Koptelefoons voor muziekinstrumenten

Met een koptelefoon kan je in alle rust jouw muziekinstrument bespelen. Je hoeft je koptelefoon alleen maar in de koptelefoonaansluiting te steken en je hoort het geluid alleen nog maar door de koptelefoon.

Filteren
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type accessoires
    Koptelefoons
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Welke koptelefoon heb ik nodig?

In ons assortiment kan je terecht voor diverse koptelefoons. Het is hierbij belangrijk dat je weet waarom je nou voor de een of de ander moet kiezen. Allereerst is het belangrijk dat je goed kijkt welke aansluiting jouw muziekinstrument heeft. Heb je jouw elektrische muziekinstrument bij MaxiAxi besteld, dan zit er zeker een koptelefoonaansluiting op. Let wel goed op welke jack aansluiting het betreft. Dit kan namelijk 3,5 maar ook 6,3 mm zijn.

In ons assortiment kan je terecht voor bijvoorbeeld:

• Koptelefoons voor keyboards
• Koptelefoons voor elektrische gitaren
• Koptelefoons voor elektrische drumstellen

Twijfel je tussen een aantal verschillende hoofdtelefoons? Neem dan eens contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte hoofdtelefoon voor jouw instrument. Daarnaast hebben we een groot aantal sets samengesteld waarbij de koptelefoon al inbegrepen is. Hierdoor weet je zeker dat de koptelefoon aansluit op het instrument en bestel je alles tegen een zeer gunstige setprijs.

Koptelefoon voor keyboards en gitaren kopen

Bestel vandaag nog je favoriete hoofdtelefoon en sluit deze morgen al aan op je keyboard, gitaar of elektrisch drumstel. Ben je toch niet helemaal tevreden? Bij MaxiAxi heb je 30 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.

Chatten