Power Dynamics podiumdelen

De podiumdelen van Power Dynamics zijn betrouwbaar en veilig. Hierdoor worden de podiumdelen van Power Dynamics voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een modeshow, een optreden maar ook als verhoging in de sportschool. Om de veiligheid te kunnen garanderen worden alle Power Dynamics podiumonderdelen uitvoerig getest en blijven ze door middel van innovatieve technieken altijd verbeteren. Dit creëert een ongekende kwaliteit tegen een ontzettend scherpe prijs.

Meer
Filteren

Producten 1-24 van 98

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 98

Van laag naar hoog sorteren

Veilig en betrouwbaar

Als je kiest voor een podium dan wil je natuurlijk zeker weten dat je kiest voor een betrouwbare oplossing. Bij Power Dynamics hoef je hier niet over te twijfelen. Alle Power Dynamics onderdelen zijn namelijk volledig getest en beschikken over de nieuwste veiligheidstechnieken. De Decks zijn bijvoorbeeld voorzien van een Heza anti-slip toplaag waardoor je podium prima in een natte omgeving kan staan. Een podium van Power Dynamics is hierdoor dus zeer goed buiten te gebruiken, maar ook bij een zwembad of in een sportschool. Heb je vragen? Of wil je graag eens komen kijken naar de podiumdelen van Power Dynamics? Dan horen we het graag!

Gemak en comfort

Is het de bedoeling dat het podium verplaatst kan worden? Dat is met de Power Dynamics podiumdelen geen enkel probleem. Alle onderdelen sluiten op elkaar aan en kunnen daardoor zeer gemakkelijk uit elkaar gehaald worden. Hierdoor kan je het podium binnen een mum van tijd uit elkaar halen en opbergen. Op zoek naar wat extra comfort? Kies dan voor een speciale podiumtrolley waar je alle onderdelen gemakkelijk kan vervoeren.

Efficiënt werken

Gemiddeld kan je een podium van twintig vierkante meter al binnen 10 minuten opbouwen. Hiervoor heb je geen speciaal gereedschap nodig. Heb je vragen over het opbouwen of heb je liever een kant en klare offerte voor een podium op maat? Geen probleem! Onze productspecialisten staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte offerte bij je aan te leveren. Vertel ons alles over je wensen en wij maken een op maat gemaakte offerte.

Power Dynamics podiumdelen kopen

Heb je een podium nodig of ben je op zoek naar losse podiumdelen? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Om je een idee te geven hebben we ook een aantal complete podiums op onze website staan. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Chatten