Wat te doen met Oud & Nieuw?

Wat te doen met Oud & Nieuw?

Dat de jaarwisseling er dit jaar anders uit gaat zien dan andere jaren hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Helaas dit jaar geen dikke sylvesterparty waarbij je dansend met vrienden het nieuwe jaar inluidt en zelfs geen vuurwerk. Maar betekent dat automatisch dat het minder leuk wordt? Wat ons betreft hoeft dat absoluut niet het geval te zijn. In deze blog geven we je ideeën en tips om er ondanks alles ook dit jaar een fantastisch Oud & Nieuw van te maken!

Hapjes, drankjes en goede muziek

De traditionele oliebol gaat er bij iedereen wel in dus het kan nooit kwaad om op Oudejaarsdag even ergens een zakje te scoren. Maar misschien is het leuk om het wat groter of origineler aan te pakken en bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij te organiseren. Met bijpassende hapjes. Of wat te denken van zelfgemaakte cocktails om het nieuwe jaar mee in te luiden?

Net zo belangrijk is natuurlijk de muziek dus maak een vette playlist op Spotify en de gezelligheid komt haast vanzelf. Tips nodig? Check de gevarieerde tracklist hieronder :)

Oud & Nieuw Party Tracklist

Europe - The Final Countdown
Katy Perry - Firework
50 Cent - Happy New Year
ABBA - Happy New Year
Carlo & Irene - Nog 3... 2... 1...
U2 - New Years Day
Brave Combo – New Year’s Polka
Kool & The Gang - Celebration
Robbie Williams - New Year's Day
De Berini’s – Oliebollen
P!nk - Raise Your Glass
Sugababes – New Year
Foo Fighters - Next Year

Karaoke

Karaoke, een garantie voor gezelligheid

Dat karaoke een garantie is voor een gezellige avond kunnen wij je uit eigen ervaring vertellen. Zelfs de meest rustige collega’s komen volledig los wanneer we tijdens de vrijmibo de karaokeset erbij pakken.

Ook niet onbelangrijk… Karaoke kan eigenlijk altijd, ook nu het aantal mensen wat minder is en je afstand tot elkaar moet bewaren. Zelfs buiten, gezellig met een biertje of glühwein bij de vuurkorf. Zeker met een karaokeset op accu heb je volledige vrijheid.

Tip: Vier je Oud & Nieuw niet alleen met huisgenoten? Dan is het misschien verstandig  om de microfoons tussen de nummers door even schoon te maken.

Vuurwerk

MaxiAxi zorgt voor het vuurwerk!

Helaas moeten we het een jaartje zonder vuurwerk doen maar geen paniek… Wij regelen het “vuurwerk”! :)

Speciaal voor deze jaarwisseling hebben we een mooie collectie Oud & Nieuw Party Packs samengesteld bomvol lichteffecten, rookmachines en zelfs speakers om je te helpen er een super gezellig feest van te maken. We hebben de Party Packs in alle soorten en maten dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Gouden tip: Een lichteffect in combinatie met een rookmachine geeft een fantastisch effect. De rook zorgt er namelijk voor dat de lichtstralen goed te zien zijn in de lucht.

Daarnaast heeft onze lichtspecialist alles uit de kast gehaald om drie sets samen te stellen die zo dicht mogelijk in de buurt komen van het gevoel van vuurwerk. Bekijk daarvoor eens de “Fire”, “Fire Deluxe” en “Ultimate Fire” sets.

Bijkomend voordeel van de sets ten opzichte van vuurwerk is dat je er oneindig lang plezier van kunt hebben. Ook ná de jaarwisseling dus. Een veiligheidsbril is trouwens ook niet nodig ;)

Vuurwerk

Goede voornemens

Heb jij ze al? Stoppen met roken zou natuurlijk een goede zijn. Of het leren van een vreemde taal. Maar wat te denken van het leren bespelen van een muziekinstrument? Juist in deze tijd waarin we veel thuis zitten is dat een erg leuke en leerzame hobby!

Wij hebben een aantal betaalbare keyboards in ons assortiment die perfect zijn voor de beginner. Leren gaat perfect via een app die gratis te downloaden is maar op sommige modellen zit ook een trainingsfunctie. Lees ook onze blog: “Keyboard leren spelen?

Ook onze gitaren zijn ideaal voor de beginnende muzikant. Ze zijn betaalbaar en daarnaast vrijwel allemaal voorzien van alle accessoires die je nodig hebt als starter. Denk bijvoorbeeld aan een gitaartas, stemapparaat zodat je gemakkelijk de gitaar kan stemmen, plectrums, een gitaarband en een set reservesnaren.

Ook over het leren gitaarspelen schreven we een blog: “Hoe leer ik gitaar spelen?

Op naar 2025

Tot slot… Namens het complete team van MaxiAxi een hele goede jaarwisseling en een fantastisch 2025 gewenst!

Gerelateerde producten

Chatten