Showtec

Showtec is binnen de audiovisuele branche een gerenommeerd merk. Showtec staat voornamelijk bekend om haar podium-benodigdheden. Zo fabriceert en ontwikkelt Showtec bijvoorbeeld verlichting geschikt voor live-entertainment maar ook truss, architectuurverlichting, special effects zoals rookmachines en sturingstafels voor verlichting.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waarom Showtec?

Showtec lijkt voor elke denkbare situatie waarin (effect) verlichting nodig is wel een geschikt product aan te bieden. Met het brede assortiment van Showtec onderscheidt het merk zich ten opzichte van veel andere merken. Zo zijn er in het assortiment van Showtec zowel producten voor professionele toepassingen te vinden als instapmodellen voor bijvoorbeeld de beginnende drive-in show. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding van de producten van Showtec uitstekend te noemen.

Showtec kopen?

Voor de producten van Showtec kan je bij MaxiAxi terecht. Naast de 30 dagen zichttermijn biedt MaxiAxi 2 jaar garantie. Neem gerust contact met ons op wanneer je nog vragen hebt over de artikelen van Showtec. Onze productspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Chatten