuk dynamischer. Bij veel keyboards is het mogelijk om de aanslaggevoeligheid aan- en uit te schakelen. Je hebt hier dus zelf de controle over! Als je het echt professioneel wilt gaan aanpakken dan heb je dit zeker nodig!

Hoeveel toetsen heeft mijn keyboard nodig?

In ons assortiment kan je kiezen uit een groot aantal verschillende soorten keyboards. Maar hoeveel toetsen heb je nou eigenlijk nodig? Dit hangt volledig af van je wensen en verwachtingen. Ben je bijvoorbeeld van plan om les te nemen? Dan adviseren we je om een keyboard met 61 toetsen te nemen. Wil je graag piano leren spelen? Dan is een keyboard met 88 toetsen een goed idee. Dit keyboard is namelijk qua toetsen gelijk aan een piano. Zo biedt MaxiAxi een ruim aanbod in keyboards met voor ieder een geschikt keyboard. 

Keyboards voor kinderen

Naast keyboards voor volwassenen biedt MaxiAxi ook een ruim assortiment in keyboards voor kinderen. Dit zijn vaak de wat kleinere modellen zoals een keyboard met 49 toetsen of een keyboard met 54 toetsen. Voor kinderen is dit formaat wat handzamer waardoor ze spelenderwijs kunnen leren. Al onze keyboards beschikken over demosongs waardoor kinderen gemakkelijk en met veel plezier leren spelen.

Keyboard inclusief hoofdtelefoon

Tijdens het bespelen van keyboards zijn een hoofdtelefoons altijd gemakkelijk. Door een koptelefoon te gebruiken hoor je namelijk je eigen spel op de keyboard het best. Daarbij is het zo dat je omgeving geen last van je heeft. Uiteraard beschikken de keyboards inclusief hoofdtelefoon altijd over een topkwaliteit hoofdtelefoon, waardoor je kunt genieten van hoogwaardig geluid. Heb je zelf een goede koptelefoon thuis? Kies dan uit één van onze keyboards met een koptelefoon aansluiting.

Merken

De keyboards van het merk MAX zijn perfect om te starten met spelen of je spel te onderhouden. Door de aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding ben je verzekerd van een scherpe prijs én kwaliteit. Zo heb jij er jaren plezier, welk type keyboard je ook kiest. Natuurlijk kan je deze MAX keyboards gemakkelijk en snel bij ons bestellen. 

Ruim assortiment in keyboards

In ons ruime assortiment kun je terecht voor keyboards waar jij je helemaal op kunt uitleven. Bekijk dus snel ons aanbod en plaats je bestelling. Daarnaast biedt MaxiAxi ook een ruim assortiment in accessoires met o.a. keyboardstandaards. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder, zodat je een van aankoop verricht waar je nog een lange tijd plezier van beleeft.

Chatten