Systemline

Het merk Systemline is gespecialiseerd in achtergrondmuziek systemen. Systemline biedt voor elke thuis toepassing en ook bij veel zakelijke toepassingen een geweldig design. Met de hoogwaardige afwerking zijn de producten van Systemline erg elegante audio-oplossingen voor elk huis.

Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Waarom Systemline?

Systemline biedt audio-oplossingen voor diverse situaties zowel thuis als in kantoorsituaties. Met de fraai afgewerkte multimedia modules met ingebouwde versterker maakt Systemline het mogelijk je audiosysteem op een praktische en mooie manier te integreren in je huis, kantoor, wachtkamer etc. De verschillende afspeelmogelijkheden zorgen ervoor dat je kan wisselen tussen radio, bluetooth of zelfs DAB radio.

Audio oplossingen van systemline

De producten van Systemline zie je in verscheidene situaties terug.

 • Slaapkamer
  Wil je wakker worden met het laatste nieuws of nummers die bovenaan de hitlijsten staan? Of wil je liever zachtjes muziek afspelen terwijl je 's avonds in slaap valt? De producten van Systemline lenen zich perfect voor dergelijke toepassingen. Daarnaast zijn de meeste producten van Systemline voorzien van een alarmfunctie en integreren de systemen ook perfect met bijvoorbeeld je tv. Heerlijk voor die luie ochtenden in het weekend.
 • Badkamer
  Zo’n 60% van de Nederlanders schijnt te zingen onder de douche. Daarom biedt Systemline ook geluidssystemen aan voor in de badkamer. En met de systemen van Systemline is meezingen een waar genot. Je luistert naar de radio of je kiest zelf je favoriete playlist uit om zo mee te zingen of simpelweg te genieten terwijl je onder de douche staat of in bad ligt.
 • Keuken
  In vrijwel elk huis is de keuken toch wel het middelpunt. En of je nu je specialiteit maakt, experimenteert met nieuwe gerechten of voor familie en vrienden kookt de producten van Systemline bieden gemakkelijk toegang tot geluid van hoge kwaliteit, rechtstreeks uit onopvallende plafondluidsprekers. Systemline denkt hierin echt helemaal met je mee. Zo zijn enkele producten voorzien van gesture control zodat je niet het bedieningspaneel aan hoeft te raken om het volume aan te passen of door te spoelen naar het volgende nummer en dat is vanuit hygiënisch oogpunt natuurlijk erg fijn.
 • Woonkamer
  Systemline zorgt voor strakke, geïntegreerde audio in je woonkamer. Of je nu gaat zitten om de nieuwste Hollywood-kaskraker te kijken of het volgende grote sportevenement te bekijken. Met Systemline ben je voorzien van optimale audio voor de beste beleving.
 • Het hele huis
  Je brengt je hele huis tot leven met de geïntegreerde audio systemen van Systemline. De systemen van Systemline zijn ontworpen om je levensstijl en dagelijkse routine aan te vullen - van 's ochtends wakker worden tot ontspannen voor de tv voordat je naar bed gaat.

Systemline kopen?

De producten van Systemline kopen? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres! Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw Systemline audiosysteem de volgende dag al in huis. Mocht je niet precies weten welk model je moet bestellen of heb je nog vragen over hoe je jouw systeem optimaal in kan richten? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten. Zij voorzien je graag van advies op maat. Zo weet je zeker dat jij je audiosysteem uitmuntend voor elkaar hebt.

 

Chatten