Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau? 8x topkeuzes!

Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau? 8x topkeuzes!

Heb jij al een Vaderdag cadeau voor je vader of moet je op de valreep nog een cadeau regelen? Waarschijnlijk heeft je vader al wel voldoende stropdassen en is het wel eens tijd voor iets origineler Vaderdag cadeau. In deze blog geven we je daarom cadeautips voor verschillende soorten vaders. We hebben onder andere rekening gehouden met de echte muziekliefhebber maar ook met de bankhanger. Deze Vaderdag cadeaus zullen hoe dan ook bij deze types vaders in de smaak vallen!

Vaderdag cadeau voor de muziekliefhebber: platenspeler

Is jouw vader een échte muziekliefhebber? Dan is een platenspeler een uniek Vaderdag cadeau om te geven. De platenspeler brengt je vader weer helemaal terug naar de tijd waarin de langspeelplaten de manier waren om naar muziek te luisteren. Misschien heeft je vader zijn meest dierbare platen wel bewaard en kan hij ze zo uit de kast trekken. De platenspeler biedt hoe dan ook een unieke muziekbeleving. De volgende platenspelers zijn bij MaxiAxi favoriet en gelden als één van de beste Vaderdag cadeaus:

  • Audizio RP315: De Audizio RP315 is een van de nieuwste toevoegingen in ons assortiment. Naast het geweldige Italiaanse design heeft de platenspeler een metalen toonarm en Audio Technica naald, waardoor elk detail van de LP uitstekend tot zijn recht komt. Deze platenspeler is een prachtige aanvulling in een woonkamer, maar ook in menig mancave zal deze platenspeler niet misstaan. De Audizio RP315 heeft ingebouwde speakers maar kunnen, voor een nog luider geluid, bijvoorbeeld ook aangesloten worden op een stereo set.
  • Fenton RP115: De Fenton RP115 is absoluut een van de MaxiAxi bestsellers en dat heeft zijn redenen. Naast het unieke retro-uiterlijk is deze platenspeler erg makkelijk in gebruik. Je vindt namelijk alles wat je nodig hebt in de koffer zelf. Dit model is voorzien van ingebouwde speakers, een adapter voor singles, AUX-ingangen en zelfs Bluetooth. Daarnaast is het mogelijk met deze platenspeler LP’s te digitaliseren. Met deze platenspeler geef je dus werkelijk een uniek Vaderdag cadeau wat direct na het uitpakken in gebruik kan worden genomen.
 

 

Cadeau voor de B-zanger: karaokesets

Waant jouw vader zich soms professioneel zanger? Zij het onder de douche, in de auto of (tot irritatie toe) overal waar je maar kan bedenken, dan is een karaokeset een uniek Vaderdag cadeau om aan dit soort vaders te geven. Hopelijk kan je vader tijdens de karaokesessies helemaal zijn ei kwijt. Daarnaast is het natuurlijk een leuke bezigheid voor de hele familie. Gezellige avonden zijn gegarandeerd met dit Vaderdag cadeau! De volgende sets zijn goede sets om mee te beginnen:

  • Fenton FT10LED: Draagbaar, goed geluid en gemakkelijk in gebruik. Van deze drie factoren ben je verzekerd met de Fenton FT10LED. Dankzij Bluetooth en de AUX-ingangen verbind je dit apparaat gemakkelijk met een tablet, tv of laptop. YouTube staat vol met karaokevideo’s die je op deze apparaten af kan spelen. Vervolgens komt het versterkte geluid in deze speaker samen met de zang met behulp van de meegeleverde microfoon. Deze karaoke speaker berg je relatief gemakkelijk op, zodat hij niet altijd in de weg staat in je woonkamer. Daarnaast beschikt de Fenton FT10LED over een accu waardoor je hem overal kan gebruiken. Daardoor staat niets een karaokefeest in de buitenlucht in de weg en dankzij de ingebouwde LED lampjes ben je zelfs van verlichting voorzien.
  • Fenton FT215LED: Deze speaker is de grotere broer van de Fenton FT10LED en door de 2x 15" woofers ben je voorzien van een dijk aan geluid. Daarnaast wordt deze speaker geleverd met twee draadloze microfoons zodat zelfs duetten tot de mogelijkheden behoren. Natuurlijk is deze karaoke speaker een stuk groter dan gemiddeld waardoor het mogelijk wordt om een flink volume uit deze speaker te krijgen. Om ervoor te zorgen dat deze karaoke speaker nog enigszins gemakkelijk te vervoeren is heeft de fabrikant de speaker voorzien van 2 wielen en een handgreep.
 

