MAX verlichting

Geef je binnenkort een feestje? Dan zijn de lichteffecten van MAX zeker de moeite waard om te bekijken. De lichteffecten, ook wel discolampen genoemd, van MAX zijn namelijk zeer makkelijk te gebruiken. Hierdoor hoef je niet eerst een hele handleiding te lezen voor je kan beginnen met je lichtshow.

Meer
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

MAX voor ieder feestje!

Of je nou een verjaardag geeft, of een drive-in-show hebt. De lichteffecten van MAX sluiten zeker aan op je wensen. Het leuke aan de MAX lichteffecten is dat je geen verstand hoeft te hebben van allerlei verschillende lichteffecten of besturingsprogramma’s. De meeste MAX discolampen zijn plug & play waardoor je enkel de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Kies je toch voor een wat uitgebreidere lamp? Dan ontvang je natuurlijk een uitgebreide handleiding bij je bestelling. Heb je toch nog een vraag? Dan staan onze productspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Van kinderdisco tot slaapkamer

De lichteffecten van MAX zijn niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de aller kleinste feestgangers. We zien regelmatig dat de jellyballs gebruikt worden op slaapkamers of tijdens kinderpartijtjes. Hoe leuk is het om een kinderdisco te geven met echte lichteffecten?

Officieel leverancier van MAX

We vinden het belangrijk om altijd de beste service te bieden. Daarom zijn we altijd officieel leverancier van alle merken die we voeren. Hierdoor kunnen we je de scherpste prijs bieden. Gaat er wat stuk? Geen probleem! Bij ons heb je altijd 2 jaar garantie op alle producten van MAX.

Max lichteffecten kopen

Ben je op zoek naar een discolamp? Of toch die partybar van MAX? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor alle licht- en geluidsartikelen van MAX. Bestel dus vandaag nog je favoriete lichteffect en start het feestje. Wil je toch graag je bestelling retourneren? Dat is geen probleem! Bij ons heb je 30 dagen de tijd om je lichteffect uit te proberen en geheel kosteloos terug te sturen.

Chatten