Keyboard met koptelefoon

Met een keyboard met koptelefoon kun jij in alle stilte oefenen zonder jouw omgeving tot last te zijn. In het keyboardassortiment van MaxiAxi.com vind je keyboards met koptelefoon in allerlei soorten en maten. Bestel snel een keyboard met koptelefoon, zodat wij ‘m razendsnel kunnen leveren.

Filteren
Filteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Inbegrepen accessoires
    Koptelefoon
  1.   

  2.   

Filteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Keyboards
🎹 Welk keyboard heb je nodig?

Ga je lessen nemen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een keyboard met aanslaggevoelige toetsen. Ga je een keyboard hobbymatig gebruiken of wil je kijken of jouw zoon of dochter keyboard spelen ook leuk vindt? Dan kan je ook kiezen voor een wat minder luxe versie. Er zijn dus verschillende motivaties om een bepaald keyboard aan te schaffen. Ga daarom goed na waar jij jouw keyboard voor wilt gebruiken.

🎹 Hoeveel toetsen heeft een keyboard?

Het grote verschil tussen de verschillende keyboards is het aantal toetsen. De keyboards met 61 toetsen zijn het meest populair, maar je kan ook kiezen voor een keyboard met 48, 54 of 88 toetsen. Een keyboard met 88 toetsen is vergelijkbaar met een piano door het aantal toetsen.

💭 Wat zijn aanslaggevoelige toetsen?

Een aantal van onze keyboards beschikt over aanslaggevoelige toetsen. Bij een keyboard met aanslaggevoelige toetsen registreert het keyboard hoe hard jij de toetsen indrukt. Hoe harder je op de toetsen drukt, hoe harder het volume zal gaan (net als bij een piano). Met aanslaggevoelige toetsen wordt het mogelijk om meer dynamiek in het spel te leggen.

❓Is keyboard leren spelen moeilijk?

De basis van keyboard spelen is over het algemeen niet heel moeilijk om te leren. Bij een keyboard geldt net als bij veel andere instrumenten: hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. De basis heb je vaak redelijk snel onder de knie, maar het venijn zit ‘m in het leren van de details. Het is bijvoorbeeld lastig om met twee handen tegelijkertijd te spelen, omdat je twee compleet andere handelingen met links en rechts uitvoert. Het spelen van een melodie is vaak nog wel te overzien, maar het combineren van een melodie en basnoten of akkoorden kan wel lastig zijn.

👀 Wat is het verschil tussen een keyboard en een piano?

Er zijn enkele noemenswaardige verschillen tussen een keyboard en een piano. Een piano heeft bijvoorbeeld snaren in de kast zitten waar hamers op slaan nadat je een toets indrukt. Een keyboard bootst dit digitaal na. Daardoor wordt het met een keyboard ook mogelijk andere instrumenten zoals orgels of klavecimbels na te bootsen. Een keyboard heeft bovendien vaak extra functies zoals demonstratie songs, ritmes en geluidseffecten.

💸 Hoeveel kost een keyboard?

De prijs van een keyboard varieert per model. Elk keyboard heeft andere functies, waardoor de prijs uiteraard ook varieert. Een model met tientallen functies is over het algemeen natuurlijk duurder dan een keyboard met minder functies. De prijs wordt ook bepaald door de kwaliteit en het feit of het een samengestelde set betreft of dat het bijvoorbeeld een los keyboard betreft.

Waarom een keyboard met koptelefoon?

Een keyboard met koptelefoon is ontzettend handig voor iedere toetsenist, van beginners tot gevorderden. Met een hoofdtelefoon kun jij namelijk gemakkelijk urenlang oefenen zonder dat jouw familie of buren er geluidshinder van hebben. Tevens kun je met een keyboard met koptelefoon je eigen spel het best horen zonder dat je last hebt van allerlei omgevingsgeluiden.

Heb je een hoofdtelefoon voor keyboard nodig?

Er zijn verschillende vragen die je jezelf moet stellen om erachter te komen of jij een hoofdtelefoon voor je keyboard nodig hebt. Om je te helpen, zetten we een handige aantal vragen op een rij. Hiermee weet je precies of jij een keyboard met koptelefoon moet aanschaffen.

  • Woon je in een gehorig huis of zit je in een gehorige ruimte?

  • Wil je je concentreren op het spelen van de juiste keyboard partijen?

  • Moet je scherp in de gaten houden wat en hoe je speelt?

  • Oefenen je kinderen en wil je niet te veel lawaai in je woonkamer?

Keyboard met koptelefoon kopen

Met de informatie van hierboven weet je precies of jij een keyboard met koptelefoon nodig hebt. Heb je toch nog vragen over een van onze keyboards of de accessoires? Onze productspecialist staan dagelijks voor je klaar.

Chatten