Keyboardstickers

Keyboardstickers maken het bespelen van een keyboard een stuk makkelijker. Op de keyboardstickers staan namelijk de noten waardoor je precies weet welke toets je moet indrukken. Deze stickers zijn hierdoor ontzettend handig voor beginners.

Filteren
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type accessoires
    Keyboardstickers
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Wat zijn keyboardstickers?

Keyboardstickers plak je op de toetsen van je keyboard. Op deze stickers staan de noten weergegeven waardoor het bespelen van een keyboard makkelijker wordt. Het is belangrijk om te weten dat keyboardstickers gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden zonder dat er lijmresten achterblijven.

Voor kinderen

Keyboard spelen is ontzettend leuk voor kinderen. Maar hoe zorg je dat ze er plezier in blijven houden? Door piano stickers te gebruiken zorg je dat kinderen precies weten welke toetsen ze in moeten drukken. Hierdoor kunnen kinderen zelfstandig leren spelen. Ze hoeven alleen maar de noten op te zoeken die in de bladmuziek, tablet of smartphone zijn opgenomen. Dit maakt het bespelen van een piano voor kinderen gemakkelijker en ontzettend leerzaam.

Keyboardstickers kopen

Bestel je keyboardstickers vandaag nog en start met spelen! Plaats je bestelling vandaag en je hebt je keyboardstickers super snel in huis.

Chatten