Drumkrukken

Een drumkruk is een essentieel onderdeel van je drumstel. Met een drumkruk zorg je er namelijk voor dat je helemaal op kan gaan in jouw spel.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Volledige vrijheid

Door de ronde vorm van een drumkruk kan je gemakkelijk naar links en rechts bewegen. Dit is ontzettend belangrijk omdat je de diverse pads goed wilt kunnen raken. We adviseren daarom altijd om naast je normale of elektrische drumstel te kiezen voor een goede drumkruk.

Opvouwbare drumkruk

Speel je even niet? Dan kan je de drumkruk gemakkelijk opvouwen. Hij is hierdoor makkelijker op te bergen en hij staat ook niet meer in de weg.

 

Drumkruk met kussen

Als je uren wilt besteden achter je drumstel dan is het natuurlijk wel van belang dat je comfortabel zit. Onze drumkrukken van bijvoorbeeld Carlsbro zijn voorzien van een gevoerde zitting waardoor je altijd comfortabel plaats kan nemen achter je drumstel.

Drumkruk kopen

Bestel vandaag je favoriete drumkruk en geniet van een comfortabele manier van spelen. Voldoet de drumkruk toch niet helemaal aan je wensen? Bij ons kan je binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Chatten