Game room verlichting: 6x perfecte alternatieven

Game room verlichting: 6x perfecte alternatieven

Ben je op zoek naar een alternatief voor game room verlichting? In dit blog benoemen we niet de standaard LED strips, maar zetten we zes geweldige alternatieven voor je op een rij om je stream naar een nóg hoger level te tillen. Met deze game room verlichting creëer je eenvoudig kleurrijke effecten in je gameruimte! Bekijk snel onze alternatieven, zodat je niet langer naar de standaard game room verlichting hoeft te kijken.

#1 BeamZ LCB144 LED BAR

Als eerste alternatief raden we je de beamZ LCB144 LED BAR aan. Dankzij de krachtige lichtopbrengst van deze game room verlichting zorg je voor een kleurenspektakel van jewelste. Een beamZ LED BAR is het perfecte alternatief voor de welbekende LED strips. Deze LED BAR kun je opdelen in acht verschillende zones, is een stuk krachtiger en heeft de mogelijkheid om meerdere barren aan elkaar te koppelen. Hierdoor creëer je niet alleen in kleurrijk effect rondom je gaming setup, maar in je hele game room! Een beamZ LED BAR is absoluut een uitstekend alternatief voor game room verlichting.

#2 BeamZ Partybar12 lichtset

PartyBar12 om voor spektakel te zorgen tijdens het streamen.

Ben jij een échte streamer en wil jij je kijkers op de meest bijzondere manier vermaken? Dan is de beamZ Partybar12 lichtset de ideale game room verlichting voor jou. De combinatie van drie verschillende lichteffecten zorgt voor een geweldige lichtshow. Een Partybar12 kun je bijvoorbeeld perfect inzetten om een van de kijkers te bedanken voor een donatie. Op het moment van een donatie zet je de lichteffecten aan en vrijwel direct heb je een bizarre lichtshow. Je kijkers staan al versteld van het effect van de beamZ Partybar12, maar met een beamZ rookmachine creëer je een nog mooier effect. De rook zorgt ervoor dat de lichtstralen beter zichtbaar zijn, waardoor je kijkers van een spectaculair effect kunnen genieten.

#3 Fuzzix AurorA galaxy projector

Fuzzix AurorA galaxy projector

Met de Fuzzix AurorA galaxy projector creëer je een indrukwekkende sterrenhemel in je gameruimte. Deze projector is een uitstekend en betaalbaar alternatief van jouw game room verlichting! Met de Fuzzix AurorA galaxy projector laat jij planeten en ontelbaar veel sterren op je muur of plafond projecteren. Met deze projector lijkt het net alsof je onder een sterrenhemel staat, maar dan gewoon in je eigen gameruimte! Tot slot is het met deze game room verlichting mogelijk om muziek op de achtergrond af te spelen. De Fuzzix AurorA beschikt namelijk over een ingebouwde bluetooth speaker, waardoor je tijdens het gamen ook nog eens je lievelingsmuziek af kunt spelen.

#4 BeamZ S2000 horizontale / verticale rookmachine met licht – 2000W 

Stream jij regelmatig jouw game(s), maar ben je op zoek naar een extraatje om je kijkers te verrassen? Een beamZ S2000 is een van de beste alternatieven voor game room verlichting. Deze rookmachine met de omhoog spuitende rook en 24 LED’s kun je bijvoorbeeld perfect inzetten als er geld gedoneerd wordt of als je een nieuwe abonnee hebt. Met één druk op de knop spuit er met hoge kracht een gekleurde rookwalm uit de machine, waardoor je jouw kijkers écht kan verrassen!

#5 BeamZ BUVW123 UV/blacklight LED BAR

BeamZ BUVW123 LED BAR

Een mysterieuze sfeer creëer je simpel met een beamZ BUVW123 LED BAR. Door het ultraviolette licht op bijvoorbeeld een witte PS5, PC of toetsenbord te laten schijnen, creëer je een duister effect. Het handige aan deze verlichting is dat het naast UV licht ook nog eens een warm witte kleur kan produceren. Blacklights geven je gameruimte simpelweg een mysterieuze sfeer en geldt daardoor als een perfect alternatief van game room verlichting.

#6 BeamZ LWE20 Water Wave meerkleurige LED

WaterWave meerkleurige LED lamp

Zoek jij rustgevende game room verlichting? Dan heb je met de beamZ LWE20 een goede optie. Met water wave verlichting creëer je de illusie dat je onder water bent en dat terwijl je helemaal opgaat in je game. Stel de kleuren van de LED verlichting in de game room helemaal zelf in. Het is zelfs mogelijk om voor een kleurmenging te zorgen, door de LED’s tegelijkertijd aan te zetten. Je kunt dus alle kanten op met de beamz LWE20 in je game room.

Bestel je game room verlichting

Je hebt nu alle alternatieven voor game room verlichting kunnen lezen. Bekijk daarom snel ons assortiment met lichteffecten. Bij MaxiAxi.com hebben we een groot aanbod met verschillende soorten lichteffecten die perfecte alternatieven van game room verlichting zijn.

Gerelateerde berichten
Er zijn superveel verschillende discolampen voor kinderen en dat maakt het lastig om te bepalen welke je nodig hebt. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze zetten we in dit blog enkele zaken voor je op een rijtje. Na het lezen van dit blog weet je dan ook precies waar je op moet letten bij een discolamp voor kinderen. Dit zijn de opties...
Feestje? Dan is feestverlichting dé manier om het onvergetelijk te maken. Er zijn talloze lichteffecten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je niet precies weet welke feestverlichting je nodig hebt. In deze blog zetten we de beste opties voor je op een rijtje en geven we je uitgebreid advies. Zo kies jij gegarandeerd de beste feestverlichting...

Gerelateerde producten

Chatten