MAX gitaren

Gitaar leren spelen doe je met de gitaren van MAX. Ben jij op zoek naar een gitaar van het merk MAX? Bij MaxiAxi ben je aan het juiste adres. MaxiAxi is namelijk officieel leverancier.

Meer
Filteren

Producten 97-110 van 110

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 97-110 van 110

Van laag naar hoog sorteren

MAX gitaren

Met de gitaren MAX in ons assortiment bieden we verschillende soorten gitaren aan. Zo kan je bij ons terecht voor een elektrische gitaar maar ook voor een akoestische of elektrisch akoestische gitaar.

Gitaar voor beginners

Het merk MAX is voor vele gitaristen het startpunt van hun carrière. MAX gitaren bieden het beste van 2 werelden. De gitaren zijn namelijk scherp geprijsd waardoor je als startende gitarist niet gelijk de hoofdprijs kwijt bent. Weet je nog niet zeker of gitaar spelen wel helemaal je ding is? Of is je budget nog niet zo groot? MAX gitaren bieden de uitkomst. Naast de prijs staat gemak ook voorop bij het merk MAX. De gitaren zijn allemaal in de vorm van een set te verkrijgen waarbij de benodigde accessoires direct meegeleverd worden. Het ontbreekt je dus aan niets om direct gitaar te kunnen spelen.

 


Officieel leverancier van MAX gitaren

Als MaxiAxi steken we het niet onder stoelen of banken dat we erg trots zijn op het feit dat MaxiAxi officieel leverancier is van het merk MAX. We zijn dan ook blij dat MaxiAxi beschikt over een volledig assortiment MAX gitaren. Op alle gitaren ontvang je bij MaxiAxi 2 jaar garantie. Daarnaast kan je natuurlijk bij ons terecht voor geweldige service en persoonlijk advies.

MAX gitaren kopen

Hopelijk ben je na het lezen van deze tekst net zo enthousiast over de gitaren van MAX als wij zijn. Weet je niet helemaal zeker welke gitaar het beste aansluit op jouw behoeften of zit je nog met vragen over de gitaren van MAX? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten. Onze productspecialisten geven je namelijk graag antwoord op al je vragen. Ben je al helemaal overtuigd en staat je keuze voor een MAX gitaar vast? Bestel je gitaar dan voor 22.00 en ontvang de gitaar de volgende dag al in huis.

Chatten