 

Vaderdag cadeau voor de bankhanger: home cinema sets

Doet jouw vader in zijn vrije tijd niets liever dan op de bank hangen met een muziekje op, Netflixen of staat elke dag een voetbalwedstrijd op? Dan is het verbeteren van het geluid van de televisie een van de eerste dingen waar we bij MaxiAxi aan denken. De volgende home cinema sets zijn de ideale Vaderdag cadeaus om aan een vader te geven:

  • Fenton 2.1 hifi stereo set met Bluetooth en 8" subwoofer: Deze stereo-installatie zorgt voor een flinke verbetering van geluidskwaliteit als je hem vergelijkt met de speakers die in de meeste TV’s zijn ingebouwd. Dankzij deze toevoeging is de beleving van dat wat op de TV wordt gekeken natuurlijk nog groter. Ook films komen beter tot hun recht waardoor je je bij een goede actiefilm helemaal in het spektakel waant.
  • Fenton HF5B home cinema set speakerset: Waar de Fenton AV120BT zal volstaan in een relatief kleine woonkamer is deze set ook voor de grote woonkamers meer dan voldoende. Het surroundsysteem zorgt ervoor dat het geluid tot in detail te horen is zodat je optimaal van films, liveconcerten en series kan genieten. Een fijne toevoeging van dit Vaderdag cadeau is dat de set ook is voorzien van Bluetooth zodat je een telefoon of tablet kan verbinden en zo naar je favoriete playlists kan luisteren.
 

 

Cadeau voor de vader die graag buiten is: DAB radio's

Er zijn vaders die je zelden binnen op de bank zal treffen. In de tuin aan het werk of juist buiten aan het genieten, er zijn vaders die altijd buiten zijn. Ook voor deze vaders zijn er zeker cadeaus te vinden die gewaardeerd zullen worden. DAB radio’s zijn enorm geschikt:

  • Audizio Foggia retro DAB+ radio met Bluetooth: Met deze DAB radio op accu is het mogelijk om letterlijk overal muziek te luisteren. De Audizio Foggia ontvangt vele DAB+ zenders zodat favoriete radiozenders in hoge kwaliteit beluisterd kunnen worden. Daarnaast beschikt deze radio over Bluetooth connectiviteit en een FM-ontvanger waardoor je bent voorzien van voldoende mogelijkheden om jouw favoriete muziek te beluisteren. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je het apparaat overal kan gebruiken en dus gemakkelijk mee naar buiten neemt. Zowel in de tuin als op bijvoorbeeld de camping is deze radio ideaal.
  • Audizio Brescia DAB en internetradio: De Audizio Brescia is een veelzijdig alles-in-één systeem dat perfect is voor een overkapping, schuur of werkplaats. Met de Brescia hoef je nooit meer zonder muziek te zitten, omdat hij een breed scala aan luistermogelijkheden biedt, allemaal in één compacte behuizing. Je kunt rechtstreeks speakers aansluiten op de ingebouwde versterker van de Brescia. Bovendien kun je de Brescia eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, voor optimaal gebruiksgemak. Met zijn strakke zwarte aluminium frontpaneel heeft de Brescia een moderne uitstraling die perfect past bij elk interieur.
 

 

Vaderdag cadeau kopen?

Hopelijk hebben we je met deze blog inspiratie gegeven voor een flink aantal unieke Vaderdag cadeaus. Wanneer je bij MaxiAxi een bestelling plaatst ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast hanteren wij een zichttermijn van 30 dagen, mocht het Vaderdag cadeau dus toch niet helemaal geschikt blijken dan is retourneren helemaal gratis.
Mocht je toch nog vragen hebben over bovengenoemde of andere producten, neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten. Zij helpen je graag verder!

Gerelateerde producten

Chatten